• TantG

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    *pössar på Wyrmens onda knä*

    Laban har fått sitt smeknamn. Snurfas. *stackars barn*
    PKU testet är gjort och han har passerat besiktningen.

    Dock fick jag en mycket deprimerande nyhet.  Hela den tiden jag pumpade med Luna pumpade jag "fel". Har alltid pumpat båda brösten. Varje gång.  Ingen har berättat för mig att man skall pumpa en tutte i taget och  ta varannan gång.  *skall nu försöka få till det med mina måååååååånsterlökar* Helst utan att få mjölkstockning.


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Mossan  ang vägbeskrivning.  Kartdelen i telefonkatalogen. (finns på nätet)  Bara att zooma ut så kan du nog hitta en någorlunda väg att gå. Eller ta bussen första dagen och sedan utifrån det leta upp en lämplig promenad rutt.


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Hilti STRÅLANDE TIDER HÄRLIGA TIDER!


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Viktökning är vanligt också...


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Danskan... bara att erkänna att du är en fjååååååårtis.  Låter inte bra med kotorna...  hoppas försäkringar och sånt finnes OCH att det inte blir några långvariga men.  (fast långvariga men får man av att hänga här med oss)

    Ringde VC för att kanske få vätskedrivande så att jag får på mig ett par skor.  Det börjar bli kallt med sandaler.  Svullnaden har INTE lagt sig på en vecka..  tycker den borde ha lugnat sig lite.  Jag har stödstrumpor, sitter och ligger med benen högt, dricker kopiösa mängder och jag rör på mig. MASSOR för att var så nyförlöst.  Men inte då.. "du är ung du behöver inte vätskedrivande..."  Jävla IDIOTER!


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    YAY!... Go Skakis.  Go Linus!

    Personligen är jag deppig... vad fan tänkte jag med? Hur kunde jag vara så satans egoistisk att jag skaffade en till?

    Det dåliga samvetet sliter mammahjärtat i bitar och jag gråter i famnen på min två-åring. *bölar lite*  Babyblues? Jag?  *suck*

    MEN! Har fixat med FK och föräldrapenningen, lämnat in alla papper, sett till att skattemyndigheten folkbokför en liten Laban Urban Hilmer... Tagit en redig promenad, handlat frukt och samt jagat familjerätten. Tvättat två maskiner tvätt och sorterat undan en massa annat.

    Hittat en spöktröja till Laban och en med Darth Vader till Luna. SAMT anmält Luna som 15 timmars barn.  Jävlar vad jag har varit effektiv.


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Grattis Noomi och Emil!


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Skakis FFS ring hem karln.


    *våga vägra smileys*
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!