• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Gonzo: har också gjort en gastro. Fruktansvärt vidrigt men bra. Om du fortfarande har problem då så gör den!

    mamaj: För din och Amiras säkerhet (plus att slippa framtida krångel med olika efternamn) tycker jag att du ska ta tag i saken nu och byta på er bägge så att ni får samma! Det gör ju också så att det är ytterligare lite svårare att spåra er, något som borde vara viktigt i er situation eller hur?


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Varför får du inte byta till bara ett efternamn? Har jag aldrig hört förut att man inte får. Att det är lite krångligt kan man nog inte komma ifrån, men är det inte värt det? Samma sak med dina skyddade personuppgifter, du har det av en anledning. Förstår att det inte är speciellt roligt, men är alternativet inte 100 ggr värre??


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Clowner är läskiga och livsfarliga!!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Missix: söt Emil!

    *friar till Diana* Då får du ju ett extra barn också, perfekt.

    Fia: kanske är lite gammal text? Eller så tänker dem på att barn som föds tidigare kanske klarar sig med livet men kan få en del andra komplikationer.

    *snorar*

    Snart tv.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Godmorgon!

    awwww Lena.

    Så bra lämning idag! När vi kom in på dagis var bildspelet på datorn på och de första 5bilderna vi ser är foton på Agaton. Sen hade han knappt tid att klä av sig för att han ville in och leka. Igår grät han och ville inte släppa taget. *håller tummarna för fler dagar som denna*

    Någon mer med extremt morgontrötta barn? Det spelar ingen roll när Agaton somnar (men han sov före kl 8 igår) så är han jättetrött på morgonen. Idag fick jag kämpa i 35 minuter innan jag fick upp honom och in i köket för lite frukost. Det värsta är att han har mitt urusla morgonhumör också. Lovar, han morrade åt mig i morse!! Morrade och muttrade "bort, bort mamma". Tidigare har han halvt om halvt slängt kudde på mig när jag ska väcka honom. Försöker ta det lugnt, tänder ute i hallen... sätter på radion lite lagom, fixar och donar, öppnar hans dörr, klappar lite fint på kinden och säger godmorgon... och får då handen avbiten.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Förstår nu hur min mamma kände sig när hon skulle väcka mig. Har full förståelse för att hon flera ggr när jag var tonåring speciellt ropade godmorgon nerifrån trappan istället för attt gå upp och väcka mig.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Godmorgon!

    Iso: om dem vänder sig själva så ska man låta dem vara, men ta bort kudden (om han har en) så att han inte borrar ner ansiktet i den.

    Gonzo: massa *kramar* till dig. Tycker att du (om du inte redan har gjort det) ska berätta hela historien om ditt jobb för facket. Hur dem gav någon annan dina arbetsuppgifter (hon får inte gå eller hur?) och att du nu med dina nya arbuppg blir tvingad att sluta. 6 mån lön borde inte täcka det.

    Ylle: i morse vid frukostbordet satt jag som vanligt och läste tidningen lite förstrött... när helt plötsligt Agaton skriker och pekar TOOVAAA!! Det var ett foto på Lisa Miskovsky. Vet inte om jag ska grattulera eller beklaga.

    Superbra morgon här, Agaton gick om hämtade sina skor själv (visserligen sommarsandalerna men ändå) för att klä på sig till dagis. Inga tårar, knappt tid att vinka hejdå till mig. Så superskönt att det har vänt, kan inte beskriva ens i närheten av hur skönt det är att slippa slita honom från min hals för att lämna över honom förtvivlat gråtandes till en dagisfröken.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    *snabbis*

    Braxton: skicka i sådanna fall mot postförskott. Eller måste man ha bankgiro för det också? Annars så får hon faktiskt ta och sätta in pengar på ditt konto. Hon kan ju ringa på nr hon fått från tradera till dig och kolla så att du verkligen är du. Och om det är så dyrt så borde du skicka det rekommenderat. Hon betalar, men det är för bådas säkerhet. Inte kul om det kommer vilse på posten.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hilla: absolut "Hej till publiken"! Härligt kort.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!