Sofia Ståhl vädjar om hjälp – efter graviditetsavslöjandet

Sofia Ståhl och Tareq Taylor avslöjade nyligen att de väntar barn ihop. Nu vänder sig Sofia till Instagram för att få hjälp av sina följare att komma på ett namn till bebisen. 

Sofia Ståhl och Tareq Taylor väntar sitt första gemensamma barn.

I början på augusti kom det glädjande beskedet att hälsoprofilen Sofia Ståhl, 36, och tv-kocken Tareq Taylor, 54, väntar sitt första gemensamma barn

Sofia har tidigare sagt att paret inte har haft en längtan efter fler barn. Båda har barn från tidigare förhållanden, Sofia har dottern Edith och Tareq dottern Ellen. Men i och med Sofias och Tareqs kärlek så började även längtan efter et gemensamt barn att växa sig fram. 

Jag som trodde att jag var klar och hade så gott som stängt den dörren, men så visade det sig att vår kärlek var det som behövdes för att dörren skulle vara vidöppen. Livet visar hela tiden hur föränderligt det är och att vi inte vet någonting om vad som kommer. Den här gången visade det sig på det allra finaste sättet.”, skrev hon på sin blogg

Tareq och Sofia om könet 

I en intervju med  Aftonbladet strax efter graviditetsavslöjandet, berättade Tareq de gått nästan halvvägs i graviditeten och att bebisen väntas komma till världen i början på nästa år. 

Däremot hade de vid tiden inte tagit reda på om det var en pojke eller flicka som ligger i magen. Men de har bestämt sig för att ta reda på det. 

– Jag tog inte reda på det förra gången, utan höll mig från det. Men nu kommer jag unna mig det. Det är i alla fall tanken och något vi är överens om, säger Sofia varpå Tareq flikar in:

– Det är ju lite kul. Men det har ingen betydelse om det är en pojke eller flicka så länge barnet är friskt. Men det är skoj att veta och man kommer ju ändå få reda på det sedan.

Tareq Taylor med dottern Ellen.

Sofia ber följarna om hjälp 

Både på Instagram och på bloggen har Sofias följare fått följa med i uppdateringarna kring graviditeten. Däremot verkar det inte som att Sofia och Tareq tagit reda på könet ännu, iallafall är det inget de vill dela med sig om till följarna i nuläget. 

Nyligen publicerade Sofia en video på Instagram där hon ber följarna om hjälp: Paret har nämligen inte kommit på ett passande namn till bebisen ännu, och efterfrågar tips. 

– Hallå! Det är snart halvvägs. Vad fasiken ska den heta? Hjälp!, säger Sofia i videon. 

Och följarna har kommit till undsättning! Förslagen rasslade in i kommentarsfältet.  

”Nått på E, eftersom era äldre döttrar heter på E: Esther, Elna eller Ebbe, Elis.”, skriver en och får medhåll av en annan: 

”Något på E! Eddie är gulligt på flickor också.”

Lee var det första som kom till mig. Eller Eden som min vuxna dotter heter. Du strålar Sofia.”, hälsar en tredje. 

Många gamla namn kommer tillbaka och blir populärt så leta i din och Tareq familjehistoria där kanske ni hittar något. Oavsett vad ni väljer blir det säkert fint.”, tipsar en fjärde. 

MISSA INTE: 

Allt om Tomas Ledin: Barn, fru, föräldrar, längd och låtar

Svennis barn – så lever Lina och Johan i dag