Inlägg från: MmmJennie |Visa alla inlägg
  • MmmJennie

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Alisandra: Gilda skolan ligger här i gbg på Avenyn =) hihi ta den ;)

    hehe, i mitt singel liv kände jag många albaner... men inte nu sedan jag gifte mig... (helt förståeligt)

    Vi umgås bara med min mans bror som oxå är gift med en svensk =) o dom bor vi typ grannar me =)

  • MmmJennie

    God morgon!

    Alisandra: Känner ingen som går där.. men vet vart den ligger då jag kollade in en utbildning där för några år sedan... tror dom har en hemsida.. www.gildaskolan.se elr nåt, annars bara att googla på den =) Det är ju lättare att få studentlägenhet än vanlig hyreslägenhet.. du kan kolla lägenheter på: www.boplatsgbg.se

    Ha en fortsatt trevlig dag =)

  • MmmJennie

    JessyB: Bor din mans familj nära Tirana?? Har du vart där?? elr vart i Albanien?? Min man vill att vi ska åka till Albanien i Maj..men allt beror på bebis o vad BM säger o så... vi ska ju snart få vår lille =) Han vill stanna i ca 3 månader.. hehe får se om man kommer klara det ;)

  • MmmJennie

    Trollmoren: Nee tror inte vi kommer åka... Men mannen vill ju så gärna ner o visa upp sin son, han är redan så stolt.. men men vi får se med allt... Har man PENGAR i Albanien får man ju ALLT hehe... Tror också att Albanien har bättre sjukvård än Kosovo..

  • MmmJennie

    Trollmoren: jojo, det e sant.. hehe pengar är allt där nere.. men men vi får väl se ;)

  • MmmJennie

    Fam N: BF är 15/2 men han har redan försökt komma ut 2ggr senast i förra veckan.. fick då ligga inne i 3 dagar o förlossningen blev stoppad.

  • MmmJennie

    JessyB: oki =) Jag var i Albanien 2006, i somras kunde jag inte eftersom jag var tvungen att jobba + att jag var gravid. Bebis kan komma när som helst nu enligt läkarna..

  • MmmJennie

    Fam N: hihi aa nu är det allt spännande ;) bara att vänta o se när han vill titta ut nästa gång =) o den gången kommer ju han komma! =)

    JessyB: Min man frågade om jag kunde tänka mig att föda där nere.. hehe men jag sa blankt nej nej...

  • MmmJennie

    Fam N: Nej nu får dom inte stoppa mera.. o nu är det ju ingen fara heller om han vill komma.. Ja vi har kollat könet o vet att det är en kille.. vet inte riktigt än vad han ska heta.. hihi vi kan inte bestämma oss

    JessyB: Tror inte min man hade låtit mig föda på det "vanliga sjukhuset" han menade på privat klinik där nere i såna fall.. men nu finns det INGEN tanke på att jag ska föda där nere..

    Vi ska bjuda in hans föräldrar till oss =) håller på med alla papper o så för visum till dom.

    Micorazon: Attans bilar! Alltid ska det vara nåt me dom... =( men men nu får ni iaf hjälp imon =) hihi så ni slipper fixa själva =)

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!