• jewel

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Libra1 skrev 2016-03-30 20:10:54 följande:

    Idag träffade vi en läkare på MVC och fick både se och höra hjärtat slå. Kärlek!!! <3


    Så härligt! Jag vill också se bebisen igen men får vänta till vecka 20 då vi ska ha vårt RUL. Nu får tiden gå fort dit tycker jag! :)
  • jewel
    Pusheen skrev 2016-03-31 13:28:26 följande:

    Äh, min vän Google (ibland ovän) sa att det är ganska vanligt att känna molvärk och lite allt möjligt där nere och att andra kanske inte känner något alls, som min vän.

    Så nu slutar jag noja med det. Kommer säkert något nytt snart


    Haha, känner igen det där. Ibland är Google bra, ibland mindre bra... ;) Jag har haft en del stick i magen idag men som du säger så är det nog helt normalt!
  • jewel
    Filli89 skrev 2016-03-31 18:18:13 följande:

    Någon som äter neferix järntabletter? De har gjort kaos med min mage är jätte lös i magen usch. Förväntade mig hård men blev helt tvärtom.


    Jag åt de förra graviditeten, blev också lös i magen o fick hemska kramper. Bytte till Duroferon o de tålde jag bättre men blev hård i magen. Fast bättre det helt klart!
  • jewel

    Jag är i v 11+4 idag så på måndag är det 12+0 för mig. Känns underbart. Men jag känner mig typ höggravid redan! :) Vill bara vara hemma o boa. Men det är lättare att hålla sig när man redan har ett barn, nu kan jag fokusera på henne istället för att tänka på diverse inköp till bebisen o annat.

    Vi har RUL 24 maj. Längtar!

  • jewel
    lallallalla skrev 2016-04-01 09:36:49 följande:

    Det är samma här. Hellre en sluten grupp här på familjeliv för min del. :)


    Kan man göra en sluten grupp här på FL som inte alla kan se?
  • jewel
    CB1982 skrev 2016-04-03 09:55:52 följande:

    Hej!

    Är i vecka 11+2 efter fjärde försöker och både 2 missfall och ett utomkvedshavandeskap bakom oss samt minus.

    Vågar ännu inte hoppas då jag haft lite blod blandade flytningar de senaste 3 dagarna.

    Undrar om denna oron någonsin kommer avta haha?

    Snart dags för kuben så efter det om allt ser bra ut så hoppas jag att man vågar slappna av lite.

    Beräknas komma 20/10.

    Är också väldigt trött och illamåendet går lite upp och ner nu, en del dagar hemska men en del dagar helt okej så bättre än när man bodde på toaletten dygnet runt typ.

    Känner bara för att äta kall mat och honungsmelon är min favorit just nu.

    Har berättat för föräldrarna och våra syskon men för mina barn sedan tidigare har vi ännu inte berättat det för.

    Vi har försökt få barn i 3 år.

    Hoppas att vi kan följas åt denna resan


    Så underbart att ni äntligen lyckats! Jag har bf 16 okt så vi ligger nära varann. Jag älskar också honungsmelon just nu, så gott!

    När har ni ultraljud? Vi är många här i tråden som haft blödningar men ändå gjort lyckade ultraljud!
  • jewel
    Amie77 skrev 2016-04-02 23:25:36 följande:

    Jag kommer ihåg från förra graviditeten att tiden fram till KUB-UL (v 12-13) gick väldigt långsamt. Det tycker jag nu med. Sen flög tiden fram till vecka 30-31 nånting och sedan gick allt extremt långsamt igen. Sen kom mitt barn över en vecka innan utsatt datum så det var ju trevligt att inte behöva vänta två veckor *ytterligare*. :)


    Min dotter föddes tre veckor innan beräknat datum o jag tyckte att det var jättejobbigt. Var liksom inte klar med graviditeten... Det kanske låter konstigt men det tog flera veckor för mig att känna att det var okej att det blev ett majbarn istället för ett junibarn. Nu kommer jag vara mer beredd o ta ledigt från jobbet tidigare! :)
  • jewel
    CB1982 skrev 2016-04-05 16:08:31 följande:

    Jag har haft blödningar i en vecka, fredag -söndag kom det betydligt mer, har ont i underlivet och så.

    Var så rädd för missfall och idag fick jag komma på kontroll på gyn. Där konstaterade dom att lill* krabaten växer precis som hen ska och hjärtat tickade på fint. Däremot fick jag veta att jagar väldigt lågt liggande moderkaka och att det mest troligt är därifrån min blödning kommit. Tappen var sluten och inget ovanligt som visade på missfall.

    Lättad nu, är nu i v 11+4...


    Jag började blöda lite igår o det kom mer i natt, ungefär som början av mensen. Ska åka till gynakuten idag, hoppas att jag kan få göra ett ultraljud. Jag är rädd att det kan ha att göra med att jag gjorde några tunga lyft i går på jobbet. Så klantigt av mig att inte be om hjälp men jag tänkte inte att det kunde vara nån fara. Är i vecka 12+2 idag.
  • jewel
    CB1982 skrev 2016-04-06 11:41:13 följande:

    För mig ökade blödningarna när jag dumt nog lyfte en låda med en lite hylla från Ikea. Så det kan mycket väl vara att du lyft som är orsaken.

    Håller tummen (att hålla två betyder otur har jag hört) och tänker på dig <3


    Jag var på gynakuten men de tyckte inte att det var tillräckligt akut så jag fick en bokad tid imorgon istället. Känns lite jobbigt att inte få veta idag men skönt att inte behöva sitta på akuten o vänta. O blödningen har minskat. Försöker att tänka positivt nu o ta det så lugnt jag kan.
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016