Inlägg från: Lakrits |Visa alla inlägg
  • Lakrits

    Har du Fibromyalgi eller liknande Diagnos?

    Annapanna1975 skrev 2008-01-30 11:51:30 följande:
    Hejsan vänner!Min vän med hjärtinfarkten har fått tillbaka talförmågan, så nu är hoppet stort att det inte kommer att bli några framtida men alls! Helt otroligt med tanke på hur länge han låg i koma, men Gud är god... (Vilket inte betyder att man alltid får som man vill, TYVÄRR)
    Hej Anna!
    Följer din väns väg mot att bli helt återställd! vad otroligt skönt att det inte verkar bli några framtida men alls efter infarkten!! Gud är verkligen GOD!!! Men som du skriver, man får inte allt som man vill för det!
    Ha en trevlig dag! Kram/Lakrits
  • Lakrits

    Hej på er alla andra goda tjejer härinne!
    Idag vill jag bara sooooova.. Min Liam vill det däremot inte, så vi är lite oense i sova frågan..
    Han äter inte idag, sover inte heller, är allmänt olycklig och vill leka med toalett borsten. När jag tar bort honom från toan, skriker han hjärtskärande och tittar surt på mig..
    Jag ger upp.. Min bebis på 8 månader har redan besegrat mig.. Härlig tonårstid vi kommer att få uppleva*ha ha ha*

  • Lakrits
    Annapanna1975 skrev 2008-01-30 14:19:08 följande:
    Såja, du har 12 år och 4 månader på dig att träna musklerna.
    Tack snälla vän... Nu mår jag mycket BÄTTRE*skattar LÄÄÄÄNGE*
  • Lakrits
    Disan skrev 2008-01-30 15:31:44 följande:
    Min kropp känns fortfarande ganska lugn... Bättreän innan bebisfriheten iaf!! Lite småont är man ju så van vid Jag hoppas att det inte gör ngt för er att jag inte är superduperaktiv här inne, läser mkt av det ni skriver, men det känns inte alltid relevant för mig att skriva... Jag vill jättegärna vara kvar och hoppas att det inte gör ngt för er att jag bara skriver ibland!! Just nu behöver jag inte så mkt stöd som för en månad sedan... Ni förstår säkert!! Finns dock alltid här med er!! Lakrits: Hahaha!! Min dotter är 7 månader och också sjövild!! Trots att hon inte kan krypa eller gå är hon överallt och tar plats. Skall pilla på allt och man blir helt tokig ibland. Men vad skulle man göra utan dem? AnnaPanna: SKönt att höra om din vän, har också följt förloppet.
    Självklart du får vara kvar vännen,även om du inte skriver så mycket*ler*!! Man har ju olika perioder i livet, vissa perioder mår man sämre å behöver mer stöd och tvärtom!!
    Ja, vad skulle man göra utan vild djuren sina.. Livets bästa gåva!! Vår Liam är också överallt. Han är inte still en sekund och drar och undersöker allt han kan få tag på..*puh* man springer mellan rummen ofta för att kolla läget*ha ha*
    Sköt om dig! Kramar//Lakrits
  • Lakrits
    Evelina skrev 2008-01-30 17:54:21 följande:
    Hejsan alla,råkade snubbla på denna tråd.Jag är hemma med min son,6 mån i mitten av januari.Jag har RA,Reumatism,så det är kämpigt att vara hemma och lyfta sonen som nu väger 8 kg.Min man ska vara hemma nu på fredagar tack o lov,lite hjälp.Phew.Ska bli instressant och ha kontakt med någon annan som förstår hur det är att ha värk varje dag i kroppen.
    Välkommen hit in Evelina säger jag också!
    Ha en trevlig kväll alla härinne!!
  • Lakrits

    Godmorgon, elle goddag till er alla!
    Kim, Hjärtat säger en sak men förnuftet annat.. så brukar det vara. Dom är ju så söta och goa dom små och man smälter flera gånger om inför deras uppenbarelse!!!! Till och med jag som har en bebis på 8 månader, blir alldeles tokig när jag ser en nyfödd bebis.. Då börjar hormonerna spinna i kroppen och jag vill producera med avkommor. Men jag har förmånen och lyckan att vara mamma till 5 underbara killar, så nu är det stopp. Jag skulle egentligen "bara" ha 2 barn. Nu är det förnuftet som regerar och kroppen som säger tvärstopp!!

    Hej TuvaLi, låter inge vidare alls det där med bilkörningen.. Är ju dessutom ett nödvändigt ont för dig förstår jag, med tanke på jobbet. Hur känns det med jobbet just nu?? Många kramar från mig!!

    Evelina; Ja, en riktig utmaning var alla sladdar för oss också. Vi löste det genom trådlöst router, samt nyköpta korgar modell större framför kablar som inte går att skaffa trådlöst till.. Annars finns det ju lister också som man kan köpa för att bygga in kablarna i. Vårt nästa projekt är barnvänlig i köket.. Juvelen är alltid med på golvet när man lagar mat och får upp alla skåp och lådor*ler*. När man säger "ajaj" till honom med det strängaste tonfallet man kan använda(till en vansinnigt SÖT pojke)så ler han tillbaka, härmar en på sitt språk och fortsätter lugn och stilla med det han höll på med!!!
    Jag bor i Östersund!

    gaztongirl, Gjorde du också ett akutsnitt?? jag blev igångsatt med Liam, men öppnade mig bara till 7 cm sedan var det tvärstopp. Kroppen ville inte föda barn den dagen, så det blev akutsnitt. Skakade så jag hoppade i sängen när dom körde upp mig till operation.. Så liten har jag aldrig känt mig någonsin!

    NiXxI, Huva föda barn utan bedövning, värsta mardrömmen.. har själv utsatt mig inför det vansinnet, med barn nr 2!! Födde honom vrålande och panikslagen efter 5 timmars värkarbetet, Sedan har jag alltid sett till att få EDA; men i ditt fall förstår jag att du inte hade så mycket mer val än gasen!!

    Mixela, vännen!! Vad skönt du mår bättre idag, men trist att mannen och dottern är dåliga!!! Uppdatering från vinterstaden ösd kommer under dagen! Kram

    Annapanna! jag håller mina tummar för er att ni plussar snart..
    Ha en bra dag och sköt om dig! Kramar//Lakrits

  • Lakrits
    Ekorrfamiljen skrev 2008-01-31 11:48:39 följande:
    Hej tjejer!Har inte tid att sitta här så ofta.. Datorn står hemma hos maken och jag bor ju på annat håll i veckorna. Jag hade EDA på mina två första förlossningar, men vägrade vid den 3:e! Mitt andra barn höll på att råka illa ut eftersom jag inte kände hur jag skulle krysta (p.g.a. EDA:n) och hon höll på att fastna "halvvägs", så när jag skulle få 3:an nöjde jag mig med TENS och lustgas och det gick toppen. Min värk var rätt okej under graviditeten - förutom foglossningen då - men blev värre igen när bebisen kommit.. 3:an är 21 månader nu och jag har ännu ont av foglossning. Var jag bor? I Paradiset! Jag har hört att andra kallar det Gotland.
    Hej ekorrfamiljen!
    Vad kul att se dig, dig har jag saknat*ler*. Hoppas du får en trevlig dag i ditt paradis! Kram//Lakrits
  • Lakrits
    Ekorrfamiljen skrev 2008-01-31 12:03:14 följande:
    Saknar er också Lakrits! Jag funderar seriöst på att skaffa en laptop och trådlöst bredband så att jag kan sitta hemma hos mig och surfa. Risken är ju bara att jag blir fast vid datorn där hemma också då, istället för att göra vettiga saker. Idag ska vi faktiskt åka till Sverige! Min bästa kompis ska gifta sig i augusti och jag ska vara tärna då. Nu i helgen vill hon samla tärnorna för att planera lite inför själva bröllopet och festen. När vi ändå är på fastlandet ska vi passa på att besöka Ullared och IKEA också! *längtar*Trevlig helg tjejer!
    Åh, vad mysigt det låter.. Både med att samlas och besöka ullared och kära IKEA (jag gillar)..
    Hoppas du får en mysig och bra helg!
  • Lakrits

    Hej 242 och välkommen till oss!!
    Grattis till bebben i magen också!

  • Lakrits

    Hej flickor!
    Här kommer Lakrits intassande..
    Angående sd under grav så kan jag berätta att även jag hade tidiga sd under senaste graviditeten. Från v 19 lindriga, från v 24 väldigt kraftiga. Gick regelbundet på kontroller för ev påverkad livmodertapp.
    Men när jag sedan blev igångsatt då behagade sig inte tappen öppna sig mer än till 7 cm.. å där gick jag hela gravven och var LIVRÄDD förtidig fl. Helt i onödan alltså.

    Gaztongirl, vilken tur att jag fått dom barnen jag ska ha, när man läser om ditt snitt med punkterad blåsa, blir jag ännu mer skrämd än jag blev efter min senaste fl.. Hur är det möjligt att punktera blåsan?? Trodde det var specialister som utförde KS!!
    Hoppas du är helt återställd.
    När jag låg på op bordet och dom la bedövningen och inväntade att den skulle börja verka, så dom kunde påbörja kejsarsnitten.. låg jag och tänkte på alla skräckhistorier om bedövningar som inte tagit och folk som känt när kirurgen satte skalpellen i dom osv. Huva, var sååå rädd!! Men det gick kanon och ut kom en alldeles förtjusande liten gosse!

Svar på tråden Har du Fibromyalgi eller liknande Diagnos?