Inlägg från: Anonym (Ellen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ellen)

    Lättare och roligare ensam?

    Jag tycker att vissa saker blir enklare som ensam vuxen, och det tycker min man också, och det är framför allt det här med att hitta på saker spontant. Är man två måste det ju förankras först så att båda är införstådda med vad som ska göras. Är man ensam har man planen klar i huvudet och kör på. Och vill man ändra planen när man är halvvägs gör man det utan att behöva prata med den andra först. 


    När du är ensam, gör du allt i hemmet som brukar göras då eller blir det att du skjuter upp vissa grejer tills hon är tillbaka? Kanske inte gör vissa av de hushållsuppgifter som hon brukar stå för? 


    Att du upplever att din fru sprider en hetsig och stressig stämning omkring sig låter inte bra. Hur mår hon, undrar jag? 

  • Anonym (Ellen)
    Anonym (Robert) skrev 2024-10-14 16:12:51 följande:
    Jag gör lite mer, det blir lättare att få mer gjort eftersom man inte behöver hålla sig undan när frun drar igång, hon sprider ofta så mycket stress att jag hellre håller mig hemifrån och gör nytta någon annanstans. 

    Usch då. Jag känner en som är som din fru och vi undviker att göra aktiviteter med den familjen. Saker ska göras som hon vill när hon vill det, annars blir det dålig stämning. 


    Har din fru alltid varit sån eller har det hänt saker som gjort att hon har förändrats? 


    Oavsett låter det fruktansvärt jobbigt för dig och barnen! 

Svar på tråden Lättare och roligare ensam?