Inlägg från: Anonym (Maria) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Maria)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 11:53:29 följande:
    Vilka är det som har lättast att tjäna mer och mycket pengar? 
    De som redan har mycket pengar. 

    Vilka är det som har lättast att hitta ett jobb? 
    Inte är det de arbetslösa utan de som redan har jobb och är attraktiva på marknaden. 

    Likaså är det med vänner och det sociala livet. 
    För de där allt bara rullat på sedan de var barn fram tills idag när de är vuxna så är det lätt att skaffa nya vänner. Man får vänner via sina vänner, via fester, via träffar, via aktiviteter. Folk introducerar varandra. 
    Men för oss som fått börja om från ruta 1 i vuxen ålder är det väldigt svårt. När man väl hamnat utanför och man är en vuxen man så är det otroligt svårt att göra nått åt det. 
    Jag är på en arbetsplats jag förvisso trivs på, men de flesta delar inte mina intressen, är inte i min ålder. Vi har inte så mycket mer än jobbet gemensamt. Och det fungerar där, men inget som går att bygga vidare på. 
    Hur vet du att det inte går att bygga vidare? Är intressen utanför jobbet huggna i sten och går inte att ändra? Känner du dessa människor alla deras sidor?
  • Anonym (Maria)

    TS vill inte ändra något med sig själv, det är bra som det är, kvinnorna väljer fel helt enkelt, det är hela problemet.

  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 12:20:02 följande:
    De är mycket äldre än mig och har en annan livssituation. Det är inget fel på de, jag trivs att arbeta med de. 
    Det kommer ta långt tid att skaffa ett stort nätverk. Jag orkar inte vänta. Jag vill ha en kvinna nu eller inom 6 månader. 

    Jag vill ha tips på hur jag kan skapa en tilltalande profil på nätdejting och vilka sidor jag kan använda. Jag vill locka till mig någon. Hur ska jag göra? Vad för bilder utöver soloporträtt på mig själv ska jag ha? Jag kommer inte kunna ha bilder där jag sitter med 5 vänner, det är uteslutet i nuläget. Om jag inte ai fejkar bilderna. Cool
    Det är väldigt svårt att ge råd om det utan att ha sett bilderna, din utstrålning osv.
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 12:24:15 följande:
    Helt ärligt så gör de faktiskt det, för sin egna skull. Det skulle jag nog säga att de gör. 

    Ute i verkligheten hade nog majoriteten av de valt mig, det är jag övertygad om. Och jag har mycket att erbjuda. En god och stabil ekonomi, samt pålitlighet och ärlighet, och att jag är snäll och ställer upp mycket. Det är fullt med så mycket manliga skitstövlar där ute som antagligen lyckats mycket bättre än mig. Och de blir valda. 

    Visst, jag kanske inte kan erbjuda en fest varje helg med min bekantskapskrets, med jag har mycket annat att erbjuda. Och om de själva har ett socialt liv så varför måste de svansa efter mig? 
    Varför skulle de välja dig då, tänker du? Vad skulle du tillföra i deras liv?
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 12:36:40 följande:
    Stabil ekonomi = bo bra, fina resor, fina bilar m.m. Kunna göra roliga grejer och unna sig. 

    Sex med en attraktiv man.

    Eventuell framtida familj. 

    Lojalitet och pålitlighet

    Det jag inte kan erbjuda är en stor bekantskapskrets eller någon stor släkt eller familj. 
    Fast du hade väl inte nämnt något om bra ekonomi på sidan eller missförstod jag?

    Att du är attraktiv tyckte de uppenbarligen inte. Och det kan behövas mycket mer än ett utseende för attraktion, känsla, pirr... 

    En eventuel framtida familj är kanske inte ovanligt att söka som man så det behöver de inte just dig för

    Att du är lojal och pålitlig har de ingen aning om även om du skulle påstå det i profilen

    Så nej jag vet inte om det direkt ser ut som du har så mycket att erbjuda för dessa kvinnor som du anser väljer fel
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 12:37:20 följande:
    Jag kan skicka de till dig om du skriver ditt rikta nick i tråden. 
    Kommer inte visa mitt riktiga nick i tråden.
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 12:52:31 följande:
    Du värderar du och jag nog saker olika skulle jag säga. Pålitlighet, ärlighet och att man är snäll är viktigt tycker jag. Speciellt med tanke på alla idioter som finns där ute, inte minst män. Män som är otrogna, slår sina kvinnor eller är skitstövlar på annat sätt, psykopater och kontrollerande män. 
    Men så är det, vi värderar saker olika helt enkelt. Vi kanske är väldigt olika du och jag. 

    Men jag skulle säga att jag är kul att vara med. Jag gillar att göra saker och hitta på grejer. Kultur, sport, resor och annat. 
    Jag uppskattas bland kollegor och gjorde även det när jag var student i Stockholm. Så jag är ingen tråkmåns direkt. Bara lite ensamvarg. 
    Alltså snäll och pålitlig är väl det minsta man begär. Men enbart det räcker inte. En man som inte har något särskilt utöver det är inte så intressant
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 12:48:27 följande:
    Okej jag förstår det. Men då kan jag ju inte skicka något för jag har ingen att skicka till. Så vi får nog strunta i det. GråterGråterGråter
    Ok jag visste inte ens att det gick att skicka bilder på det sättet här
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 13:02:36 följande:
    Vad ska det extra vara då? 

    Jag är snygg och lever ett aktivt liv, Tjänar bra med pengar och är ganska rolig att vara med. 
    Vad har du själv att erbjuda mig exempelvis som är så himla exklusivt? 
    En grundläggande attraktion, utstrålning, känsla, sensualitet

    Alltså det är inte jag som tycker att du borde välja mig, du tycker att dessa kvinnor borde ha valt dig av någon anledning och det är det vi diskuterar om
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 13:27:43 följande:
    Har på riktigt försökt med både tangentbord och mus nu. Det går ju inte. 

    Men jag är öppen för att göra det i tråden. Om någon av er aktiva skribenter med mer än 2 inlägg i tråden vågar er på att göra det. Räcker med en av er så är jag på. 

    Men ingen av er vågar. Ni är möss hela bunten. Trots att jag startade tråden, utgett mig för att vara snygg och har allt att förlora så vågar jag men inte ni. Varför? 

    Jag är på. Kom igen nu... 
    Fast det är ju bara du som bett om råd med bilderna 
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 13:41:15 följande:
    Klart man som kvinna inte tycker då man översköljs med meddelanden på nätdejting. Till och med en daggmask med bröst skulle få meddelanden på Tinder. 
    Så varför ska jag då övertyga dig om att välja mig? Du är inte direkt saklig. Diskussionen var varför dessa kvinnor inte valde dig
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 13:47:51 följande:
    Jag tycker det borde vara jämlikhet inom nätdejtandet. 
    Så du ville egentligen inte diskutera varför de inte valde dig?

    Då får du väl ställa samma krav själv då. Och uppmana andra att göra detsamma. Om det är jämlik som är det viktiga och inte varför du misslyckades.
  • Anonym (Maria)

    Jag tycker egentligen inte det verkar som att andra kvinnor går efter utseendet på så sätt att det måste vara någon som du kallar 8 eller 10. Mer att om det finns något i utseendet som man inte kommer förbi. Då funkar det inte. Ett acceptabelt utseende räcker. Sättet och attityden på mannen är viktigare för rätt attraktion 

  • Anonym (Maria)
    Anonym (2024) skrev 2024-10-13 15:23:01 följande:
    Vet du vad det bästa är? Om den perfekta mannen inte existerar så är kvinnor lyckliga och klarar sig själva utan en man. Kvinnor behöver inte sänka sina krav och preferenser. Varför skulle vi? Vi har egen lön, och klarar oss bra utan män. Varför skulle vi då nöja oss med en OK man, när vi är lika lyckliga ensamma tills vi hittar den där perfekta mannen?
    Jo, att gå in i förhållande tänker nog de flesta kvinnor ska göra livet bättre, annars kan man ju lika gärna fottsätta som tidigare 
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Mandomsmannen) skrev 2024-10-13 18:22:05 följande:

    TS,


    Det är förbannat svårt att komma runt att nätdejting är kvinnornas marknad i Sverige. Du nämnde tidigare fotbollslag. Malmö FF är Sveriges i särklass bästa lag, helt korrekt.


     Att nätdejta på HP som kille är lite som när MFF spelar bortamatch mot ett div 3-lag med 6 mff-are (orättvist) utvisade. Det blir mycket svårt att vinna matchen, trots att är du bäst just därför att man spelar på helt olika villkor. I bägge fallen kanske man lyckas få till ett stolpskott, men är det det man vill?


     Jag föreslår istället att vi träffas och snackar ihop oss i syfte hitta kvinnor IRL. Har mycket kunskap att ge. Är 100% heterosexuell. 100% Himmelsblå.


    Förhoppningsvis anser man väl att båda var vinnare, om två hittar varandra?
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-15 12:19:48 följande:
    Jag köper inte det riktigt. Förvisso erkänner jag att jag är ganska rå och filterlös i tråden. Jag ser ju det själv. Men jag är inte sån på nätdejting. 

    Jag har alltid varit artig, verkat intresserad och sund. Kan det vara så att de inte kände att det hängde samman med personen på bilderna och kändes falskt? Kanske. Men jag tror inte det var problemet. Utseendet är inte heller problemet. 

    Frågan är om inte tre fysiska dejter får betraktas som ett bra resultat idag. Många får antagligen inte ens en fysisk dejt med någon som inte ser ut som en fågelskrämma. 

    Men oavsett om 3 är bra eller dåligt så är jag otroligt missnöjd. Om man bortser från hur svårt det är för män att lyckas inom nätdejtandet så kan inte 3 ses som ett bra resultat. För jag är bombsäker på att utanför nätet så hade jag lyckats få till en fysisk dejt med kanske 1/2 av alla de jag skickade till, om inte mer. Jag vet det. Om jag hade träffat de genom en vän eller i skolan, eller på en fest. 

    Nätdejting suger hårt. 
    Du framstod nog som tråkig och intetsägande tyvärr.
    Vad hade du skrivit i profilen?
    Berätta mer om bilderna. Vad hade du för ansiktsuttryck?

    Sen verkar det vara absurt slöseri med tid och kraft att skriva till en massa personer du ändå inte vill träffa. De där månaderna kanske egentligen inte är så lång tid i sammanhanget för att lyckas hitta rätt person.
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man