Inlägg från: Anonym (Patania) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Patania)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Anonym (HP lover) skrev 2024-10-12 00:58:44 följande:
    Jaa du.. Var kreativ ;)

    Nej, man vill inte ha den som är svårast att få. Anledningen till att det kan verka som så är för att en sådan person inte utstrålar någon desperation.

    Ja men det är bra. Dock tror/gissar jag att du inte är ett dugg flörtig/retsam av dig..? 
    Jag har försökt alla möjliga metoder för att se om någon är bättre än den andra när man kontaktar folk, men det fungerar ungefär likadant och ger ett liknande utslag. Jag testa alla möjliga typer av sätt att approacha kvinnor på genom mina meddelanden, men det blev samma utslag. Försökte vara skämtsam, seriös, flörtige, rak, sliskig, intellektuell och intelligent, långa meddelanden och korta meddelanden. Men inget sätt var bättre än nått annat. Det gav ungefär samma utslag. 

    Det var rena slumpen som avgjorde när och vem som svarade. Fanns inga mönster. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-12 01:03:34 följande:
    Är du inte genuint intresserad av dessa kvinnor så kanske det kan kvitta ändå, tänker jag?
    Det är klart att en del av de är intressanta på så sätt att jag tycker de ser någorlunda bra ut, att de har vissa intressen som matchar med mina, att de sänder ut en viss energi i sin profil. Men när man kontaktar så många, vilket krävs som man på de här dejtingsidorna ,för att nått ska hända, så hinner man inte skapa ett större intresse för folk. Man går efter profilen, texten och bilderna. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (W) skrev 2024-10-12 01:10:04 följande:

    Man hinner inte läsa alla meddelanden och gå in på alla profiler så det handlar nog inte så mycket om att döma ut män utan om vilka män som väcker intresse.


    Det är därför det är så viktigt att vara personlig. Som kvinna kan man få mängder av meddelanden med standardfraser. 


    En kvinna behöver inga standadrfraser, knappt ens någon profiltext. Det räcker med 2-3 bilder så kommer det rassla till. 

    Det är resultatet av det stora mansöverskottet och att en stor del män bara är ute efter sex. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (HP lover) skrev 2024-10-12 01:13:49 följande:
    Låter lite som en arbetsintervju, som rätt tråkiga konversationer. Det blir ofta tråkigt och extremt formellt när man inte klickar med en person. 

    När man hittar en person man klickar med blir det ALDRIG stelt, tråkigt eller svårt.
    Har du klickat med någon förut? 
    Hur ska man klicka med någon på några inledande meddelandet på nätet? Det går ju inte. 

    Som man inom nätdejtingen ska du konkurrera med 10 andra om en kvinna. Du ska ha något extra som sticker ut. Minsta lilla grej som inte stämmer elere blir fel så har du sumpat din chans. Det var detta som fick mig att tröttna!!!

    Jag ska ha 100 krav om hur jag ska skriva, locka till intressanta konversationer, anstränga mig till max. Samtidigt ska jag göra detta för en kvinna som själv inte bidrar med nått mer än att existera. Som själv har en rätt usel och engagerad profil till följd att det inte krävs mer än så för att väcka intresse då det nästan bara är män som nätdejtar. Skriver jag något så är jag tråkig, sexistisk, för framåt, för lam, för det ena och det andra. 

    Det var detta som fick mig att tröttna. Hade inte män varit så kåta av sig så hade ingen man sjunkit till denna nivå och godtagit detta, men vissa gör vad som helst för sex antar jag. Själv tröttnade jag på denna lek och detta ojämlika slaveri. Finns inte en chans att jag någonsin kommer testa på nätdejting igen. 
    Det är bara mycket tid och mycket ansträngning för ingenting alls. Man kan i bästa fall hitta någon under sin egna nivå gällande allt. 

    Men i det riktiga livet kan man hitta någon som på riktigt matchar en själv. Som spelar i ens egna liga och under 3 divisioner under.   
  • Anonym (Patania)
    Anonym (W) skrev 2024-10-12 01:26:30 följande:
    Du skriver mycket om vad som är fel med kvinnor men det är inte så mycket självreflektion från din sida. Kan det vara en del av problemet? 
    Inget är fel med kvinnor. 

    Män och kvinnor fungerar ungefär likadant. Hade det varit 90% kvinnor och 10% män som nätdejtar så hade vi sett det motsatta från männens sida, kanske till och med ännu värre dessutom. Så nej, det är inget fel på kvinnor. 

    Däremot är detta fenomen något som gör nätdejting värdelöst och uselt för oss män. Många män är antagligen inte medvetna om det själva. De går och tror att de har en chans på varje kvinna de skickar till. Men faktum är att de inte har det. För de ser inte hur många andra män som skickar till samma kvinna, de ser bara sitt egna meddelande. Hade de sett hur många andra som skickade så hade de snabbt tröttnat och insett hur meningslöst det är. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Tjejen) skrev 2024-10-12 01:36:56 följande:
    Du är allt en lustig ingenjör som bortser från ration 45% kvinnor vs 55% män på hp :D När du inte trivs med sanningen så snickrar du din egen. 
    Du har för det första ingen källa på det. Dvs statistik från 2023 och framåt. 

    Men även om du hade en källa, vilket bara hade kunnat vara Happy själva, så måste du ju förstå att siffrorna antagligen är manipulerade för att framställa sidan som bra i syfte att locka till sig fler användare och på så sätt omsätta mer pengar, Happy är inte ickevinstdrivande utan tvärt om. Om de skulle ange att 50% är män och 50% är kvinnor så finns det inga som granskar detta. De kan dra till med vilka siffor de vill. 

    Det 100 000 aktiva kvinnor på Happy, enligt statistik från de själva. Jag bor i Malmö och sökte i Malmö bland annat, Sveriges tredje största stad. Hade statistiken stämt om 100 000 aktiva kvinnor så hade jag rimligtvis kunnat skicka minst 150 meddelanden till kvinnor bara i Malmö. Jag skickade allt som allt ut 148 meddelanden, utspridda över hela landet. Och då hade jag tömt Happy på tillgängligt material. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Kv) skrev 2024-10-12 09:02:54 följande:

    gör ett försök med annan dejtingsajt, eftersom hp är en icke betalande dejtingsajt finns det många fakeprofiler och många icke seriösa. Ett tips är också att fråga om träff/date tidigt för tills ni ha setts så blir du ju ?en i mängden? av alla man skriver till.


    Har du tips på en bra sida du använt?
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Tjejen) skrev 2024-10-12 10:20:04 följande:
    Ja, din mkt vetenskapliga enpersons-undersökning är såklart mer trovärdig än siffror leverantören av en dejtingsajt lämnar. Antar att du gör samma i jobbet med. Hoppas du inte räknar på hållfasthet på t ex broar ;) Jaja. Själv tycker jag att kritisk självrannsakning är ett bättre sätt att problemlösa eftersom jag föredrar att se så klar sanning som möjligt även om den gör ont för mig själv.
    Jag har ju använt sidan och vet hur det är där. Glööööööömmmm 100 000 aktiva kvinnor på HP. Jag tror inte ens Tinder som är 10 gånger större kan påvisa 100 000 aktiva kvinnor. Jag skulle säga att det som mest fanns kanske 100 aktiva kvinnor om dagen på Happy. Och under en månad så kanske det allt som allt var runt 250-500 kvinnor som hade loggat in någon gång under dagen. Man kunde faktiskt se vilka som var online hela tiden. Oftast var det samma kvinnor. Ett 30 tal som var inne dag efter dag, som man såg hela tiden. Resten loggade bara in sporadiskt. 

    i Bästa fall finns det 1000 aktiva kvinnor på Happy, om ens det. 

    Siffrorna är manipulerade och går inte att kontrollera. Finns ingen instans som kontrollerar Tinders eller någon annan dejtingsidas uppgifter. De kan bolla hur de vill med sina siffror. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Man2) skrev 2024-10-12 10:43:40 följande:
    Vad var det du skrev om ödmjuk tidigare? Och nu för bra för att vara sann?

    Som sagt hade du sett så bra ut hade du fått likes och meddelanden. Det fick jag trots att kvinnor sällan eller aldrig äter upp mig med blicken på stan.
    Läs detta inlägg, jag kan kopiera in det. Jag skrev tidigare: 

    Nu var det förvisso 148 jag skickade meddelande till. Och jag blev inte dissad av samtliga. Det var kanske 15 av de som skrev tillbaks. Sen var det vissa få som skrev till mig utan att jag hade tagit kontakt med de, kanske 4-5 stycken. Bara en av de här skickade jag tillbaks till, och då svarade hon inte mer. Så allt som allt kanske jag hade 20 konversationer. Av de 20 var det 3 stycken jag hade långa konversationer under flera veckor. Och jag hade möjlighet att gå på fysisk dejt med samtliga 3 om jag ville, men jag ville inte.  

    Urdåligt, jag vet. Jag har ju skapat tråden, så jag medger att det är uselt. Men få det inte att låta som om INGEN VILLE HA KONTAKT MED MIG ELLER 150 STYCKEN DISSADE MIG. 

  • Anonym (Patania)
    Anonym (Man2) skrev 2024-10-12 10:43:40 följande:
    Vad var det du skrev om ödmjuk tidigare? Och nu för bra för att vara sann?

    Som sagt hade du sett så bra ut hade du fått likes och meddelanden. Det fick jag trots att kvinnor sällan eller aldrig äter upp mig med blicken på stan.
    Jag tror att mina profilbilder var dåliga. Inte att jag blev dålig för jag blev ganska snygg på bilderna. Men att jag bara hade soloporträtt. Inga bilder från aktiviteter, inga bilder med vänner eller sociala sammanhang, inga gruppfoton. 

    Jag kan ha uppfattats som en bedragare eller bot som bara var ute efter att catfisha. De jag hade kontakt med skrev uttryckligen att de tyckte jag var het. 
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man