• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Ozzan: förhoppningsvis är dem uppe nu, men annars (tips till nästa gång) skulle du ha gett Hampus en kastrull/plåtburk plus en sked och bett honom gå in och spela något fint för pappa.

    Jag är många saker, men värdlens snällaste är inte en av dem.

    Sitter här med ont i magen. Hoppas bara det är sympatiresnerver för sambons resa och inte en magsjuka på ingång. Inte roligt om jag och Agaton får det och sambon är på andra sidan jorden. Speciellt inte om A kräks. Klarar verkligen verkligen inte av det. *nojjar*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Godmorgon.

    Hjälper sambon att packa det sista här. Om 2 timamr åker han och lämnar mig i 8½ dagar.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Nu har M åkt. Blää!! Går nog och hämtar Agaton 20 minuter tidigare idag så vi hinner kramas lite extra innan lunch och tuppis.


    Fina kalasbilder jess!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ylle: behöver ni lite billiga presenter till Noomi eller dagisjulklappen så kan jag rekommendera Coop. Var där igår och dem hade en stor låda där allt kostar 15 kr. Köpte en rittavla till A att ha i bilen, modellera och en röd traktor i rätt ok size. Traktorn ska han få på dagis när dem har julklappsutdelning, då fick det max kosta 20-40kr. Modelleran blir present någon av dem närmsta dagarna när han saknar pappa som mest.

    Agaton hade varit ganska rejält ledsen idag på dagis. Tror det mest är för att pappa åkte men också för att jag misstänker att han håller på att bli förkyld. Han hostar en del.

    Hur klär ni era barn inför dagis nu? Funderar på om det är för tidigt att slänga med vinterjacka, långkallingar (inköpta på tjejavd btw) och vantar... Idag hade A på sig jeans, tröja, jacka och mössa. Men han var verkligen jättekall så måste klä på honom mer tills i morgon. Var ju bara mellan 10-12 grader idag.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ylle: så gör dem här också, men eftersom A bara är knappt 3 timmar om dagen behövs inte det. Eller rättare sagt har inte behövts när det var varmt ute, nu är det väl skillnad. Dem är inne på morgonen och går sen ut, när jag hämtar honom har dem oftast inte plockat in honom än (men han har mjukisbrallor där utifall att). Nåja, ska stryka i namnlappar i hans vantar ikväll samtidigt som jag ser på tv. Blir söta tjejlångkallingar i morgon också.

    Agaton kom precis upp, han hade bajsat (som vanligt 10 minuter efter sängdags de senaste 2 veckorna). Sååå söt, då har han med sig sin Lilla My docka och förklarar att hon minnsan också har bajsat och måste torkas av.

    Ozzan: vad för bil? *nyfiken* 


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Missix: lol helt rätt! Och helst ska man se j-vligt snygg ut samtidigt man gör allt det där.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Tant: ska bli roligt att lösa förlossningsberättelsen. Förstår att det var skönt med revanch för att inte nämna hur skönt det måste vara med en frisk och pigg Laban.

    När A kom upp med My var hans bajs jättelös. Nu kom han upp igen och hade bajsat gulvattnigt (ber om ursäkt för detaljerna). Hoppas hoppas att han inte håller på att bli magsjuk.

    Nu borde sambon ha landat i London. Han flyger därifrån i morgon bitti till Nassau. Blä, jag är säkert mer nervös än vad han är. Jag kommer INTE tala om för honom att A håller på att bli dålig. Nämner jag inte förrän på torsdag... tidigast.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!