Benjamin Ingrossos vädjan till Pernilla på bröllopet: "Måste du..."

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har sagt JA till varandra i soliga Marbella. Nu avslöjar Pernilla att Benjamin och Bianca var oroliga inför bröllopet. 

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, har gift sig ännu en gång. Det lyxiga bröllopet skedde i Marbella, på Finca la concepción, enligt nöjessajten Hänt

Det blev en storslagen och dyr fest. Priset för ett bröllop på Finca la concepción landar nämligen på cirka 182 000 kronor – och då ingår endast lokalen.

Väljer man att servera mat från eventplatsen, kostar det 95 euro till ungefär 110 euro per kuvert, och om man vill ge sina gäster en lyxigare matupplevelse kan det kosta upp mot 6000 euro per person. 

MISSA INTEDärför vill Pernilla Wahlgren inte dela sina pengar med Christian

Bilderna från Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllop

Det verkar som att bröllopet blev fantastiskt för både gäster och brudparet. 

Instagram har Pernilla nämligen delat med sig av några bilder från den lyckliga dagen.

MISSA INTEPernilla Wahlgrens stora rädsla inför bröllopet – så ser krisplanen ut

Benjamins vädjan till Pernilla på bröllopet

I det senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren och Wistam" berättar Pernilla om bröllopet, som på flera sätt skiljer sig från klassiska bröllop.

Pernilla skulle nämligen rida på en häst till altaret, något som väckte en del uppståndelse hos gästerna.

Allra mest reagerade Pernillas barn, Bianca Ingrosso, 29, och Benjamin Ingrosso, 27. 

I "Wahlgren och Wistam" berättar Pernilla att barnen ställde henne mot väggen innan hon skulle sätta sig på den stora, svarta hästen.

– Jag blev ju skitnervös när Bianca och Benjamin sätter igång. "Mamma mamma, är det här en sån bra idé? Ska verkligen rida, ska du du inte tänka om?", säger Pernilla i podden.

Kanske var Benjamin allra mest orolig, för han vädjade till Pernilla att strunta i hästen. 

– "Mamma, måste du rida, tänk jag vill inte att det ska hända dig det som hände Christopher Reeve, sa han", berättar Pernilla och fortsätter:

– Det är kanske ingenting att skratta åt, för Chritopher Reeve ramlade av en höst och blev gravt förlamad. Men vad jag vet så gjorde han det för att filmade en scen där han galloperade och ramlade av i full fart.

"Hon har ett otroligt kontrollbehov"

Pernilla uppskattade barnens oro, men för sin poddkollega Sofia Wistam berättar hon att hon även störde sig på att barnen skulle lägga sig i. 

– Man kan göra illa sig på många sätt. Jag tror inte det var någon stor risk, men det var väldigt gulligt ändå. Det var mer att Bianca hade ett behov av kontroll, För hon var så "När ska vi gå, vem ska gå först", säger Sofia i podden.

– Hon har ett otroligt kontrollbehov, jag blev typ irriterad, svarar Pernilla. 

LÄS MER: 

Pernilla Wahlgren rasar på Christian – efter dyra utgifterna: ”Ni kan inte bara...”

Filip Lamprechts bryter tystnaden – efter beskedet: "Officiellt"

Åsa Ingrossos ärliga ord – efter svåra tiden: "Gick sönder"