• lallallalla

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Soffan83 skrev 2016-02-28 00:45:44 följande:

    Vad kul :) har ni alla fått tester att ta med er hem från era kliniker? Vi skulle köpa själva, inte för att det spelar roll men blir lite nyfiken.


    Jag fick ett test med mig. Det var skönt att ta det, för det gav mycket starkare utslag än de billiga testerna som jag hade. Men trots det behöver jag cb digital. Det känns mycket mer bekräftande när det står Gravid i klartext. :P ..knäppa jag..
  • lallallalla
    Pipam skrev 2016-02-29 11:56:51 följande:

    JAG KLARADE DET! Aaaa! Sådan lättnad.

    Tack för pepp :)


    Grattis!! Vad kul! Det underlättar verkligen mammalivet att ha kortkort! :)
  • lallallalla
    Dalkullan skrev 2016-02-29 17:40:38 följande:

    lallallalla - easy access medan man försöker menar du??;D


    Haha! Auto-correct, I love it!
  • lallallalla

    Hej tjejer! Nu var det länge sen jag skrev här. Jösses vad det har hänt saker.

    GRATTIS till alla lyckade vul!

    Och GRATTIS till körkort!

    Och GRATTIS till alla nya plus!

    Och stajlish.... usch, jag vet inte vad jag ska säga.. allas stora mardröm.. Hoppas kroppen tar tag i det snart och ni kan börja om. Det måste vara jättejobbigt att bara gå och vänta och hela tiden vara "mittemellan".

  • lallallalla

    Jag har varit jättetrött på sista tiden! Det känns som att jag bara jobbar och sover, det är hela mitt liv. Jag vaknar på morgnarna med skakningar och darrningar och är helt slut. Först en halvtimme efter att jag ätit börjar det lägga sig. Sen funkar jag OK till strax efter lunch. Då börjar jag gäspa och må allmänt dåligt igen. Kan inte alls koncentrera mig på jobbet och gör massor av misstag. :( tur att jag inte är sjuksköterska eller läkare..

    Usch, jag blir jättestressad av det här. Min arbetsgivare är inte den bästa. Är man sjukskriven ses man som en myglare och vabbar man utan att jobba hemifrån är man lat. Och jag orkar verkligen inte prestera nu.

    Nån mer som är sådär supettrött? Hur hanterar ni det?

  • lallallalla
    Sally Cinnamon skrev 2016-03-11 09:29:31 följande:

    Lallallalla> japp! Också trött! Har som tur är hyfsat lugnt på jobbet. Tyvärr försvinner värsta tröttheten till kvällen så går och lägger mig för sent nästan jämnt ändå. 7+0 idag! :)


    Oj, det lät inte heller så bra. Men skönt med en stund ork på kvällen. Jag förstår om du vill nyttja det och råkar lägga dig för sent sen..

    Yay.. Kul med ny vecka. Massor av app:ar att läsa idag. Jag är 7+3 så vi är ju nära. Det kanske är värsta trött-perioden just nu? Hoppas det blir bättre snart. :/
  • lallallalla
    Soffan83 skrev 2016-03-11 13:35:25 följande:

    Jag är trött jag med! Tappar ork jättefort. Har oxå ganska jobbiga mornar med illamående. Låter som du har en tuff jobbsituation...


    Ja, morgnarna är värst! Tröttheten är enorm samtidigt som jag mår så illa att jag inte vågar gå nånstans utan att ha koll på närmsta toalett. Har du nått bra trix? Jag börjar dan med en godisbit för att få upp blodsockret. Men magen tillåter inte mer än en. Den vill ha riktig mat! (Gärna smörgåsgurka, apelsin och fil med riktiga blåbär och kanske ett ägg också. Tror jag fått riktiga cravings nu.)

    Mm.. Har varit påväg från mitt jobb så många gånger. Men det är alltid nåt ivägen.. en ivf eller en graviditet eller så.. ;)
  • lallallalla
    Soffan83 skrev 2016-03-11 13:37:45 följande:

    Jag vet att man inte ska snacka så mkt vikt, men har ni gått upp nåt? Jag har gått upp sen vi började med ivf 3.5 kg. Dels för att jag rör mig MKT mindre, dels för att jag äger mer kolhydrater för illamåendet.


    Den här gången har inget hänt med min vikt än. Med dottern gick jag stadigt upp ett halvt kilo i veckan. Slutade på 20 kg. De försvann lika stadigt ett halvt kilo i veckan efteråt. Tror det tog sex månader ca.

    Det är lite jobbigt att se vågen öka, men jag tror kroppen berättar vad den behöver. Ibland behövs 20kg, ibland inte..
  • lallallalla
    Iskristall skrev 2016-03-11 14:36:50 följande:

    Hehe ja, men det känns som en lååååång vecka haha Jag är i v.7 nu (6+4) de kanske kommer tillbaka senare då?! Bara att vänta och se!


    Jag hade också ca en vecka när symptomen försvann. Tror det var ca v 6-7. De kom tillbaks med råge!!
  • lallallalla
    Mariana79 skrev 2016-03-12 07:53:34 följande:

    Förlåt för att jag kommer med ett neggo inlägg nu, men behöver skriva....

    Det går nog åt fel håll för mig, fick lite blod på pappret igen igår em/kväll som sen blev brunt V7 (6+1). Det avtog på kvällen, men hade sådana menssmärtor i mage och rygg att jag var tvungen att ta värktabletter. Nu på morgonen är det rosa/bruna tillbaka i liten skala och jag har ff ont i mage och rygg... även om det inte kommer ut mycket blod/brunt så är väl det i kombination med smärta inget bra alls i sammanhanget....

    Det var nog för bra för att vara sant att vi skulle lyckas med 1:a Ivf försöket..

    Att gå så här med småduttar på pappret och ha ont är tortyr... det är väl bättre att det sätter igång istället :(

    Över en vecka till får man gå så här tills det är dags för det slutgiltiga beskedet på VUL..

    Vill ge mig ut och springa en mil i ren frustration, känns som om all optimism och hopp har lämnat mig.... FAN!

    Ledsen att ge er detta ångestladdade inlägg så här på lördagsförmiddagen ..... Kram <3


    Usch, fy.. Jag förstår ångesten. Hoppas ändå att allt är bra och håller tummarna för dig!
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016