• jewel

    Höstbebisar efter IVF 2016

    lallallalla skrev 2016-02-29 18:53:46 följande:

    Haha! Auto-correct, I love it!


    Haha, ni är för roliga! :)
  • jewel
    Libra1 skrev 2016-02-29 23:30:24 följande:

    Mår ni mycket illa så rekommenderar jag Seaband. Fungerar dock inte på alla. Men på mig. :D


    Tack för tipset! Jag har inte testat det för jag har tänkt att de syns för kollegor o så, men de kanske är diskreta?
  • jewel

    Nu skulle jag egentligen varit på ultraljud men jag fick boka om tiden eftersom jag spenderat natten på toaletten med magsjuka :( Trodde att det var gravidillamående igår men det var det nog inte. Nu börjar det iaf kännas bättre. Men är väldigt uttorkad nu, blä!

  • jewel
    Sally Cinnamon skrev 2016-03-02 09:15:21 följande:
    Fy vilket antiklimax! Krya på dig.
    Ja eller hur! Fick en ny tid på fredag som tur är. Och nu mår jag bättre. Svårt att börja äta ordentligt igen bara.
  • jewel
    Filli89 skrev 2016-03-02 13:56:08 följande:

    Tjejer talade precis med kliniken. Ja frågade gällande lutinusen o ja talade om att ja tyckte det var läskigt att sluta bara så där , frågade även vf vissa tar de fram till v12. Hon sa att de kvinnor som gör det har ingen egencykel och det är en annan typ av behandling dvs har man mens och äl osv av sig själv utan att framkalla de klarar kroppen av att behålla embryot själv om inget annat skulle vara fel. Men dessa kvinnor som inte har cykel har heller ingen slemhinna som byggs upp så de behöver hjälp med det och även när den har byggts upp så behöver man hjälp för att hålla kvar de df tar de progesteron sent in i graviditeten.

    Tänkte kan vaa lugnande att få veta lite vf de är så olika. Hoppas ni har en bra dag. Kram


    Vad skönt att höra! Jag har oroat mig lite trots att det gick bra när jag var gravid med dottern. Har faktiskt smörjt lite med progesteronkräm efter att jag slutade med Lutinus, men nu har jag trappat ner.
  • jewel
    Dalkullan skrev 2016-03-02 09:18:02 följande:

    jewel - vad segt, både magsjuka och att behöva boka om:( Skönt att du mår bättre!


    Ja verkligen. Tack för omtanken!
  • jewel

    Idag fick vi se ett litet hjärta ticka! <3 Jag var så nervös innan men nu känns allt helt underbart. Jag är också hungrig hela tiden, nu ska jag fira med att äta kanelbullar! :)

  • jewel

    Tack för alla gratulationer, ni är så gulliga! Hoppas att ni också får samma upplevelse snart!

  • jewel
    Soffan83 skrev 2016-03-05 20:31:43 följande:

    Illamåendet from hell! Är uppe hos min syster över helgen, har mer eller mindre legat sen igår kväll... När sambon stod i köket och gjorde tsatsiki nu till middagen nådde lukten mig i soffan och jag sprang in på toa och tokspydde. Jag är vitlökstokig i vanliga fall, men nu var det en gräslig doft. Fy vad jag mår dåligt! Åt 2 halloumi bitar och lite tsatsiki (ja, det gick bra konstigt nog) men sen tog det stopp. Jag hoppasverkligen inte att jag ska må så här nu i flera veckor, kommer INTE kunna jobba så här! Hur gör man då? FK godkänner i te sjukskrivning pga graviditet vad jag har läst och hört. Och få en läkare att sjukskriva en utan att FK kan tyda att det är en graviditet blir nog svårt... Hur mår ni andra? Kram


    Det låter verkligen jobbigt! Har inte mått så illa själv av graviditeten, men jag förstår att det inte går att jobba om det fortsätter. Du måste väl kunna bli sjukskriven om du mår så illa? Låter konstigt annars tycker jag, men jag vet ju inte.
  • jewel
    Filli89 skrev 2016-03-06 00:06:55 följande:

    Alltså tjejer vilken vecka är ni i? Och när kom er illamående för ja känner lite lite ibland men annars ingenting börjar bli nojig mår för bra hittills.


    Jag är i v 8 (7+6 idag). Jag har haft svagt illamående men det har blivit bättre. Eller det kommer o går. Jag är typ konstant hungrig o då blir jag lätt lite illamående med. Jag tror inte att du behöver vara orolig, alla mår olika. Vilken vecka är du i?
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016