• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Wyrm: jag har gjort som LenaLiten skrev nu sista veckan. Och de senaste 4 nätterna har han somnat utan ett pip. Var helt enkelt så tråkig som du bara kan vara på kvällen. Och håll fast vid eran nya rutin.

    Så här gör jag:
    Läser saga medans A tittar på elelr börjar äta sin välling.
    Släcker och sätter upp sagan i bokhyllan.
    Sitter bredvid honom lugnt på sängen medans han äter sin välling. Säger inte ett ord, sjunger inget... allt vara tyst och lugnt.
    När han är klar tar jag flaskan, stryker honom över kinden och säger vår godnattramsa.

    Kommer han upp sen tar vi honom tillbaka till sängen och säger bara "Du ska sova nu, godnatt godnatt."
    2a gången "godnatt godnatt"
    3e-99e gången säger jag inget utan bara lägger honom igen.

    Huvudsaken är att man är motiverad. Lätt att man inte orkar utan väser fram ett "sov nu då unge!"  Hemlis


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Wyrm: japp oavsett tid. För har du gjort så i 2 timmar och han kommer upp ändå får 23e gången och du då gör annorlunda så har ju de 2 senaste timmarnas kämpande varit förgäves. Han lär sig att om han bara protesterar tillräckligt länge så får han som han vill. Typ. Som längst har vi hållit på i 2½ timme. men sambon har inte varit konsekvent, därför vi har haft problem är jag övertygad om. Nu när han var bortrest så körde jag stenhårt på den här "metoden" och då har han som sagt var somnat utan problem de senaste 4 nätterna. Hoppas verkligen inte det bara var en slump. Fundersam

    Någon som har botemedel mot blåsor på tungan? Drack icas äpplejuice (tror det är den som är boven) i helgen och nu är tungan *äckelvarning* svullen och full med blåsor. Gör ärligt talat svinont! Sitter och suger på is här... det hjälper och lindrar lite iallafall.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Viskös? Har vanlig xylocain. Vad är det för skillnad? Får se om jag vågar testa efter att jag ätit mat. Vill ju inte bita tungan av mig under middagen.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ah, nej har dessvärre inte den. Kan knappt prata för det gör så ont. Nåja, får hoppas att det går över snabbt.

    Någon som sålt gud nyligen? Visst var det en eller ett par här i tråden? Vad fick ni betalt per gram?


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Wyrm: vi gör så att om han går upp för att hämta t ex ett gosedjur som han vill sova med så säger vi inget. Men är han uppe och leker hamnar han i sängen igen.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hemma från tandläkaren. Måste tillbaka nästa vecka igen. 4 j-vla besök pga en tand. *morrar*

    linus!! Spännande! Vad händer? *hoppar å studsar*

    mossan: ha henna till att hjälpa till att plocka undan. Då ser du vart hon är och sysslar med och hon får vara tillsammans med mamma och blir glad för det. Dem dagarna Agaton vägrar allt här hemma låter jag faktiskt disken stå tills jag lämnat honom på dagis. Inte snyggt, men jag tar det så snart jag är hemma igen.

    Jag har ont i munnen (blåsor på tungan plus tandläkarbesök), ont i nacken (sovit dåligt) ont i händerna och ont i foten (reuma) och det regnade i morse. Och ändå är jag på strålande humör idag! Ibland räcker det med att klockan ringer 5 minuter för tidigt för att man ska vara halvbutter hela dagen och vissa dagar så är man superglad oavsett. Knäppt. Rolling Eyes Kan visserligen ha att göra med att sambon är hemma igen. love1 Dessutom har jag kommit i julstämning. Santa  Det är inte ens november än och jag har alltid hatat julen! Kanske jag har en hjärntumör?

    Nää nu ska jag poppa musik och städa köket.
    Signrandr
    :ffxi5: 


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Lena

    Iso: vilken hacker!

    linus!! *Ropar* Någon som hört något?

    Här rasade världen precis samman för jag kom med en mugg vatten till Agaton. Tydligen ska han ha äpplejuice som vi inte har hemma. Nåja, bättre med en bestämd kille som säger vad han vill än en mes som aldrig vågar säga ifrån. *upprepar som ett mantra 10 ggr*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Uppsala: aww vad söt!

    Sambon har tagit A för att åka och råna svärmor på någon tandkräm som är mot blåsor. Hoppas att den ska hjälpa. Sambon kom ju hem med en massa Toblerone och jag kan inte äta när jag har så här ont. Visst är det synd om mig?!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Jag har blivit bannad från ebay.

    mossan: Agaton tar en köksstol för att nå. Gäller att ha koll och bra hörsel.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!