Bilden på Charlotte Perrellis mamma får följarna att reagera – alla ser samma sak: ”Ser ut som...”

Charlotte Perrelli publicerar en bild med sin mamma som uppmärksammas av följarna. De alla uppmärksammar nämligen en och samma detalj. 

Bilden på Charlotte Perrelli och hennes mamma får följarna att reagera.

I slutet på 2022 meddelade schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 49, och maken Anders Jensen, 47, att de sålt den lyxvillan i Spanien för att köpa något större i samma område. Priset för bostaden landade på hisnande 72 miljoner kronor, vilket gav paret ett rejält klirr i kassan.  

”Det blir större eftersom vi blir fler i familjen. Flickvänner kommer in i bilden och det krävs rum för allt och alla. Denna gång blir det customized för oss och alla får sitt på det sätt de vill ha det. Det här är en dröm för alla i familjen och vi skissar och väljer som om det vore julafton varje dag”, skrev hon på bloggen då. 

Charlotte och Anders har två gemensamma barn. Sönerna Adrian och Alvin. Charlotte har även två äldre söner från sitt tidigare äktenskap, Angelo och Alessio

Charlotte Perrelli och Anders Jensen 2023.

Charlotte Perrellis relation till sönerna efter flytten

När paret fått tillgång till det nya huset genomgick de en renovering för att få bostaden exakt som de ville ha det. Och sommaren 2023 fick de äntligen flytta in. Kort därefter tog Charlotte och Anders beslutet att flytta till Spanien på heltid. De yngsta sönerna fick givetvis följa med på äventyret och börja i skola i Spanien, men Charlottes äldre barn blev kvar i Sverige. 

Distansen i kombination med familjens hektiska liv i Spanien har dock påverkat relationen med Angelo och Alessio, som hon inte hinner träffa lika mycket längre. 

– Angelo som är äldst pluggar business på universitetet. Han är ju stor nu och har tjej och lever sitt eget liv. Vid sidan om plugget så jobbar han också som mäklare, så honom ser jag inte så mycket av, berättar Charlotte i Expressen och fortsätter: 

– Och Alessio tar examen i juni och har kommit in på skola här nere i Spanien så han kommer också flytta hit. Han vill plugga in spanskan nu. Det är väldigt kul att de båda, trots att de börjar bli vuxna, vill vara en del av vårat liv. 

Bilden på Charlotte och hennes mamma får följarna att reagera 

Nyligen var det mors dag i Sverige och många tog tillfället i akt för att uppmärksamma sin mamma lite extra. Vilket även Charlotte gjorde. 

Hon publicerar en bild med sin mamma och skriver några väl valda ord för att visa sin kärlek och uppskattning: 

”Idag firar vi världens bästa mamma!!! Som alltid finns där och ställer upp. Kloka ord. Sansad och så rolig. Världens bästa mormor dessutom!!! Idag njuter vi lite extra av allt runt omkring oss och firar livet och att vi får vara här ännu en härlig Mors Dag!” 

Hon forsätter att hylla sina barn: 

”Tack mina älskade barn för att jag får vara er mamma, för all kärlek och allt jag får vara med om genom Er. Lycklig och tacksam så in i Norden.”

I kommentarsfältet är det flera följare som reagerar på samma sak i bilden. Nämligen hur lika Charlotte och hennes mor är. 

”Så fin och go mamma du har ! Ni är så lika”, skriver en följare. 

”Du och din mamma är lika varandra så fin bild på er.”, skriver en annan. 

”Så vackra tjejer, ni är så lika”, hälsar en tredje. 

”Ser ut som systrar grattis på mors dag”, kommenterar en fjärde.  

Lästips: 

Så klarar du sommarlovet med barn – psykologen tipsar

12 snapsvisor till midsommar att skriva ut till ert sånghäfte

Här är 100 perfekta frågor till pekleken