Inlägg från: micorazón |Visa alla inlägg
  • micorazón

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Anna: såhär gör du för att ändra inställningarna. Högst upp på msn, där det står din privata text (Adrian o Mirela mammas gulluingar) (Online) - tryck på den texten så kommer det upp en meny. Längst ner står Personliga inställningar. Gå in där o välj allmänt. Ta bort de tre första valet ang inloggning, då ska msn inte starta automatiskt när du öppnar datorn/Windows live/Internet.

    Hoppas det går nu!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    alex:  hoppas din farmor blir bra! Toppen att ni har en så bra läkare ju!!!! Tur i oturen.

    Ang gamlingvård. Jodå, man har sett en del hemska saker... men också väldigt bra! Det stället min farmor var på var såååå fint, hon trivdes jättebra där. Trevlig personal och hon hade sin katt med sig i sin lgh/rum.  Min farmor blev dement och kunde inte klara sig själv eller bo hemma hos oss då hon kunde bli agressiv om hon missförstod något. Så det är inte alltied det bästa alt. att ha dem boende hemma heller när de har nått den gränsen. Hon behövde dessutom medicin flera gånger per dag, så det var helt enkelt lugnare för henne att bo på hem. Dock valde hon själv var hon skulle bo, ett lite dyrare, men Gud så fint!

    Jag kan tänka mig att bo så, jag vill inte bo hemma hos mina barn. Men jag ska bo på ett fint ställe och bara de komer o hälsar på så fort dem har tid så är jag MER än nöjd!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    MmmJennie skrev 2008-02-07 10:29:55 följande:
    God morgon flikkor!Idag är jag o mannen JÄTTE GLADA! Fick precis brev från migrationsverket och min mans föräldrar FÅR KOMMA HIT!! =) From 080215 =) hehe på självaste BF dagen =) Kan inte bli bättre... Men blev samtidigt nervis för då måste jag visa att jag är duktig nuse.... men det kommer säkert gå bra!
    Vad kuuul!!!!!!! KRAMKRAMKRAM!!!!

    Äh, tror inte att de förväntar sig att du ska vara duktig nuse när du nyss har fött barn!! Din svärmor kommer hjälpa dig MYCKET med bebisen ju!!! Kommer bli toppen ska du se!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    MmmJennie skrev 2008-02-07 20:50:14 följande:
    Go kväll tjejer!Jag har ju redan träffat dom när vi var i Albanien 2006 o dom var jätte gulliga mot mig =) Nee hans mamma kommer säkert hjälpa till med matlagning o så... eftersom jag kommer ha fullt upp med den lille ;) Om han nu har kommit tills den 15:e för det e då dom har tänkt att anlända i sverige =)Imon ska jag på extra koll hos BM då mina vader + fötter svällt upp så fort =( eftersom detta kan vara början på en havandeskapsförgiftning... =( Var hos mamma idag.. o från ca kl 18:30 - 20:00 hade jag starka sammandragningar med 5-7 min mellanrum o dom höll i ca 1 min =) Kom precis hem... o känner dom fortfarande.. usch var så rädd när jag körde att det skulle komma riktigt starka.. men hade tur.. så nu är man äntligen hemma. Kramar!
    som jag sa på MSN, har hållt tummarna HELA dagen för att han ska komma INATT!!
    Fam Ndreca skrev 2008-02-07 20:15:26 följande:
    Im alone herenär jag är bort 2 timmar har ni skrivit 500 sidor och när jag är här så är alla borta!
    så är det med mig med.. när alla skriver 1000000 sidor då e inte jag här haha Men när det är lugnt så!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    sitter o funderar på vad jag vill gör med mitt liv Dags o fixa ett YRKE nu!!!! Trött på å bara göra NADA...

    Ska nog gå undersköterske sålänge o jobba som det när jag har varit mammaledig. Så i så fall börjar jag till våren och skolar in lillan när hon är 11 månader. Hon kommer bara behöva vara där 1 dag i veckan Under hela utb. SKÖNT! Den är på 2-3 terminer.

    Sen SKA jag bli polis, det vet jag. Och det är ju ingen nackdel att vara utb. undersköterska omman ska bli polis

    kram på er tjejer, nu ska jag o mannen dricka qaj!

    naten!


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    natey skrev 2008-02-08 13:07:52 följande:
    hellu alles. hoppas ni får alla en trevlig helg :)vad ska ni hitta på?min man fyller år idag så ska vi äta gott och fira lite. ha det bra. puss på er alles
    hejhej! här blir det kalas hela helgen, mannen fyller år imorn Ska göra tårta o en massa goda kakor tänkte jag.

    Har ONT i huvet idag Bm sa att jag MÅSTE åka in om det inte går över.. men jag vill inte. Vet att jag är korkad, men SÅÅÅ rädd för att de snittar mig igen, o jag e  ju bara i v. 32????!?!! VILL INTE. Får se framåt kvällen, blir det inte bättre får jag väl åka in i nästa vecka... eller nåt.. vet inte..

    att man msåte va så j-a envis haha

    mitt blodvärde låg på 147!!!!! Fattar ingenting.. det går upp varje gång jag är där.. snart är det ONORMALT högt, jag äter INTE järntabletter och är gravid.. detta är itne normalt.. åååå så nojjig!!

    jennie: kom bebis inatt???????? Jag höll tummarna i sömnen! besa bes!

    Ja, det är faktiskt ganska jobbigt med allt bombande.. dels blir antalet inlägg HELT åt skogen i tråden.. för alla dubbla räknas bort.. så ma blir lite förvirrad Sen tar det hundra år att läsa igneom och oftast missar man många små inlägg mellan bombningarna..

    Idag blir det VILA, inget mer. Har köpt hem glass, colasås o strössel muuuuuums! ska ätas ikväll framför Lets Dance.
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    alisandra: jag ska göra lite drömmar o sen blir det köpekakor hehe Bellerina o chokladflarn o de där vanliga goda! Jag ska göra en vanlig gräddtårta med daim o kiwi ovanpå o bannkräm i..

    NU ska jag lägga mig o vila, supertrött! kramkram
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    PuMaMoRsAn skrev 2008-02-08 21:13:27 följande:
    Igår sjäng jag (malin den tondöva) Inför 50 pers på ålderdomshemmet här i hylte!
    låter roligt! Du skulle sagt till oss så kunde vi kommit allihopa?
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    PuMaMoRsAn skrev 2008-02-08 21:16:24 följande:
    Jä-la skit!!!!
    förlåt Inte meningen o skriva just nu... men det var paus på 2900 happiness
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!