Inlägg från: alisandra |Visa alla inlägg
  • alisandra

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Svenska melodifestivalen är ju bara ren och skär skit. Gud vad pinsamt! INGEN vad ju bra.. Och hon den där gamla kärringen, vilket skämt! HAHAHA! Tror jag dör..

  • alisandra

    Jag vet! Blev så förbannad igår. Man måste ju vara igenom DUM om man bara ens kan tänka tanken på att jämnföra Dalarna med Kosovo. Ren jävla idioti! Och vadå "våran provins"? Vadfan har VI i Sverige med Kosovo att göra. Det är ju INTE våran provins.
    Inte här på FL utan i min bilddagbok. Alisandra heter jag där, kolla min GB och kommentaren på flaggan.
    Hon är inte Serb men hennes pappa är där nerefrån.


    shqiperi82 skrev 2008-02-10 08:54:05 följande:
    OHHH, vad störigt!! jag har ju oxå fått MYCKET klagomål på min pres. Men hallå lixom att jämföra Dalarna och Kosovo. Är det inte svenskar som bor i Dalarna eller, det måste jag ha helmissat då??? I Kosovo är ju 99,99999999% albaner (eller ngt såt va?) och KLART som f*n de ska ha ett eget land!!!!!! Var hon serb eller? GRRRRRRRRRRRRR jag blir så arg!!!!! men har du redan tagit bort bilden? Vad hette hon exakt? emma?? KRAM
  • alisandra

    Ja visst är hon duktig! Men tycker inte hon platsar där. Haha!
    Jag vet. Parkinson tanten var såååååå DÅLIG! Och dom där face-84 hahahahah! Vad var det? Det här var den DÅLIGASTE melodifestival jag sett! Pinsamt...

    Jag vet! Jag såg den och skrek rakt ut här hemma.
    ALBANSKA FLAGGAN! Bujar bara skratta...


    shqiperi82 skrev 2008-02-10 08:57:14 följande:
    Heja AMY!!!!! hihi... Jag tycker hon är duktig och så gullig!! HOn är bara 15 år och redan så proffdig! Min man tyckte såklart att Velvet skullle gå vidare... hahahahaha... det gjorde hon inte. Men tanten ja som sjöng. röstade alla på henne fr att hon har parkinsons eller. hade man inte sett henne (eller även om man såg henne) undrade man ju om det var en kvinna eller man.... seriöst alltså... och Sjögren då......... daaaaaaaaaaah..... men han hade ju albanska flaggan iallafall... Min man var så glad... hahaha... han hade ju serbiska med lixommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
  • alisandra

    HEJA KOSOVO! FRIA KOSOVO!


    MmmJennie skrev 2008-02-10 10:03:35 följande:
    God morgon tjejer!Jaaa! FRIA KOSOVA... =) Låt dom få lugn o ro =) Usch igår hade jag mensvärk från 16:00 tills jag gick o la mig vid 00 tiden =( Trodde verkligen det var på G... men men icke.. snart kanske... nu har värken övergått i sammandragningar känns det som... Visste ni att melodifestivalen typ INTE ÄR LIVE..???Jag har trott att såna program ALLTID sänts live... men igår berättade min lilla syrra att hon vart i skandinavium o kollat på melodifestivalen i fredags kväll... o ja bara: VA!!!??? Men det kommer ju idag på tv... så frågade henne vem som gick vidare.. då förklarade hon att: När man röstar är det live men inte uppträdandena... hmm... snacka om att bli lite "blåst" när man kollar på såna program hemma... =( Hon sa att dom "klipper o klistrar" ihop såna här program... så lite blir live... publiken är altså INTE live utan dit klistrade! hehe... nu blev mitt inlägg äntligen lite långt iaf! ;)Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag =) Kramar!
  • alisandra

    Vet inte så mycket om ciroën. Men gillar INTE så små bilar! Mest för krocksäkerheten! Men men.. Kanske Jennie vet?


    shqiperi82 skrev 2008-02-10 10:13:48 följande:
    Jag måste oxå städa, men vill inte!!!!'pratade precis med min underbara, söta, gulliga svärmor och frågade henne när de senast fått en videoband av oss. så jag inte spelar dubbelt. och hon blev så glad när jag sa att jag ska fixa ett barnd då från sommaren och fram till nu, de har inte fått något sen de var här och då var Mirela en pluttbebis (mindre än 5 mån) och nu är hon en bus tjej!!! så det blir kul för dem att titta!!Alexandra och ni som kan mycket (eller lite ) om bilar!!!! Vet ni något bra/dåligt om denna bilen??www.citroen.se/CW4/Our+models/Passenger+cars/.../Jag TROR att jag vill ha en sån!! hur ser manom det är 3 platser där bak? eller det kanske det är på alla bilar??
  • alisandra

    Ja, visst har dom det. Och visstja!
    Tur det! Det händer iallafall.. inte så ofta kanske.
    Men man ska väl vara glad för det lilla endå finns ju dom tjejer som inte ens törs fråga sina män om hjälp.
    Det gör jag! Haha!


    PetraDeliu skrev 2008-02-10 11:07:39 följande:
    ja något speciellt har de men det finns det andra som har också (du vet vem jag menar)han brukar ofta hjälpa till. tar nedervåningen nästan varje dag. man jag skulle bli ännu mer glad för småsaker(som tallriken t.ex. )
  • alisandra

    God dag tjejer!

    Nu ska jag och Bujar åka på en liten shoppingvända till Borlänge. Jag ska köpa en Sodastreamer, eftersom Bujar dricker så sjukt mycket läsk. Kommer ju tjäna in dom pengarna snabbt, vadfan en läsk kostar väl typ 24kr va? Helt sjukt dyrt!
    Men dom är bra dom där Sodastreamer, någon av er som har?
    Alla albaner borde ju ha en sån. eftersom dom dricker mycket sånt. Haha!

    Trevlig dag tjejer!
    Kram på er!

  • alisandra

    Hej!

    Jag mår bra, du då Albulena?

    Ingen aning.. :-S Det brukar inte bli kvar på våra iallafall..
    Så det vet jag inte! Säkert någon annan som vet!

    Ha en bra dag!
    Kram.


    Albu skrev 2008-02-10 14:43:45 följande:
    Hello tjejer!Allt bra med er? Själv tvättar jag kläder och haller pa och städar..Har en fraga ang tvätt, när jag tvättar svarta kläder sa är det alltid endel harstran kvar..hur far man bort det??
  • alisandra

    Det undrar jag med! Har alltid undrat!


    shqiperi82 skrev 2008-02-10 13:41:11 följande:
    Varför har man nåt som hänger på elementen som är vatten i???? Vet att det är något för luften, men vad exakt??
  • alisandra

    Hehe, okej. Duktig du är! Vi storstäda hela huset igår!
    Idag blir det en lugn dag..

    Jag vet tyvärr inte!


    Albu skrev 2008-02-10 14:49:58 följande:
    Här är det med bra, fullt upp som sagt med tvätt och städning..Jag brukar köra dem i tumlaren lite sa brukar det försvinna, men tänkte höra om nagon visste vad det kan bero pa..
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!