VV Recept Pasta Rosso

I samarbete med WW ViktVäktarna


Den här rätten kommer säkerligen bli en favorit på middagsbordet! Med bara tio minuters förberedelse och total tid på 20 minuter kommer det här bli en enkel maträtt – du får fyra portioner.

Ingredienser 

Pasta okokt (typ spaghetti) 250 g 

En gul lök 

4st morötter 

Rapsolja 2 tsk 

Vitlök 2 klyfta(or) 

Grönsaksbuljongtärning 1 st 

Tomater, krossade 1 förpackning 

Fraiche 5% 2 dl 

Salladsost (feta) 10% 150 g 

Basilika 1 knippe(n)

Instruktioner

Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Hacka lök och riv morötter. Fräs i olja tillsammans med pressad vitlök tills det mjuknar. Tillsätt buljongtärning, krossade tomater och fraiche och låt puttra 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera såsen med pastan, smula över salladsost och hackad färsk basilika.

/
stats