• TantG

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Miar  se Ozzans inlägg.

    Nu glögg.


    *two if by sea*
  • TantG

    Braxan... stackars liten....
    Du har fått massor med bra tips. Jag ska inte tjata med flera.  Hoppas VC hjälper till.

    Usch vad alla är krassliga.

    Jag var lite supermom idag. Fast det gick inget vidare.  Gick till öppna förskolan.  Laban var kinkig som tusan och Luna var helt off.  Inget funkade.  Tyvärr var "fel" barn där.  När vissa ungar är där måste jag hålla koll på Luna HELA tiden. Vissa barn går på henne jämt.  Samt att Luna inte kan låta vissa barn vara.  Slutade med att vi gick hem, vilket kändes skitfel eftersom det vanligtvis är en "bestraffning" för Luna.  Vi gick och handlade jäst så vi ska baka bullar i eftermiddag istället.


    *two if by sea*
  • TantG

    Fiafiber. Tack. Den har blivit bättre.
    Pappa kom hem helt oförhappandes.  Kanske KAN ha att göra med jag ringde till honom och skrek att han minsann SKA lämna två cigg hemma och FAN ta honom för att det inte fanns.
    Laban kinkar och mår pissigt. Luna var uppmärksamhets trotsig trots bullbak och "egen" mammatid.

    Bättre känns det iallafall.


    *two if by sea*
  • TantG

    ang kyla...  När jag bodde i Sollefteå hade jag 45 min promenad till jobbet.  lagom kul när det är 37 (!!!!) grader kallt.  När det var under 30 grader stängde låg och mellanstadieskolan hemma i byn.


    *two if by sea*
  • TantG

    DIANA!!!!!!!!!!

    Snickarbänk i trä finns på BILTEMA!!! 198 KR.

    Kramar till alla sjuklingar.


    *two if by sea*
  • TantG

    ÅÅÅÅÅZZZY?  var är du min sockersmula?  MIII NEEDS jå.

    Kramar till alla sjuka.  Det sliter på en att ha en sjuk liten.

    Slagit in lite klappar. Handlat det sista som JAG ska handla.  BLir lite matshopping i morgon.
    Ska göra en sillsallad i morgon.  Koka skinkan gör jag på fredag. Ja. Jag kokar den själv. Tycker att den blir godast.

    Laban går det ingen nöd på. Han hostar och får medicin i nebunetten två-tre gånger om dagen.  Hans utslag är nästan helt borta tack vare mildsonen.

    Nu..  dagishämtning.


    *two if by sea*
  • TantG

    *cyklar och surar och allt som har med det att göra*

    ALLA paket inslagna... Även sjukt stora garaget.  Laban är med pappa och shoppar klappar, Luna är hos farmor och härjar med Zorro.
    Laban och jag har varit på jobbet och käkat jullunch. Den var äcklig. Godast var spettekakan och clementinerna.  Å TÅRTAN!  Damn.

    Skinka kokar vi i morgon em. *kokar den själv ja*  Sillsallad ska jag hacka också.  Knäck kokar jag. Den tunga arsenalen med fudge av olika sorter och kolakok till dödagar hoppar jag över.  Orkar inte.

    Laban har fått jättefina kläder av tjejerna på jobbet. Kul. Lunas present var verkligen hiskelig så kul att den här var så himla lyckad.  Jeans, t-shirt med "fusk"-skjorta och matchande strumpor.

    Nu ska vi åka och hämta Luna..

    Ses


    *two if by sea*
  • TantG

    Jag fick en sköterskeklocka... en såndär man hänger från sin pennficka.

    *skittrist men vansinnigt praktiskt


    *two if by sea*
  • TantG

    Hilla. 
    Gillar DU namnet?  Gillar gubben din namnet?  Bra. Skit i vad vi andra tycker.

    Massor med människor hade åsikter om Laban. INGEN tycker det är konstigt nu.  Å inga "labanprylar" har vi fått heller.


    *two if by sea*
  • TantG

    Julskinkan står och göttar sig... ungarna sover  inga måsten finns kvar och nu är det snart rimstuga i radio västernorrland. Livet är gött.

    Kan rekommendera er som skall sitta och slå in klappar att lyssna över nätet. Den är mycket bra och mycket speciell. Om ett par timmar är de lite onyktra och då får de ännu roliga rim


    *two if by sea*
  • TantG

    JAG KOM MED!  Snart kommer mina rim!  OJ vad skoj!


    *two if by sea*
  • TantG

    *de väljer alltid  roliga låtar... min vart "överlever du härnösand överlever du allt"*


    *two if by sea*
  • TantG

    Wyrm..  det roliga var att jag sa något om att jag typ överlevde att bråka med Lars T i parken när han spelade friluftsteater.
    Är jätteglad att jag kom med. Har lyssnat på rimstugan i MÅNGA år ringt in ett par gånger men aldrig kommit med. Det roliga var att vi satt hemma hos svärisarna och då var Jacke Sjödin på tv och rimmade så jag pratade om rimstugan. Nu får de ett rim signerat Nicke Sjödin. *jätte jätte glad*


    *two if by sea*
  • TantG

    *katastrofjul*

    Vi åkte hem MITT i Kalle.
    I går upptäckte vi att Luna hade en blåsa i rumpan. Såg klart ut som en vattkoppa. Visade min kompis som höll med.  Vi ringer svärföräldrarna.
    Svärfar tycker att vi kan komma på förmiddagen och åka hem när Luna ska vila, så att jockes faster och farmor kan komma och vara där på kvällen. WTF?  Ärligt?  Nåväl.  Det blir så att vi ska stanna över kalle och sedan åka hem.

    Luna sover middag och vi äter jullunch. Hela lunchen tjatar svärfar om J och jobb.  Du kan köra taxi, du kan köra sopor? Du kan du kan... HALLÅ?  Vad har gubben missat?  J HAR ett jobb  10 min hemifrån. Det pratas om fast tillochmed. IDIOT!

    Vi vilar lite efter lunchen och sedan skall det fikas. Jag sitter med Laban i knät. Lite svårt att äta tårta med honom i famnen. Svärfar dukar undan innan jag ens hinner fika. Ingen glögg till klapparna, inte en chokladbit, inte en frukt. Svärfar kan inte sitta ned och dela ut julklapparna med oss. Han städar, han slår in julklappar, han plockar undan varenda liten grej Luna packar uppp hon får knappt titta.

    Det fina rimmet, till den fina presenten som mamma ordnat, ja det blev aldrig uppläst. Jag gjorde 4 (FYRA) försök att läsa upp dem men de lyssnade inte.

    16.30 skulle de andra gästerna komma.  Vi satt i bilen 15.45. Jag bara grät. Jag har ALDRIG känt mig så ovälkommen. Hela dagen kändes det som om "kan ni inte åka hem nu". 

    Luna gillar sina klappar iallafall. Hon märkte inte av "bråket". Det gjorde Laban. Han var helt avig hela dagen.

    Nu blir det glüwien när Luna sover.

    Jag är så ledsen. J vill aldrig mer fira jul där. Det värsta är att Svärmor får sitta i kläm.  Hon får lida för att svärfar är rikspuckad

    God Jul till er alla

    *kramar*


    *two if by sea*
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!