Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Alexandra: Jag har aldrig använt formar i dem men vist sjutton blir det smidigare. Men nu har jag gjort massa muffins utan formar i... bububububububu......

    Camilla: Jag skulle ha honom hemma några dagar i veckan iallafall och första månaderna kanske inte gå alls. Här i Jönköping får storsyskon inte gå under sommarlovet ändå, så blir ju kanske till hösten igen då. MEN jag tror att man måste säga upp platsen för att få slippa betala alls, om jag förstått det rätt? Adrian var hemma mycket i våras men vi fick betala ändå. Hur gammal är han nu Dante 1½ år? Jag tror inte att han komemr sakna dagis och det brukar inte vara så svårt för dem att komma in i gruppen sen igen när de är så små. Men hur var det att skola in honom? var det svårt? Pga bacillrisken är det ju bra att hålla storasyskon hemma de första månaderna men sen är det ju inte så mcyket baciller på våren som på vintern. Jag änskar att Adrian hade stannat hemma från dagis de första månaderna med Mirela så kanske inte hon hade blivit smittad och blivit så sjuk som hon var. Men det är svårt. Vad tycker ni andra?

  • shqiperi82

    Jag kan inte göra cubcakes men hade kanske försäkt om jag hade recept Men jag gjorde med (sonen som bestämde) blåbär hälften och banan/choklad andra hälften. De ser svingoda ut. men jag tror att jag sätter formarna efteråt eller ser det sjukt ut? det är "bara" min släkt som ska komma så jag bryr mig inte egentligen. Men till nästa gång vet jag bättre tack vare Alexandra!!!!

  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-01-20 13:07:07 följande:
    Hehe, det blir nog bra ska du se. Jag är cupcake-expert!Älskar att baka cupcakes... Besatt av det och denna tråd!Hahaha!
    recept tack!!!!!!!
  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-01-20 13:12:05 följande:
    Åh, du det finns tusenmiljoner olika! Jag brukar göra med choklad och cheesecake!Dom är super goda.. Gillar du cheesecake?
    nja inte så. men choklad älskar jag. har du något annat med choklad och ngt mer?? gillar inte vit choklad så mycket?!
  • shqiperi82
    funbun skrev 2008-01-20 13:12:23 följande:
    Hallå tjejor!Vill bara säga att jag ÄLSKAR ER!!!. Jag kände mig såå ensam innan jag hitatde denna tråd, alltså inte ensam men ensam om abansk-svensk familj!
    Skulle kunnat vara jag som skrev detta! Jag har allvarligt aldrig träfat en albansk-svensk familj vad jag vet. INte med seriöst förhållande iallafall... Älskar er med!!!!!! TE DUA!!!
  • shqiperi82
    funbun skrev 2008-01-20 14:09:49 följande:
    nu har jag uppdaterat min bilddagbok
    då ska jag kika in!! Alla andra gör det med!! fanny har tom kort på sin trafikskolelärare där... haha... han var en redig goding!! hehe
  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-01-20 14:17:46 följande:
    Vitchoklad? Det är inte vit i. Det är ljuschoklad.
    ok... men har du ngt recept utan cheesecake??
  • shqiperi82
    funbun skrev 2008-01-20 14:16:25 följande:
    och kommentera annars dödar jag er! ku met myt
    vad betyder ku met myt??????
  • shqiperi82

    imorgon ska vi på julgransplundring med en massa barn. ska bli mysigt!! bla mina kusiner, kusinbarn m.m.m.m.m.m.m.

  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-01-20 14:20:08 följande:
    Ja, kan kolla i boken.
    TACK!! Har du en bok bara med såna recept?? LYX. men vad bakar man dem i?
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!