Inlägg från: Tow2Mater |Visa alla inlägg
  • Tow2Mater

    Kan ni gå och lägga er med saker framme?

    Att hon inte respekterar din bäddning är ju skandalöst. Koka om hennes spaghetti nästa gång och se vad hon tycker om det.  

  • Tow2Mater
    Anonym (Teodor) skrev 2024-10-21 21:08:55 följande:

    Så när du ligger dubbelvikt så är detta ändå en rimlig prioritering? 


    För mig är det helt obegripligt att behöva gå massa extrasteg när man håller på att rasa ihop. Eller så har man aldrig varit riktigt sjuk. 


    Män blir verkligen påtagligt sjukare än kvinnor vid många infektionssjukdomar,  enligt studier. De olika nivåerna av könshormoner hos män och kvinnor tros bidra till skillnader i immunrespons och därmed till symtombild och grad av sjuklighet.

    Så låt henne ta mer jobb vid sjukdom, det har hon hormoner för. 
  • Tow2Mater
    nihka skrev 2024-10-21 21:47:00 följande:
    Eller hur! Och när han inte respekterar hennes fälgtvätt, löddret som rinner ner från taket tar väl hand om det, programmera om TVn en fredagkväll och se vad han tycker om det.
    Varför skulle hon göra de där sakerna...?
  • Tow2Mater
    nihka skrev 2024-10-21 22:43:40 följande:
    Var och en får väl välja nivå på det man gör och om det inte passar den andre så ska man tydligen straffa dem eller iaf knäppa dem på näsan. Det var väl så du tänkte, eller?
    Delar man hushållsarbete gör man inte om det som den andra gjort för att det inte duger. Hon förtjänar att se hur det känns. Vill hon ha sängen bäddad på sitt sätt, får hon ta över uppgiften helt och han slipper den.
Svar på tråden Kan ni gå och lägga er med saker framme?