• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • TantG

    för att vara aning dryg.
    QUEER eye for the straight guy.


    *våga vägra smileys*
  • mossan

    sitter fortfarande i telefonen här.. dock med annan nu än förut.. snart har jag ringt alla på listan.. sen ska jag iväg o lämna ansökan om bostadsbidrag också så jag får in den.
    Tur att mamma är så effektiv när d gäller packandet.. men jag ska snart ta o hugga i jag också o packa ned kläderna o sen montera ned spjälisen som står på vinden o röja upp där o kasta sånt som inte ska vara kvar längre.. fan vad mkt grejer d blir. o så ska skrubben röjas.. hur fan ska vi hinna till imorgon egentligen.. tur att amira e på dagis idag iaf.


    j

  • vanna k

    Vi har haft en bra promenad- och lekplatsförmiddag. Fjosak älskar sin sele och sitt koppel. Men det känns lite jobbigt att han säger voff voff till alla vi möter.

    Kom på att tjoho vad jag är glad för att jag inte är på smällen och inte har något pyttebarn längre. Nu blir dom bara roligare och roligare för varje dag

  • mossan

    d gick iväg för tidigt...

    jagar pengar för mammas biljett hit.. jag betalade den två ggr o sen fick hon betala den också.. men nu sägs d att betalningen inte gick igenom.. trots att d står att d e draget två gånger när jag kollar kontoutdraget.

  • Gonzo

    Härligt med sån fin behandling missix!

    Ella hade feber igår kväll men ingen idag, jaja, vi får väl se hur det artar sig. Jag har huvudvärk och måste nog hinka i mig en liter vatten.

    Fotografering:
    R hade ljusblå och brunrandig tröja och jeans, bruna strumpor
    E hade en bruntröja med härligt färgade muddar och jeans, barfota
    Jag är alldeles allergisk mot spetsklänningar, trodde inte att det var så allvarligt men det verkar som allergin bara blir värre och värre. På öppna säger folk jämt "dina söner" om R och E, bryr mig inte alls det är så skoj och se minen på dem när man säger att det är en tjej .

    Det blev en bra matchning. Vi har fått syskonkorten och väntar på singelfotona. Ella var livrädd för fotografen så vi får se hur det på henne blir.

  • mossan

    ska gå o fota om amira nästa vecka i vällingby när stjärnstudio är där.. de är på coop bromma nu men dit hinner jag inte.. vill ha kort som är "up to date" på henne ju.. för dagiskorten kommer ju aldrig.. har fått ett litet av dagispersonalen för DE har minsann fått så jag har sett gruppfotot o allt o hur korten på henne blev men jag vill ha alla nångång ju.. ville ge syrran o allt.. men fan så tid d tar så jag tar nya på henne.

  • Gonzo

    Mossan--> Har du funderat på att kanske ringa fotografen, det kanske har blivit ngt fel.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!