• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Gonzo: du kanske har fått någon släkting till Ylles berömda maskar inneboendes hos dig? Låter inte kul hur som helst att må illa så länge.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hallå!

    Jag fick sovmorgon till 8.30 idag. Gött! Sen kom sambon och Agaton och sjöng för mig (jag fyller) och gav mig frukost på sängen. Stannade kvar där till kvart i elva, då var jag tvungen att gå och pinka. Annars hade jag nog fortfarande legat kvar. Agaton är såå söt när han sjunger "Ja må hon leva"... han tar i allt vad han har. Första sången som han verkligen sjunger ordentligt. Annars har han mest nynnat lite på Blinka lilla och Spindeln...

    Dum fråga kanske, men hur märker man att man har uvi? Gör det ont eller? Har aldrig någonsin haft det så jag vet inte. Låter jobbigt hursom helst.

    Krya på dig Annie!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Här hemma är tuppisarna också på utgående. Han sover tuppis högst 3 ggr i veckan. Han skulle nog behöva sova varje dag, men inte mer än 45 minuter. Sover han längre än så går det inte att lägga honom knappt för kvällen. Då kan han hålla på och springa upp i 2 timmar.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Tack alla! Glad


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Bläää inte fått sova något inatt. A otröstlig, Alvedon gör ingen skillnad. På väg till vc (igen!!) om en timme. *snark*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Varit på vc och sovit lite tuppis. Jag lyckades sova i 40 minuter, välbehövligt! A vaknade gråtandes över att han har ont, precis som han gjorde inatt. As sänka var liiite låg, men inte farligt. Doktorns rekommendation: tryck honom full med alvedon, molipect och näsdroppar + nässpray och håll noga koll på honom. Ska försöka ta ett urinprov på honom för att kolla upp varför han kissar så enormt mycket (4 överfulla läckande nattblöjor per natt just nu). Det blir spännande med tanke på att han oftast bara bajsar på toaletten.

    Gonzo: lyssna på Tant! Och lyssna på din egen kropp som säger stopp! Tycker att det var ett bra förslag att han ska ta fl en dag i veckan.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    FiaF: blev väldigt lugnt firande igår med tanke på att Agaton inte är i toppform. Eg skulle vi ha åkt till Malmö i helgen och gått på teater och kasino. I present fick jag körkort (eller ja, löfte om att sambon ska betala det), pengar, mera pengar, bok, choklad och lite mera pengar. Pengar är bra grejjer det.

    Mamaj: glidmedeltipset du fick låter bra tycker jag. Sex ska vara skönt, inte skavigt och besvärligt. Som läkare borde han väl vara van vid blodbad, så jag hoppas att han itne blev ivägskrämd.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    *läser ikapp*

    Mitt namn: At age 49 a statue will fall over and crush you while giving your acceptance speech for the position of Governor.

    Aros: At age 48 you will pass in your sleep from undiscerned natural causes. Unfortunately you will be sleeping nude in a local shopping mall.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Så skönt! Agaton sov inatt. Behövde bara gå in 2 ggr. Den ena gången stod han på alla fyra i sängen och snackade i sömnen så jag la honom bara ner. Den andra gången hade han glidit ner på golvet så jag fick hjälpa honom upp igen. Så nu är han ivägskickad till dagis, hoppas att det går bra.

    Själv har jag åkt på hans förkylning, snorigare än snorigast här. *missbrukar nässpray till ingen nytta* Men just nu känns det som det kvittar, bara A mår bra.  

    Mamaj: kikade på dina färger igår kväll/natt. Men det är svårt att säga när man inte vet hur själva rummet ser ut eller hur stort det är. T ex så kan en liten mörkare färg i badrum vara skitsnyggt - men samma färg kans e hemsk ut om badrummet är för litet. Nää vissa saker ska man nog vara försiktig med att råda andra om. *minns brorsans hall+trappa+öv.hall i hemsk laxrosa färg som någon hade sagt var skitsnygg*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hilla: usch vad jobbigt det är när det är så. Hade lite samma sak, men inte att dem kom hem och ringde på. Då hade jag nog blivit tokig.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!