Christian Bauers vilda svensexa – privata bilderna visar 

Nu är det bara några dagar kvar innan Christian Bauer får sin Pernilla Wahlgren. Nyligen överraskades brudgummen av sina vänner med en svensexa. 

Den 13 september gifter sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

I december 2023 gifte sig Pernilla Wahlgren med Christian Bauer i största hemlighet. Senare har det framkommit att bröllopet var tillägnat Hans Wahlgren, som gick bort några månader senare senare. Men den stora bröllopsfesten som paret hade planerat kommer fortfarande gå av stapeln och den 13 september gifter sig Pernilla och Christian igen – och det är en storslagen fest som väntar! 

I början av augusti överraskades Pernilla Wahlgren med en lyxig möhippa som innehöll både privatjet, övernattning på hotell och extravaganta måltider. Och nu var det brudgummens tur att bli bortrövad på en svensexa. 

Bilderna från Christian Bauers svensexa 

I Christians fall har svensexan inneburit tre dagar fyllda av överraskningar från hans vänner. På Instagram delar han med sig av bilder från helgen, till inlägget skriver han: 

Jag är i total eufori och glädje över att mina nära kära vänner kom, där en del har fixat lite extra för att göra dessa dagar HELT oförglömliga. Det här var det sjukaste, roligaste, häftigaste, trevligaste och mest utmanande man kan få vara med om på en svensexa!Jag har säkert 200 bilder/filmer att välja ifrån och det här är bara ett axblock.”

Under de festliga dagarna fick Christian bland annat klä ut sig till GB-glass clownen, leda en allsång och agera bartender. 

Tacksamheten till vännerna 

I inlägget uttrycker Christian också sin tacksamhet till sina vänner, som styrde upp det hela – och som också lyckades grundlura honom. 

”Vill rikta ett extra stort tack till mina två best-man, Fredrik och Jesper  förutom att ni drog igång allt runt denna helg, även lurade mig totalt på jobbet förra fredag em (trodde liiite inför det mötet med min chef att det var snack om en liiiten roll som ICA-Stig)”