Inlägg från: micorazón |Visa alla inlägg
  • micorazón

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    hejhej allihop!

    vad kul att få vara i vår egen tråd igen

    Jennies bebi är sååååå söt ju! Jag ser också på MSN, pratade lite med henne igår. Skönt att han kom ut till slut!

    Lovelife: välkommen tillbaka!!!! Ja, ibland känns det som omman inte hänger med, men det är bara till å hoppa på senaste sidan o skriva nåt haha Jag brukar aldrig kolla igenom alla inlägg inte!


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    Hej tjejer!

    Polly: jag har addat dig på msn! Synd att du lämnar men jag förstår.. har själv gått i de tankarna...

    ang gårdagen. Många av oss här inne använde ganska grova ord i våra diskussioner. ÄVEn om vi inte ÄLSKAR serber behöver vi kanske inte göra grova påhopp, VET att de också gjorde grova påhopp. Men låt det vara från deras sida och inte från vår. Då har vi vårt på det torra....om ni förstår vad jag menar???

    Sen tycker jag att man ska försöka börja om. Det kommer ta flera hundra år och MÅÅÅNGA generationer innan serber o kosovoalbaner kommer kunna leva sida vid sida i TOTAL fred. Men någonstans måste man börja. Hashim Thacis tal innehöll också detta, som Biba påpekade igår i vissa trådar. Han vill att folket ska börja respektera ALLA i Kosovo, detta för att Kosovo ska bli ett fredligt ställe att bo på, utan bråk.

    Så snälla tjejer! Vi kan väl försöka att ta det lugnt med pajkastningen? Hur ska annars det nånsin bli fred? Låt oss visa serberna att vi är bättre än så...

    Inget illa ment till nån av er! Ni vet att jag älskar er alla

    From nu tycker jag att vi återgår till att prata om allt det trevliga vi brukar prata om!! Skit i alla islamtrådar, som alex skrev, vi kan inte ändra deras åsikt. Bättre att INTE skriva till dem. De blir bara mer nöjda då

    From nu kommer jag bara skriva i detta forum här på FL!!!!!!! Bästa tråden!

    Så, vad hnderikväll ananrs då?


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    Jeta: hoppas VERKLIGEN att det löser sig på jobbet You know where to find me (även om vi är där olika tider så bara skriv på så svarar jag sen )


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    alisandra skrev 2008-02-18 17:37:24 följande:
    Hörde ni om flickan som föddes igår när dom utropade självständigheten?Hon fick heta Pavarsia, så gulligt tycker jag!Självständighets barnet. Häftigt! Mamman var såååå stolt!Jag höll på och dö igår när jag tittade på nyheterna på RTK igår och dom filmade från Metrovica där dom höll på och "stormade" USA ambassaden. Alla Serber gjorde det där VIDRIGA tecknet med 3 fingrar, och ALLA var fan maskerade! Så fegt... Kan inte ens stå för vadfan dom tycker! Men det vet vi ju alla redan att det dom är bäst på är att skämma ut sig.Haha..
    Det var ambassaden i Belgrad I Mitrovica var det en liten handgranat vid EU ambassaden. Men det var ingenting enl Besims pappa. Han hade varit en bit därifrån. Inte så allvarligt som media fick det att låta!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    hej tjejer!

    Så j-a löjligt att nån ---b sitter här inne o anmäler alla våra inlägg!!!!!!! Ni vet vad jag menar med ---b. Vågar inte skriva det, för då är det väl påhopp

    Ja, vi har alltid skrivit godnatt, godmorgon, hejdå på albanska och INGEN har reagerat på detta innan. BARA från den 17/2.. vadå sammanträffande eller?

    Jag LOVAR er tjejer, att när Dante har somnat kan jag fixa en sida där vi kan skriva. Vill ni det??? Vilka är med???? Vi kan ju fortsätta skriva här inne i Gb o så, men jag menar ett forum bara för att skriva medd.

    Kopiera o fyll på med namn!!!!!

    VI SOM VILL SKRIVA NÅN ANNASTANS DÅ FL ÄR CRAP! (man fick väl skriva på engelska? )

    Micorazon


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    hej tjejer!

    Jag ska fixa en sida ikväll om jag hinner! men det kommer! promisse! Det finns många bra gratissidor. Jag kan göra en sida där vi kan lägga in lite bilder o sen skriver  vi i gästboken. Det blir ju typ samma som här!!!!

    Vi får se när jag ordnar det, tyckre ni om det så går vi över till å skriva där eller så fortsätter vi här

    Sonen somnar vid 20-20.30 sen sätte rjag igång o letar!

    kram på er!

    Gör kalopps, mumma blev den, den har fått koka riktigt länge. Ska bli såååå gott!


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    marina81 skrev 2008-02-19 18:20:52 följande:
    har kikat lite på er tråd efter allt rabalder här..vill bara tipsa er om ett sätt så ni kan skriva naten e mir osv...skriv några vanliga hälsningsfraser o sånna ord ni använder mycket i TS, med svenska förklaringar..det har då FL accepterat förr att man gör..för då kan ju alla kolla vad det egentligen betyder, det ni skriver (inte för att jag fattar varför nån stör sig på era albanska ord men men, det finns ju så många tomtar här på fl så..)Ha det bäst!!
    saken är att det tyligen inte spelar någon roll, de anmäler hej vilt här inne.. Har väl inget anant för sig, därför FL är så segt De har inte tid att fixa det..

    men vi ska göra det! tack för tipset
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    Har uppdaterat TS nu Kom inte på fler "hemska" och förnedrande ord som vi skriver på albanska, men säg till tjejer så fyller jag på!

    Vet ni? Kan vi inte lägga ihop pengar o köpa varsin liten reselexin i alb - sv till ALLA moderatorer på FL??


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    PuMaMoRsAn skrev 2008-02-19 18:37:50 följande:
    Tja girlz... Nu sover mina barn. Helt utmattade. Och jag har TVÄTT till förbarmelse... jäkla magsjuka!!!Det är INTE roligt alls alltså!!Båda har spytt ner sina madrasser så nu har jag plastat in min säng å lagt dom där... Får väl sova i soffan inatt antar jag.Är såååå sugen på något gott att äta efter allt detta men sure palla laga till något!!! Kalops låter inte dumt! Vad hittas på hemma hos er ikväll då?
    här tar vi det bara luuuuuugnt! Kalopsen blev suupergod. Det är så lätt å laga, man bar låter det stå Jag gilalr såna maträtter skarp alltså!!! I helgen ska jag göra pasul.

    På fredag har jag o Besim bröllopsdag så då lär ni inte se mig här på kvällen (han jobbar på dagen )

    Någon mer än jag här som kolalr på 2900 Hapiness?? Jag tycker den är sååå bra (Inget liv - kolalr på ALLA serier typ)
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    marina81 skrev 2008-02-19 18:42:10 följande:
    jag fick göra så i en tråd där vi skrev lite på romani, så ni borde också få göra så i rättvisans namn..
    ja, jag har tom länkat dem till en uppslagssida haha
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!