Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Tack ännu en gång för att ni bryr er om oss!!

    Det är Adrian som har tappat hår, en fläck som är ca 5-6 cm. Jag mår skit ärligt talat vill veta NU vad det är med honom. Ska gå snart till VC och lämna ett urinprov som de ville ha från honom. Han ville inte kissa på beställning när vi var där.

    Ska få svar på Fredag eller Måndag. Hoppas på Fredag!!! Vet inte hur jag ska kunna vänta längre att få veta vad det är med honom. Gråter hela tiden och försöker vara lugn för honom.

  • shqiperi82

    Mèlie E skrev 2008-01-22 20:49:22 följande:


    hej!Va jobbigt att va så orolig för sonen:(Hoppas att det tiden går fort så ni får svaren.Måste bara berätta att min systers svägerska va med om samma sak att helt plötsligt fått en kal fläck ganska nära nacken allt hår bara försvann knappt att hon märkte det sj,Läkaren kollade hennes värden o allt me hälsan o kom fram till att hon hade inre stress hon hon sj ens fatta sj. Hon va då bara 10 år så alla blev jätte oroliga. Läkaren sa till föräldrarna att om hon inte fick hjälp att ta det jätte lugnt så skulle hon tappa all hår. Som tur så blev det jätte bra me henne o hon har det vackraste håret jag sett. Måste tillägga att dem är bara 3 barn så dem hade det super lugnt i familjen o levde inte alls me nåt konstigt stress men det va hon sj som hade lätt att jaga upp sig på små saker o som inte ens vuxna kunde se på nåt sätt. Nu säger inte jag att detta är smma problem me din son ville bara förklara att du inte är den första som jag hör va med om detta o vill att du ska tänka att det kan va nåt litet som kan bli jätte bra. kram!!
    TACK för det du skrev! Vi får hoppas att det är något lika enkelt med honom då!! KRAM
  • shqiperi82
    funbun skrev 2008-01-22 22:40:39 följande:
    Stackars dig, även om det inte är något så känns det som om hela världen går under när d e nåt med barnen. Kan bara relatera till hur jag reagerade när jag hittade en knöl på Adrians hals...inte kul alls.Kraaaaam
    körtlar eller? adrian och mirela har det med. tror de sa att det är körtlar. eller vad sa de till er?
  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-01-23 10:21:53 följande:
    Det är säkert inget farligt ska du se Anna. När jag var liten gick jag liksom och gnugga mig i huvudet på höger sida, slet och liksom.. Typ snuttade på mitt hår!Och tillslut hade jag en stor kal fläck där på högersida, mamma och pappa förstog inte heller vad det kunde vara så dom tog ju prover på mig med, men sen hade jag tydligen själv sagt att jag inte är sjuk utan jag gosar där.Det kan inte vara så att eran son gör något liknande?
    hmm.... han brukar sitta och snurra håret runt dina fingrar men tror inte det kan göra att man tappar så mycket hår??? Tänk om det bara är det?? Vet du hur gammal du var då?
  • shqiperi82

    Fam Ndreca skrev 2008-01-23 10:37:20 följande:


    tack vad gullig du är!gud vad skönt det är att ha er tjejer, att ha någonstans att vända sig när det känns tungt och att skratta med när man är glad..NI ÄR SUPER!!!Idag lagar jag fasul och spenatpaj med blåost, supergott! Sen bakar jag nog lite bröd med om jag hinner.. Måste städa och tvätta innan jag ska till jobbet ju... puh mycket blir det, men man blir smal o fin när man inte har tid att sittakram på er
    säger detsamma. NI ÄR HELT OTROLIGT UNDERBARA TJEJER!!! TACK FÖR ATT NI FINNS!!! till er kan man utrycka att man är orolig och så men till andra kompisar och familj och så så vill man inte säga för mycket för att inte oroa dem. INte för att jag vill oroa er men ni förstår nog vad jag menar!!!!

    Michaela: Har du pratat med din pappa idag? Vad sa läkarna??
  • shqiperi82

    Alexandra jag tror jag pratade med dig om min kompis som är sjuk va? Hon mår lite bättre nu iallfall så är så glad för dem!!!! Så Skönt!!!!

  • shqiperi82

    hej alla tjejer!!

    jag ska gå och sova nu har vaknat halv fem idag!!! är så trött men var tvungen att kolla vad ni skrivit!

    Åsa: tråkigt att du känner så. Självklart är du jättevälkommen här!! Lämna oss inte!! KRAM

    Michaela: Skänt att det gick bra men Victor!!

    Imorgon ska vi och handla för Mirelas kalas på Lördag när mina släktingar kommer!! Sen ska jag fortsätta min städning. Usch, hatar att städa....

  • shqiperi82

    Michaela: Hoppas du får en underbar dag hos din pappa!!! Hade han fått något besked från doktorn? Tänker på er mycket!

    Alexandra: Jag gillar med att lyssna på musik när jag städar men mina barn stänger alltid av musiken... hahaha...

  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-01-24 10:10:18 följande:
    Hahaha, du får göra på något vis så dom inte kan stänga av, hahaha! Lycka till med städningen!
    ska möblera om i sonens rum nu. min son klättrar upp vart som helst och stänger av den även om jag sätter stereon högt upp.... hahaha....
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!