• TantG

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Diana... du har kommit fel.  Trådar ang sina fantastiska underbara, underbarn finner du där borta... till HÖGER. Vi har normala, skadade barn som äter produkter med socker i samt glor på tv.

    *retas*


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Diana  det låter bättre.


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Diana. Hehehe. Jag vet hur det är.  Luna blir galen om hon inte får sina kvällsflingor.  Sittandes i soffan. I mammas knä. och bli MATAD. Det är vår stund.  Vår grej.


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Wyrm  du kan handla på coop... Men jag skulle faktiskt rekommendera att du gör egen.  Faktiskt. Den ÄR bättre. Billigare och hälsosammare. *flinar*


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Wyrm  klart de gör... men man kan ta göra en sats deg och sedan dela upp den i mindre bitar och ha en vit, en röd, en grön och en gul bit...  Det blir en hel del faktiskt.


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    På öppna har de EN färg...  ingen unge klagar där inte.


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Mossan...  om du skulle se över dina matvanor samt faktiskt utnyttja ditt gymkort så skulle du bli piggare, ha mer energi, mer tålamod osv

    -'låter hårt men är sant


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Mossan.  Jag VET att du bara vill sova hela dagarna  tro mig... jag om någon vet hur det är att vara deprimerad.  Det jag säger är att OM du tar dig i kragen och åker och tränar fast du bara vill sova, om du väljer att Iallafall köpa köttfärssås på burk och koka pasta til och gnaga på en morot istället för att äta på Donken så skulle du MÅ bättre OCH orka mer OCH  kunna hantera din deppighet mycket bättre.  Om du inte tror mig så kolla med din läkare. 


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Mossan.  Visst kan man medicinera det finns dock en ENORM nackdel. I de flesta fall blir du märkbart sämre i flera veckor innan de vänder. Medicinerna kräver också en del justeringar i början.  Därför skulle det vara bättre att "självmedicinera" med kost och motion istället.  Träna hemma som Wyrm säger... Istället för att sitta i soffan och käka glass och glo på Våra värsta år (eller bästa  har ingen koll) så ställ dig på stepmaskinen.
    Ta med träningsväskan när du lämnar Amira på dagis och träna på hemvägen eller ditvägen. 
    Kör Pilates när Amira somnat... det finns tusen lösningar på motionsproblemet.


    *våga vägra smileys*
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!