Inlägg från: MmmJennie |Visa alla inlägg
  • MmmJennie

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Go kväll!
    Hoppas ni inte har blåst bort ?? ;) hihi Alisandra: Står huset kvar?? elr har ni börjat sväva?? ;)
    Funbun: Vad skoj att ni håller på att fixa till en liten 50%:are till hihi =) Lycka Till o hoppas att det inte skall ta allt för lång tid!
    Jag är faktiskt lite besviken på denna storm.. trodde det skulle bli mkt värre än detta som vart idag...hmm...
    Hmm, ibland tror jag att jag läcker lite fostervatten men jag är inte 100 på det... Ska till BM nästa vecka (tror jag iaf) så ska höra me henne då om detta...
    Kram

  • MmmJennie

    Funbun: hahaha den va bra =) vi kör varannan ;)
    Sitter här med spänd mage.. tror den ska explodera snart ;) Vattnet får gärna gå snart... vill ha min lille nu juh!
    Naten e mire..

  • MmmJennie

    Ditsy: Roligt att du skrev till oss.. =)
    Det där du hört om att dom gillar o bestämma, styra o ställa.. Klart min man försökt/försöker men det är bara att vara bestämmd tillbaka o visa att det han vill inte passa mig! Gillar han dig så förstår han... o kommer sluta med det beteéndet får man hoppas! Svårt att säga hur erat förhållande kommer bli.. alla är olika.. men men det är väl bara att prova o se om ni passar ihop, funkar det så funkar det, funkar det inte så funkar det inte.. helt enkelt!
    Lycka till :)

  • MmmJennie

    hahaha ja hett temperament... vem har inte det! Jag o min man har haft en hel del inbördeskrig i vår lägenhet så saker flygit! Fattar inte ibland att vi fortfarande får bo kvar haha!
    En gång stoppade min granne mig o frågade hur det går för mig o min man? o ja ba tänkte o herregud! Jag sa till han: Jo, nu går det men det har ju tyvärr skett en hel del bråk/diskussioner mellan oss.. o jag ber så hemskt mkt om ursäkt om du hört oss.. den gamle mannen bara skrattar o säger: diskussioner?? Det låter snarare som om ni slår sönder hela lägenheten när ni ryker ihop! ;) Han hade glimten i ögat hela tiden när han pratade med mig.. O tur att han är jugoslav o inte svensk.. hade han vart svensk hade han nog ringt snuten ett antal ggr o fått oss vräkta! Nu pratar vi alltid me varandra när vi ses i trappuppgången =) hihi vikket sätt att lära känna sina grannar ;)

  • MmmJennie

    Heej på Er!
    Herregud! E ni redan vakna??? Trodde ni skulle sova bort halva dagen eftersom ni har skrivit här inne vid 3 tiden på natten ;) Men men vi är unga o fräscha så sova kan man väl gö nån annan gång hihi ;)
    I natt vaknade jag av elaka värkar, trodde det nästan hade dratt igång! men men självklart inte =(
    Kram!

  • MmmJennie

    Har ni inget som helst liv elr?? skriver för farao hela dagarna här jue.. ;) så tyvärr orkar jag inte läsa alla sidor som skrivits =( Om det har skrivits nåt snaskigt så får ni gärna uppdatera mig =)
    Usch helt slut idag =(
    Kram

  • MmmJennie

    Msuse: Är du finska?? hihi såg att du skrev på finska nämligen ;) Jag är ju halvfinska så förstår finska ganska bra =)

    Idag när vi kom hem efter att vart ute i några timmar så mådde jag skit dåligt.. mådde illa som farao och hade elaka sammandragningar =( Tog en varm dusch o mådde bättre efteråt.. Efter en stund mådde jag så bra så fick massa energi! Började installera skrivaren o lyckades med en gång =) Så nu kan vi skriva ut vanliga kopior, foton o så kan vi scanna =) Sen fixade jag vårt trådlösa nätverk så nu kan vi sitta vart som helst o surfa =) Känner mig så stolt!! hihi ;)
    Men sammandragningarna får gärna komma tillbaka nu hihi ;)

  • MmmJennie

    Jag åt min första semla förra veckan.. Har aldrig lyckats få i mig en hel.. men nu gick det utan problem..hmm.. man kan ju undra varför ;)
    Usch! Har änna ont i maggen idag =( Helt öm i hela magen lixom..hmm... jaja, vi får se vad som händer...
    Kram

  • MmmJennie

    Ja, för en gång skull tyckte jag att semla va gott =)
    Ja!!! Bebis kom nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;)

  • MmmJennie

    Nja brukar inte vara så jätte förtjust i semlor...
    Japp har msn =) Inboxar dig min mailadress =)

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!