• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Godmorgon!

    I morse kom A inspringandes till oss kl 6.55 ropandes på pappa. Annars brukar jag få väcka honom och tvinga ur honom ur sängen. Vilket innebär att vi inte är klara med frukost förrän 8.15. Så nu har vi 20 minuter här innan dagis. Har bara hänt 1 gång tidigare. Skönt att inte behöva stressa. Agaton sitter och målar lite vid vardagsrumsbordet och jag kan sitta här och räcka långnäsa till Ankan.

    Tant: ASG! Visst, jag tycker inte att man ska hota (speciellt inte med hot som man FÖRHOPPNINGSVIS inte kan infria) sitt barn, men ibland så... Och den kommentaren var klockren.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ozzan: det beror på vilket märke det är på jackan. Är det deras eget så är den oftast liten i storleken. Så jag skulle nog ta en str större än normalt. Men blir det fel så kan man ju alltid byta.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Grattis Olle! Hoppas ni får en fin födesledag.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    M överger mig ikväll för pokergänget. Lite skönt ändå, ska nog passa på och ta ett långt skönt bad då. Förutsatt att A somnar som han ska såklart.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    lol Grattis Diana.

    Iso: klart att man nojar, men betvilar att dem tar barnen ifrån er pga en dum fylla.

    mossan: Agaton fick 3 hjuling i 18 månaders present. Kanske lite tidigt, men han är sååå stolt över sin fina cykel. I födelsedagspresent får han: fingerfärg, DVD med Nalle (han fick 1 idag och ska få 1 till då), "köksservis" som jag hittade för pangpris på Coop. En bok... och så hoppas vi på att han får en spis av farmor å farfar.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    vanna:

    Ylle: tycker inte vi ska vara hotade, den tråden är ju bara spam medans vi i våran löser världsproblemen. Rolling Eyes

    Appropå Coop har jag också ett tips: stor matservis med tallrikar, muggar, bestick, 2 kastruller, tillbringare slevar å skit för halva priset, bara 65 kr. En sån kartong är numera inslagen uppe på våran garderob och väntar på att pluttas ska bli 2 år. Nu får vi bara hoppas på att han får en spis också av farmor å farfar.

    *tycker synd om tant* Sista månaden är verkligen pest att vara preggo. Hoppas du inte behöver vänta fööör länge till iallafall.

    Jag och sambon i morse: Argue  blä, ibland får man hemska känslor som om att man bara skulle vilja violent1 . Nåja som tur var brukar det gå över rätt snabbt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Wyrm: vet inte, men här har dem halva priset på en massa leksaker. Rensar väl ut bland hyllorna.

    MHN: jo, trötthet var nog bara förnamnet. Nåja, nu är det bra igen.

    Nu ska jag baka en äpplekaka.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Godmorgon!

    Hemma från tandläkaren. Huvva vad dem håller på i min stackars mun. Ska tillbaka om 3 v och fixa det sista. Hoppas verkligen att jag klarar mig från fler besök då på ett tag.

    Usch för maginfluensa som verkar gå. Hoppas ni som har det fått en snäll version och att ni snart är friska. Håller tummarna här för att vi ska klara oss. Jag skiter när jag får det, sambon spyr och Agaton gör bägge delarna. Myyysigt!

    Kan bara instämma ang helgerna. Veckorna flyter på som ett rinnande vaten till 98%, men när helgen kommer då ska det bråkas och krånglas med allt. Det gör att jag trots allt inte är så jättenervig över att bli singel här hemma i 8 dagar när sambon är på Bahamas.

    Dante: kolla på kommunens hemsida på barnomsorg. Dagmammor står under familjedaghem om jag inte minns fel. Sen är det väl bara att ringa till dem och fråga.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    VARNING FÖR GNÄLL! Vill du inte läsa - hoppa till nästa inlägg.

    *ansluter sig till Ylles dagisnoja*
    Inte lika illa men ändå. Minst 2 vikarier på As dagis idag. Den ena presenterade sig, den andra satt bara och såg skitgrinig ut, gjorde typ inte ett smack. Jag fick hjälpa 2 barn (förutom Agaton såklart) med deras ytterkläder, in på avdelningen och till lunchen. Agaton hade på sig kläder från 2 andra barn! Irriterande som f-n. Det ena var en tröja i str 74 som satt som ett korvskinn! F-n det måste dem väl fatta att det inte var hans?!? Dessutom har den som klätt på honom gjort ett skittaskigt jobb, galonisarna satt uppe vid knät och byxor, strumpor och stövlar var dyngsura. Vad tycker andra föräldrar oma tt andra barn har deras barns kläder? Ni vet, mitt barn andras ungar.

    Dessutom när jag kom var det en kille på 1½ år som var ute i tunnkortärmad body (sån A sovit i, i sommar), gallonbyxor och stövlar. Jag hjälpte honom av med gallonisarna. Stackarn var iskall. Kanske var hans kläder A fått? Dem har en låda med upphittade kläder, så hade han inte haft någon jacka/tröja så hade dem ju kunnat ta en från lådan.

    Jag är säkert extra grinig idag för jag har tandvärk sen min rotfyllning, men va f-n. Massa f-n blir det märker jag.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    mossan: montera den när hon sover och ge henne den klar när hon fyller. Tro mig! Det var inte kul att sätta ihop As cykel och ändå var vi två. Agaton var ju förtvivlad över att han inte fick leka med prylarna heller som han fått i paketet.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!