VV Recept Pasta Rosso
I samarbete med WW ViktVäktarna
Den här rätten kommer säkerligen bli en favorit på middagsbordet! Med bara tio minuters förberedelse och total tid på 20 minuter kommer det här bli en enkel maträtt – du får fyra portioner.
Ingredienser
Pasta okokt (typ spaghetti) 250 g
En gul lök
4st morötter
Rapsolja 2 tsk
Vitlök 2 klyfta(or)
Grönsaksbuljongtärning 1 st
Tomater, krossade 1 förpackning
Fraiche 5% 2 dl
Salladsost (feta) 10% 150 g
Basilika 1 knippe(n)
Instruktioner
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Hacka lök och riv morötter. Fräs i olja tillsammans med pressad vitlök tills det mjuknar. Tillsätt buljongtärning, krossade tomater och fraiche och låt puttra 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera såsen med pastan, smula över salladsost och hackad färsk basilika.