Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    alisandra skrev 2008-01-26 12:57:48 följande:
    Vad skoj med kalas! Jag älskar barnkalas! Brukar alltid få baka och fixa till andras barnkalas, det är så kul! Jag håller med om att det gått fort, tiden och åren bara rinner iväg, jag fattar inget alls om vart tiden och åren tar vägen.. Om det fortsätter i den här takten så fyller man ju för tusan 50år snart, hahahahaha! Detsamma!Ha så kul idag!Kram.
    Tack!! (L)
  • shqiperi82
    micorazón skrev 2008-01-26 13:39:53 följande:
    GRATTIS till Mirela!!!!
    Tack så mycket!!
  • shqiperi82

    Hej alla tjejer!!

    Kalaset blev JÄTTELYCKAT igår!! Alla hade kul och stannade länge och tyckte fikat var supergott!
    Mirela fick en massa fina presenter, kläder, docksäng, leksaker och pengar...

    Adrian fick frossa på kvällen och fick 40 graders feber men idag är han feberfri... konstigt!!!

    KRAM

  • shqiperi82

    Fam Ndreca skrev 2008-01-27 10:35:00 följande:


    hur länge ska du behöva gå sådär??????jobbigt..men som sagt! knip igen så kan vi få samma dag hahahahaaanej allvarligt, hoppas du kommer igång snart så du slipper gå o ha ont och kan få mysa med bebis istället!
    nej men han skakade jättemycket så frös han och han fick 40 grader så tror inte det... men ska ju prata med läkaren imorgon på VC så får fråga henne... KRAAAAAAAAAM
  • shqiperi82

    ja vi ska få provsvar imorgon. Men jag pratade med barnakuten igår när han var så sjuk och de sa kollade svaren, de som hade kommit in tills dess iallafall. han har iallafall streptococker i halsen och det är ovanligt men det kan orsaka håravfall, så vi hoppas att det bara är det. Men tycker det är konstigt att inte läkaren ringde i Fredags men provsvaren kan ju ha kommit när hon redan gått hem iförsig. Så imorgon ska hon ringa annars ringer jag. Så att han kan få pencillin mot streptocockerna förhoppningsvis och så hoppas vi att håret växer ut sen. hAN ÄR JÄTTEPIGG IDAG IALLAFALL. vI HAR VARIT UTE PÅ EN PROMENAD NU I SOLEN (MEN GUD VAD KALLT DET VAR!!!) och han cyklade och MIrela sov i vagnen. Härligt! Väntar till våren!!!

  • shqiperi82

    hej. ska göra pite med köttfärs. brukar ni steka köttet innan eller inte? min kompis säger att man inte ska det. min son älskar pite med köttfärs...

  • shqiperi82

    jennie: usch vad hemskt för er!! tur att det "bara" var revbenen som var problemet då!! KRAM

  • shqiperi82

    Hej!

    Jag väntar FORTFARANDE på att doktorn ska ringa!! Snart ringer jag VC själv och frågar varför hon inte ringer mig!! Jag blir så irriterad att de ska dröja så, när jag VET att provsvaren har kommit!!!! Jag sitter ju och tänker på det hela tiden och vill veta nu vad som ska hända!!!

    Imorgon ska jag till BVC med Mirela på 1-års läkarkontroll och hon ska få sin TBC-spruta... Usch, hatar ju sprutor!!! Har era barn med fått TBC-spruta och Hetatit B?

    KRAAAM

  • shqiperi82

    Hej! Tack för att ni tänker på oss!! Jag blir så glad!!

    Jag ringde själv till VC efter 15.30 och då sa de att hans läkare hade varit ledig i Fredags och på kurs idag!!!!!!! :-O Alltså det är helt sjukt! MEN jag blir knappt förvånad längre för vi har varit med om så mycket skit i vården.....

    Iallafall, proverna verkade vara bra förutom att han har streptococker i halsen och det KAN orsaka håravfall! Så han fick pencillin utskrivet av en annan läkare!! Hans läkare ska ringa imorgon, men får väl se hur det blir med det!!!

    Sen när jag skulle gå och hämta pencillinet så fick jag väcka MIrela som sov bara för att hinna innan de stängde och när jag kommer till apoteket så är det pencilinet SLUT!!!!!!! Ahhhhhh, blir ju galen alltså. Och ingen bil hemma och det andra närmsta apoteket hade oxå slut på det men det kommet nytt imorgon så vi väntar!! Hade han varit juk så hade jag bett min man eller mammá att hämta i jönköping, men det gör ju inget att vänta till imorgon morgon!! men så tråkigt!!

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!