Mariettes fru talar ut om agerandet med barnen: "Tycker vi är dumma i huvudet"

Mariette och Isabelle Hansson syns frekvent i sociala medier, något som inte alla deras fans och följare tycker är en bra idé. Nu ger Isabelle Hansson svar på tal kring det hela. 

Isabelle Hansson och Mariette Hansson.

Artisten Mariette och hennes fru Isabelle Hansson har varit gifta sedan 2021.  Idag lever och verkar de i Skåne, där tillsammans med sina tre barn. De har en dotter, Della, och sonen Dante tillsammans samt dottern Disa som Isabelle har från ett tidigare förhållande. 

Förutom att vara konstnär driver Isabelle Hansson familjens konton på sociala medier. På Instagram har de över 50 000 följare, och på Youtube har de uppemot 7 000 prenumeranter. Både Instagram- och Youtube-kontot uppdateras flitigt, då med bilder och videoklipp från familjens vardag. 

I en nyligen publicerad video berättar Isabelle att det finns de som ifrågasätter deras val att visa sina barn i sociala medier. Hon förklarar att de tidigare valde att inte visa äldsta dotterns Disas ansikte, men att det istället blev som en "jakt" för deras fans att få reda på hur hon ser ut. 

– Om vi skulle välja att  försöka dölja våra barn, det blir nästan värre, säger Isabelle i videon. 

Isabelle poängterar att familjen redan är offentlig i och med Mariettes jobb som artist, vilket hon menar gör det svårt för dem att inte dela med sig. Dessutom vill de dela med sig av sitt liv för att sprida glädje och kunskap i att man inte behöver vara som alla andra. 

– Om vi kan inspirera en eller två människor att våga ta steget de drömt om för att vi finns, då är det värt allting, säger hon och tillägger: 

– Skulle vi vilja vara helt anonyma då får Mariette sluta jobba med det hon gör och det vill hon inte. Då gör vi det bästa av situationen och sprider vårt ord. Vi anser inte att barnen tar skada av det för det är vi som väljer vad vi lägger upp och visar.

– Då vill vi också att folk respekterar vårt val. Vi får mycket hat för det också, folk tycker vi är dumma i huvudet. 

Läs merMariette anmäld till socialtjänsten – nu ger hon och hustrun Isabelle svar på tal

Läs mer: