• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • mossan

    dagis har redan ringt till fotografen o det har blivit mkt fel.. de har strulat som fan m korten ju.. baran nån enstaka som har fått korten.. de kommer aldrig anlita den här firman igen "skolfoto" hette dem.. förr året hade dem fotat o sen hade de inte haft film i kameran så d hade inte blivit nåt o allt fick tas om..

    nu åter till packning.. nu e vi inne på kläder.. alla amiras e packade iaf.. snart ska vinden röjas också.. bara man får nån ordning på allt så blir d lättare allt eftersom ju..

  • mossan

    Jag ska ALDRIG mer flytta igen.. fan vad jag har flyttat runt det här halvåret.. först d skyddade boendet o sen det andra boendet.. lgh i stan.. o så tillbaka igen till lgh här o nu till nästa.. men där blir vi kvar lääääääääääääääääänge iaf.

    Det är så fruktansvärt drygt o packa allt ju.. o sen packa upp igen.. utan mamma skulle jag aldrig få nån ordning.

  • linus

    Här så är jag inne på tredje dagen på hp å jag är trött å bara sover typ.... Elias går på dagis 9-14 så då trodde jag att jag skulle tvätta städa röja baka mm mm men nej då..

    Luften gick ur mig totalt.

    ja ja.. vart hos bm idag å allt ser bra ut.

    Hon blev förvånad över att bebis ligger så högt upp... PÅ magsäcken mfl organ... kanske är en lång bebis ? För huvudet är ändå långt ned ..

    Hmmm...

    Nu ska jag äta lite innan jag ska hämta mitt hjärtegull

  • Missix

    Emil sover som en stock o Isac är ute.
    Jag har hunnit med att göra lite smycken Finns i mitt galleri om ni är nyfikna

    Snart ska vi gå ut en runda i det fina vädret. Handla lite mat och välling. Jösses det hade jag glömt ju. Välling... *går o skriver på listan*

    Så ja, vi ses senare...


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • mossan

    har röjt på vinden nu o i skrubbe´n här inne.. fan vad mkt skit vi slängt bort sånt som min kära maken släpade hem o tyckte att det här e jättebra o det här ska vi ha.. o så har jag varit logisk o tänkt att vissa saker kommer jag aldrig att använda iaf så jag skickade dem också.. om grannarna sett oss så kanske de tror vi har missuppfattat d här m flyttning.. o istället slänger allt.

    känns sååååååå skönt o ha fått slängt massa skitsaker o äckliga gamla saker som bara legat o tagit plats.. men d e mkt kvar att göra ändå.. skulle eg ha gått til BUP m amira idag    15:30 men jag måste boka om.. jag hinner inte helt enkelt. bättre o ta d nästa vecka.

  • jesslin

    fina missix.

    Nu ska jag väcka Sofia och käka kanelbulle. det är ju kanelbullens dag. Syns senare tjejer.


    Sofia fröken busan nummer ett
  • mossan

    fan.. nu svarar hon ju inte... vad irreterande.. jaja.. får försöka igen.. ska käka lite risgryngsgröt nu som lunch..

    ikväll ska vi äta tortillas.. im blir d väl pizza lr nå antar jag för nån matlagning lär inte hinnas med mitt i flytten o uppackningen.

  • mossan

    Kanelbullar har vi ätit redan ja..    var på konsum o de hade helt nybakade kanelbullar o de doftade sååå underbart att jag var tvungen o köpa några..

  • Hilla

    Saknar er

    Mitt bredband är ej flyttat till nya lgh än...men jag smurfar lite på jobbet

    Ska läsa så mkt jag kan.

    *kramar alla*

  • mossan

    välling.. ja d var tider det.. amira vägarar dricka välling hon tar inte flaskan ens gång.. så vi har gett upp för länge sen med den.. hon bara la av helt enkelt en vacker dag o ville inte ha.. det är trist ibland man vet inte riktigt VAD man ska ge då..

    tyckte d var lite sorgset att hon slutade men men.. hon har rätt o bestämma d själv ju..

    har nån av era pluttar gett upp vällingen än?? lr är amira ensam???

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!