Kristian Luuk singel igen – ärliga orden om uppbrottet: ”Jobbigt”

I december avslöjade Kristian Luuk att han varit i en relation i två år. Men nu har han och Hanna gått skilda vägar. I en intervju med Aftonbladet berättar han om tuffa tiden. 

Kristian Luuk och flickvännen Hanna har gått skilda vägar.

Carina Berg, 46, och Kristian Luuk, 57, träffades 2005 i samband med att de spelade in tv-programmet ”God natt, Sverige”. Tre år senare gifte de sig. 

Äktenskapet varade i åtta år och 2016 kom beskedet att Carina Berg och Kristian Luuk gått skilda vägar. På Instagram berättade de om skilsmässan:

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner.”, skrev de i ett gemensamt inlägg. 

Kristian Luuk och Carina Berg gifte sig 2008.

Strax efter skilsmässan träffade Carina Berg kärleken igen, i fotbollsspelaren Erik Berg. Paret har idag två barn tillsammans. Och i december 2023 avslöjade Kristian Luuk att även han var i en ny relation

”Hanna. Min stora kärlek. Två år snart.”, skrev han på Instagram då. 

Kristian Luuk om uppbrottet 

Men efter 2,5 år som par, har de nyligen valt att gå skilda vägar. I en intervju med Aftonbladet i augusti 2024, berättar han om uppbrottet. 

– Det tog slut under våren. Där har ni ert scoop. Det är tråkigt, men vi fick inte ihop våra liv helt enkelt. Vi levde så olika liv, hon har ganska små barn. Det är väldigt tråkigt, men vi var tillsammans i tre år, säger han till tidningen. 

Han fortsätter: 

– Jag vill inte prata så mycket om det, men jag mår okej. Ett uppbrott är alltid jobbigt.

Trots att det är tufft att genomgå ett uppbrott så ser han ljust på framtiden. 

– Ja, det gör jag. Jag har inte heller bråttom till någonting, jag har mina tre barn och har och har haft roliga jobb så det känns bra.

MISSA INTE: 

"Ring of fire" regler: Så spelar man drickleken

Får man cykla full? Här är svaret

Vilket är Sveriges längsta ord? Här är svaret