Inlägg från: MmmJennie |Visa alla inlägg
  • MmmJennie

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Petra: Grattis till vad???

  • MmmJennie

    Go kväll brudar! Hoppas ni alla mår bra... ??

    Msuse: Idag är jag i v35+2 (v36)

    MissEwe: Roligt att se inlägg från dig =) Hoppas verkligen allt löser sig mellan er!! Om du vill prata av dig så finns jag på msn.. kan ju säga att allt inte är frid o fröjd mellan oss heller... skulle oxå kunna babbla på hela dagarna om våra bråk o diskussioner =(

    Idag var jag hos BM allt var bra.. me värdena o så.. bebis helt fixerad =) fast det har jag ju vetat om i ca 6 veckor hehe!! Får se om man hinner gå på nästa kontroll som är den 28/1 hihi kanske bebis kommit då ;)

  • MmmJennie

    Välkommen till oss PollyWantsAcracker !!

    Jag är finska o min man är från Albanien.. Vi väntar vårt första barn =) o hans släkt har inga problem med att jag inte är alban. Men det kanske beror på att 2 av min mans bröder inte heller har albanska fruar..? Den ena är gift med en från England o den andra med en svensk =)

    Alisandra: GRATTIS TILL MENSEN !! Nu kan du slappna av o pusta ut =)

  • MmmJennie

    Halloj flickor!

    Vad kul att vi bara blir fler, fler o fler =)

    Välkommen Tsarbabe!!

    Nästa gång vi alla kan ses, så får vi nog boka ett helt cafe elr vf inte lokal hihi ;)

  • MmmJennie

    Melie: Häftigt kalas du ordnade =) Har aldrig sett elr hört talas om frukt kalas... hihi du får börja jobba som kalas/fest anordnare =)

  • MmmJennie

    Alisandra: Just det ja.. Gilda skolan här i gbg är inte heller CSN berättigad... kom på det nu när jag läste ditt inlägg =( Attans!!!

  • MmmJennie

    Hej tjejer! Igår fick vi åka in till förlossningen vid 00:00 tiden.. När jag kom in hade jag värkar med 2-3 min mellanrum. Vid 01:00 tiden kollade BM om jag hade öppnat mig.. o det hade jag.. 1cm var jag öppen då. Fick åka hem o har knappt sovit då jag har konstant värk i mage o rygg =( Har säkert öppnat mig mera nu.. får se vad som händer denna kväll/natt. Hoppas det drar igång snart.. orkar inte mera =(
    Kramar!

  • MmmJennie

    God morgon flickor!
    Äntligen har jag fått sova =) Mår mkt bättre idag.. elr rättare sagt piggare! Idag känner jag sammandragningar/värkar så fort jag rör mig hastigt elr för mkt.. så kanske dax att springa upp o ner för alla trappor i svalen ;) har även skita ont i ryggen/svanken, höfter o ben =( men det kanske man ska ha när man är nära förlossning???
    Kramar!

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!