Inlägg från: Fröken NollÅtta |Visa alla inlägg
  • Fröken NollÅtta

    Blivande USKor kämpar vidare - part III

    Min skola liter jag inte alls på i et här fallet, dem bryr sig ju inte.

    Har skadat armen, fråga mig inte hur, det bara vrålvärker i den. Ska vila nu!!


    Behandla andra som du själv vill bli behandlad
  • Fröken NollÅtta

    Jag kände av att det gjorde ont i armen vid fika rasten idag, sedan blev det bara värre och värre.
    Var över och lämnade ett föräldrapar på hotell-BB och höll upp den tunga hissdörren för dem och helt plötsligt så fungerar den där knappen som man kan trycka på som håller upp dörrar, men den hålls inte kvar så länge så den åker igen och jag ska fånga upp hissdörren, det är bara så att dörren är tung och kommer fort och jag tar emot den med den arm som jag har ont i dumt nog, armbågen knycks till bakåt och det gör skitont just då och en stund efteråt.

    Sedan känns det inte så farligt. Har ett privat ärende och går ifrån 1 tim, och sen bara vrålont. Bara röra armen gör ont, är svullen och alvedon hjälpte ett tag, det var en pärs att åka hem för varje gupp och sväng gjorde ju att armen rörde på sig och det var inte skönt.

    Har nu vilat, sambon tycker jag ska åka till akuten, medans jag hoppas att det ska ge sig till imorgon.


    Behandla andra som du själv vill bli behandlad
  • Fröken NollÅtta

    Har nu skickat mail till lärare. Får se hur snabbt dem hör av sig, har jag tur s blir det väl nästa vecka.

    Funderar nästan på att uppsöka akuten, men ska upp kl 04.30 imorgon och akuten tar ju några timmar. Ringer jag och inte kommer imorgon vet jag f-n hur man uppfattas, inte som seriös iaf.

    Jag jobbar ju inte på det sättet, iaktar mest och springer efter liksom så det kanske funkar ändå. Men stå och trängas på väg hem på t-bana osv är ju ett problem såklart och jag kan ju inte köra bil då jag inte kan växla med den högra armen då jag har så jädra ont.


    Behandla andra som du själv vill bli behandlad
  • Fröken NollÅtta

    Det känns bättre i armen idag efter 2 Alvedon så gick det hyfsat att jobba. Idag har jag bara städat och det är så trist, men tror ju liksom att man ska få se en massa förlossningar, iaf en om dagen när man är där, men jag har inte fått vara med om en enda dessa dagar jag har jobbat.

    Näää, går upp kl 04.30, åker hemifrån kl 05.30 för att hinna dit till 07 för att...städaaa, blääää vad less jag blir. Skulle vara så boring hade man ju kunnat söka vad fan vad som helst. Jag vill se ju se förlossningar och lära mig allt kring det. Städa gör jag ju hemma.

    Blev visad på neo idag och det var iaf intressant och vilka små liv det är där då, jättesmåååå bebisar

    Nu ska vi äta pizza här och sedan ska jag bara slappa. Är ledig tills på måndag, men har en hel del att stå i. Ska på babysim imorgon, har inte kommit iväg dit på 3 veckor så nu ÄNTLIGEN, ska veckohandla, städa, se på ESC på lördag och fixa inför dotterns kalas på söndag, hon fyller 1 på tisdag nästa vecka, men vi bjuder in släkten innan

    Syns ikväll


    Behandla andra som du själv vill bli behandlad
  • Fröken NollÅtta
    Peand skrev 2007-05-09 19:03:32 följande:
    TerrorMorsan - Välkommen hit  Ska du läsa i skola eller på distans?Fröken NollÅtta - Skönt att armen är bättre, även om den kanske fortfarande skulle behövas kollas upp Men du, är det så att de sätter dig på att städa eller är det så att det var lungt och inga förlossningar? Din handledare som du går brevid, h*n städade väl också, eller?
    Jo, visst är det förlossningar, det är det hela tiden, men jag sätts aldrig på nån. Det är ju 5 förlossningsrum på avdelningen och 12 eftervårdsrum så det är ju mer att göra på eftervården sas.

    Men jag tycker ändå det är märkligt att dem sätter en elev på att städa. Jag tror inte skolan syfte med praktiken är att eleverna ska få lära sig städa liksom.

    Jag har ju inte lärt mig så mycket under dem 2 veckor jag varit på förlossningen. Det lustiga är att hade jag varit där för att börja jobba där så hade jag ju lärt mig ALLT vid det här laget då man har introduktion under 2 veckor, fattar inte varför dem gör så stor skillnad på elever. Inte så kul att lägga sig tidigt, gå upp kl 04.30 stressa till jobbet bara för att städa. Dem kan väl kanske inse att jag är under utbildning och måste lära mig saker.

    Jo, min handledare städar också, men har ju jobbat där i 5 år och vet hur arbetet fungerar, vilket inte jag gör.
    Behandla andra som du själv vill bli behandlad
  • Fröken NollÅtta

    Nästa pass så skulle dem försöka ordna så att jag får vara på förlossningen hela dagen, hoppas. Hoppas på att få vara där alla pass nästa vecka som för övrigt är den sista.

    Shit, jag har en uppgift kvar, APU-uppgiften och jag vet inte hur jag ska lösa den då den handlar om att beskriva omvårdnaden av en patient och jag har ju inte haft omvårdnad av nån patient. Jag har ju typ gått in med saft, hållt hennes hand, men det är typ det och så besökt en mamma på BB och kört en annan mamma till BB, men det kan jag ju knappast skriva om.

    Hur löser man det? Jag har frågat på praktikplatsen om jag bara kan få läsa nån gammal pat. journal eller liknande bara för att få material, men dem gav mig inget svar på den frågan utan fattade knappt vad jag skulle skriva om. Känner mig lite småstressad över det hela då det ska vara klart senast den 16 maj. Vill gärna ha det klart innan måndag då jag kommer jobba och på tisdag vill jag inte sitta med den då dottern fyller.

    Nån som har en idé eller vill dela med sig MYCKET av sin BB tid till mig eller omvårdnaden efter ett snitt eller VE så tas det tacksamt emot.


    Behandla andra som du själv vill bli behandlad
  • Fröken NollÅtta
    Kattahossa skrev 2007-05-10 13:50:43 följande:
    Fröken nollåtta:  Får ni ha apu på förlossningen!! *avis* Var är det ? åhh jag blir så avundsjuk, har verkligen bönat och bett om det till nästa termin (min sista) men icke sa nicke... här får inga usk-elever vara på förlossningen eller BB. men visserligen så ser jag att du int edirekt fått något ut av det Jag skulle kunna berätta lite om hur det var efter mitt snitt om du vill, eller så kan du fråga och jag svara
    Jag vet att inga usk elever får göra sin praktik på förlossningen eller BBm men jag har fått chansen pga personliga kontakter så på den vägen är det.

    Jag skulle egentligen ha varit hela praktikperioden (4 veckor) på förlossningen, men det gillade inte skolan jag går på så jag har varit 1 vecka på gyn akuten, 1 vecka på vanliga förlossningen och så 2 veckor på en privat förlossningsklinik.

    Du får jättegärna berätta om omvårdnaden före och efter ditt kejsarsnitt. Ju längre desyo bättre Behöver det dock redan imorgon fredag för att hinna få ihop det.
    Behandla andra som du själv vill bli behandlad
  • Fröken NollÅtta

    Nu har jag lämnat in den sista uppgiften så nu är det bara 1 vecka praktik kvar innan jag är färdig uska


    Behandla andra som du själv vill bli behandlad
  • Fröken NollÅtta
    Peand: Ja, det är okej med armen, bara att stå ut nu, bara 1 vecka kvar på BB Stockholm sen är jag klaaaar!!!!!!!!!!!

    Får se hur det blir i sommar, har inte fått tag i den som skulle ringa mig. Märke att en liten hade dragit ut telefonjacket så det kanske inte är så konstigt
    Behandla andra som du själv vill bli behandlad
  • Fröken NollÅtta

    Nästa vecka jobbar jag bara dagspass utan 2 dagar, fredag och lördag. Lite jobbigt att stiga upp 4.30, man somnar gott om kvällarna kan jag ju säga

    Ida 84: Gör ett nytt försök på tisdag då jag är ledig. Intro börjar väl nästa vecka isf.


    Behandla andra som du själv vill bli behandlad
Svar på tråden Blivande USKor kämpar vidare - part III