• jeolpeol

    Flashback: Kvinnor gamla och förfaller från det att de blivit 23 år. Era åsikter?

    Jag är 33 och jag kan lova att den man i min ålder som tycker att sextonåriga tjejer är attraktiva kommer jag hålla långt borta från mina yngre kvinnliga släktingar. Ja, jag är medveten om att sextonåringar är byxmyndiga i Sverige men det är fortfarande suspekt om en dubbelt så gammal man dras till tjejer i den åldern. Vad skulle en man över trettio ha gemensamt med någon som just börjat gymnasiet?

    På frågan om kvinnor förfaller efter 23, absolut inte. Jag är lyckligt förlovad med en kvinna som är lite äldre än jag. Men om jag vore singel skulle jag nog dra nedre gränsen kring 25-26. Det är rent fysiskt ingen större skillnad mellan en tjugotreåring och en tjugosexåring men vad gäller livserfarenhet och mognad kan skillnaden vara enorm. Jag minns själv hur mycket jag utvecklades efter att jag fyllde tjugofem, och det var bara positivt.

    Om jag skulle välja bästa tiden i mitt liv så skulle det vara från tjugofem års ålder och framåt och jag hoppas att jag har många lyckliga år kvar nu när jag är i min prime 😄 och min fästmö blir bara mer attraktiv ju mer åren går, så det bådar gott 😁

  • jeolpeol
    Anonym (M) skrev 2024-10-26 15:41:56 följande:
    Sport, hundar, frimärkssamling?
    Det finns det väl jämnåriga som också har som intresse, att ragga på en sextonåring när man själv är 30+ för att man delar intresse för hundar känns onekligen märkligt.
  • jeolpeol
    Anonym (M) skrev 2024-10-26 16:38:02 följande:
    Skrev jag att det är därför man raggar? Poängen var såklart att det finns massor av exempel på vad man kan ha gemensamt i olika åldrar.
    Och innebörden av mitt inlägg var att om man raggar på någon som är så ung så är det en röd flagga. Då är det inte så relevant vilka gemensamma intressen man kan tänkas ha eftersom man mognadsmässigt sannolikt inte har något alls gemensamt, om man nu inte som 30+ man befinner sig på en tonårings nivå. Men även om man är 30+ och mentalt typ 16 år gammal så har man fortfarande ingen anledning att försöka få ihop det med en sextonåring.

    Så självklart kan en vuxen och en tonåring ha samma intressen, det har jag aldrig sagt emot, men det är inte det som är frågan.
  • jeolpeol
    Anonym (M) skrev 2024-10-26 17:08:22 följande:
    Fast du frågade efter vad de kan ha gemensamt och det var vad jag svarade på. Och man kan umgås och ha utbyte av människor som är olika åldrar. Man måste inte ha precis allt gemensamt och vara likadan. Man har olika behov. Själv hade jag inte mycket utbyte av de flesta jämnåriga killar när jag var i den åldern.
    Om du läser inlägget i sin helhet förstår du att det var underförstått att det handlade om att vara sexuellt intresserad. Du tog bara den meningen ur sitt sammanhang.

    Jag har aldrig påstått att man inte får umgås med människor i olika åldrar eller att man måste ha allt gemensamt.
Svar på tråden Flashback: Kvinnor gamla och förfaller från det att de blivit 23 år. Era åsikter?