Inlägg från: micorazón |Visa alla inlägg
  • micorazón

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    nja, huvudvärken håller i sig, men den har inte har blivit värre ialla fall. Men nu ska jag sova, är suuuupertrött! naten e mire tjejer!


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    hejhej!

    ska sova lite igen - såå trött..

    Malin: hehe jag gjorde ju ganska svensk mat. Kyckling med ris och sås. Sen att jag jag hade lite smårätter som var albanska var väldigt uppskattad, då de ser att jag vet lite om deras kultur! Riset gör dem inte alls på samma sätt och deÄÄÄÄÄLSKAR det, vanligt kokt ris

    Nag. korvarna.. jodå, Dantes diettist har själv sagt det. I prinskorv är det det till hundra procent. Lithells har en variant som är både laktos och glutenfri. Däremot måste det vara en viss köttprocent i dem, men resten av procenten är en massa annat äckligt.. Mår illa när man börjar tänka hur dem gör korvar.. men det är ju gott ändå. Vi lever typ på kycklingsalami här hemma. till frukostmackan i alla fall Gott är det...

    Alex: ja min kompis mamma äger MCdonalds här i Krstd, och de gör samma.. alltså friterar i olika just pga allergier. hemskt om det skulle var olika på olika ställen Så får det ju inte vara!

    Anna: några framsteg med utväxten av Adrians hår???? Hoppas hoppas!

    Jennie: ingen bebis idag??

    Jag blev såååååååååååå rädd inatt, kräktes blod Ringde mamma 02.30 och var livrädd. Hade både näsblod och även blod från halsen. Men som tur va kunde hon lugna mig. Bara ett blodkärl som hade brustit i halsen i slemhinnorna. Efter TRE liter vatten med typ 3 Kg is så slutade det. Men guuuuuud så rädd jag var.. blod i hela sängen..

    men idag mår jag bättre! Ska till BM på torsdag o dik. huvudvärken o se om de kan göra nåt åt det.. *hoppas* för det börjar gå mig på nerverna!

    åå dessa gravida tjatiga kvinnor... eller vad säger du Jennie?? hahaha Man blir lite tjatig som gravid.. men men snart är det över!

    kramkram på er! Hoppas ni får en suuuperdag!


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    jennie: jävla skitläkare, lysna inte på henne, be att få träffa en annan!!!!!!!!! det hade jag gjort. gångsättning är inte bar om tappen inte är mogen, vilket din ÄR! Du har ju varit på gång att föda flera gånger... det kommer bara behövas lite sprej så kommer bebis vara ute!! Så stå på dig, be att få en tid till en annan läkare!! OK gumman?????

    åå vill åka o slå den andra HONläkaren!! *gravhormonerna sprutar ut ur öronen nu typ!!!!* grrrrrr!!!!!!

    alex: vad var det för pasta!? Är det hemligt recept elelr?

    ang maten. Tror nog att JAG tycker det är roligt med albansk mat, därför jag lagar Jag tycker själv att "svensk" mat är ganska smaklös o tråkig Har j u ätit det i typ 17-18 år varje dag haha Min mamma har ofta lagat grekisk mat hemma, så jag har alltid dragits åt det hållet i stället... min mammas fel att jag e blatte-wannabe hahahahhahahahha

    ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ semlor... MUMS!

    Mår bättre nu, hhar glömt allt blod.. men kommer säkert vakna o drömma en massa skit inatt. besim blev också rädd, han visste ju inte vart allt blod kom ifrån stackarn....Men llillan sparkar o mår bra.. bara 8 veckor kvar nuuuuuu!!!!! wohooooooooo!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    funbun skrev 2008-02-04 23:29:39 följande:
    Fan tjejer ni e så jävla duktiga så man får dåligt samvete, särskilt när man hör dig alexandra. Själv e jag stolt om jag lyckats ta upp en påse pyttipanna ur frysen och stekt (vilket jag gjort idag) Sen så kom min svärmor med hundögon och frågade om jag hade lagat nån mat idag. Sorry svärmor men jag är förskräcklig nuse!
    ÄH, huvudsaken är väl att nån vmat blir gjord.. Eller hur?  Vi är alla lika duktiga, fast på olika saker, man kan ju inte vara bra på allt heller!? Så ta det lugnt.. hihi
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    haha såna roliga konv. ni har på msn då! hahaha

    Ja, konsumbananer är lite svartsjuka haha

    Idag har jag ooooont i fogarna *klag klag* känns typ som om bäckenet ska trilla av eller nåt.. NIIIIIICE. Har legat ner hela morgonen o gått upp först nu. Ska försöka mig ut på en runda med vovven så det mjuknar upp lite.

    Jeta: åå du börjar så smått komma tillbaka!! Jag missar dig ALLTID på MSN Hur går det med husletandet? Hittat nåt palats?


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    MmmJennie skrev 2008-02-05 12:46:35 följande:
    Jeta: Ja, det skulle vara mysigt om han kom på Alla Hjärtans Dag =) hihi kanske han får namnet Valentino då ;) haha har faktiskt funderat på det... ;)
    Det ville Dantes pappa att han skulle heta..elelr Romeo.. men det finns ju en liten risk för mobbning där.. Eller tvärtom att alla tjejer tycker det är coolt... Beror ju på.

    Nä, jag tycker bebis ska komma NUUUUUU
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    Jag har dock haft turen att träffa en lite mindre svartsjuk banan


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    alisandra skrev 2008-02-05 13:14:59 följande:
    Haha, vad bra för dig! Min är inte så falrigt svartsjuk heller... Men ibland tittar svartsjukan fram.
    jooo, visst, så är det ju.. det kommer o går lite det där

    Sorry att jag bara stack fr MSN, men de slängde ut mig vet itne vad som hände o nu kan jag inte logga in!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    Fam Ndreca skrev 2008-02-05 13:24:41 följande:
    jag har typ ingen av er på msn junån som vill vara min kompis?har bara Annah (inte så bara!!!)kan ni inte inboxa era adr så kan jag få med er?if you want...
    du kan få adda mig!!!! camillaam1984@hotmail.com

    Vi har lagt ut alla våra email innan här i tråden..elelr om det var förra?? Men vem orkar leta efter dem nuu.. typ 10 000 inlägg bak
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    ååå det luktar såå gott här hemma. Fliiiiiiii, LOVE IT! Dante står också å dreglar men han får inte äta det, då blir han dåligt i magen Men han ska få en vanlig pannkaka istället


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!