Inlägg från: Anonym (Op) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Op)

    Flashback: Kvinnor gamla och förfaller från det att de blivit 23 år. Era åsikter?

    Anonym (Halvsvensk man) skrev 2024-10-26 11:00:41 följande:
    Flashback: Kvinnor gamla och förfaller från det att de blivit 23 år. Era åsikter?

    På Flashback menar många män och aktiva användare att kvinnors attraktion hastigt börjar minska från det att de är 23 år. Enligt många användare(notera inte min åsikt) så är kvinnor som bäst när de är 16-18 år. Sedan från 18-23 så håller de en stabil nivå för att sedan hastigare och hastiga börja minska i attraktionsvärde. Många menar på att kvinnor att när kvinnan fyllt 30 så har hennes attraktionsvärde nästan halverats. 

    Samma användare menar på att mäns attraktionsvärde håller i sig längre och att mannen attraktionsvärde börjar minska någonstans kring 45. De menar att åldrandet hos mannen med lite lätta rynkor, lite manligare utseende kan gynna mannen till fram tills en viss ålder, 45. 

    Har de rätt på Flashback? 
    Är kvinnor över 30 år daterade? 


    Min reflektion är att om någon känner ett behov av att starta en tråd om det så är det bara en helt vanlig kvinnohatare som sitter bakom skärmen. Personen reducerar kvinnor till att enbart vara objekt. Kombinerat med bitterhet. Något helt annat än personliga preferenser 

    Jättevanligt nuförtiden, kvinnohat flödar nuförtiden.
  • Anonym (Op)
    Låt dig inte uppröras av någon där saker och ting inte är som det borde vara, om du förstår vad jag menar? 
    Visst att ts startar en del trådar med samma tema såsom KD, budskapet går däremot inte att missta. Jag har slutat med "haha:andet" Jämförbart med propaganda
  • Anonym (Op)
    Anonym (F) skrev 2024-10-26 22:50:35 följande:
    De flesta vet att något inte står rätt till hos personen så jag tror ingen bryr sig nämnvärt eller tar åt sig av vad han skriver. 
    Det finns många som håller med. Propagandan växer sig starkare, och det är DET jag bryr mig om.

    Det uppfattas som normalt att ha en viss ställning mot kvinnor nuförtiden. Om någon reagerar på att det här är inte normalt så blir den direkt sågad.

    Är det en heltidstjänst eller bara halvtid funderar jag över. Ser samma person i olika klädsel fast med samma bakomliggande budskap.
Svar på tråden Flashback: Kvinnor gamla och förfaller från det att de blivit 23 år. Era åsikter?