Inlägg från: Anonym (Patania) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Patania)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Anonym (fdPåJakt) skrev 2024-10-07 15:36:36 följande:
    Prenumerationer såklart.... Tungan uteSkrattande
    Finns väl olika. Vilken har du? 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (HG) skrev 2024-10-11 16:32:42 följande:

    Det verkar finnas ca 230 000 aktiva medlemmar på HP.
    126500 är män.
    103000 är kvinnor.

    Skulle inte säga att skillnaden är BRUTAL.


    Detta är ju fakestatistik, förmodligen beräknad av de själva för att locka till sig fler användare. De försöker sannolikt även få det att se ut som fler kvinnor använder det än vad som egentligen är sant. Dejtingsidor vill få det att framstå som så jämnt som möjligt för att locka till sig fler användare och öka i popularitet. 

    Det ska alltså enligt denna statistik funnits 100 000 aktiva kvinnor där. 

    Jag var inloggad nästan varje dag under den period jag hade medlemskap. Mina inställningar var på kvinnor i åldern 23 år till 45. Alltså den överlägset största ålderskategorin som nätdejtar. Jag var under denna period inloggad så gott som dagligen. På sidan kunde du se vilka som var online. Jag skulle uppskatta antalet kvinnor som var inne minst en gång i veckan till max 300 stycken. Oftast såg man samma profiler dag ut och dag in. Antalet kvinnor som var inloggade lika ofta som mig, alltså minst en gång om dagen, var kanske 100, max. Och då inta samtidigt utan spritt över dygnet. 

    Det kan heeeeeeeeeeeeeeeeelt omöjligt finnas 100 000 aktiva kvinnor där. 
    Jag vet inte ens om Tinder som är den överlägset största skulle kunna visa på en sådan siffra om man räknar bort inaktiva konton, fejkkonton/botar.

      
  • Anonym (Patania)
    Anonym (W) skrev 2024-10-11 20:58:01 följande:

    Märkligt att kvinnorna blockade TS. Jag har bara använt Mötesplatsen (inte min grej) och match.com (bättre). Jag har bara blockat enstaka män och då var det för att de skrev en massa sexuella grejer eller gav andra obehagliga vibbar. 


    Det är ganska hårt att blocka någon bara för att man inte är intresserad, 


    Så här var det ungefär: 

    De som blockade mig gjorde det i olika skeden. Jag skrev aldrig något elakt eller personangrepp. Jag blev ibland blockad mitt i konversationerna helt utan anledning. Tre kvinnor hade skrivit till mig och visat intresse genom att skicka minst 4 meddelanden. Jag ställd kunde ställa en helt vanligt fråga så som "vad gillar du att göra på fritiden" eller "hur gammal är din dotter" om någon nämnde att hon hade en dotter. Och då vart man direkt blockad helt utan anledning. 

    I vissa fall, kanske 2 stycken blev jag blockad om jag skickade 2 meddelanden efter varandra utan att hon hade svarat på det första. Till exempel vecka 1 skrev jag något. Sedan fick jag inget svar på några veckor och då testade jag att skicka ett kort meddelande igen, så som "vad händer, haft en trevlig helg?" Då vart jag blockad efter det andra meddelandet utan att hon skrivit något tillbaks. Anledningen till det andra meddelandet var att jag tänkte att det första inte hade kommit fram eller att hon bara missat läsa det. Detta var ingen jag gjorde ofta, skickade 2 meddelanden till samma person som inte svarat på det första. 

    I 3 fall blev jag blockad efter att jag skickat ett trevligt första meddelande. Hon läste det, blockade mig sedan. 

    I två fall blev jag blockad efter att jag inte hört av mig på länge eller om jag hade ställt någon lite mer ifrågasättande eller kritisk fråga. Så som exempelvis "tror du att vi kommer kunna träffas ofta om du har 2 hundar du ska ta hand om?, vi bor ju trots allt på långt avstånd emellan oss."
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Agnes) skrev 2024-10-08 06:31:15 följande:

    Lägg bara ner. Det är inte fel på en kvinna bara för att hon inte vill dejta en viss man. 


    Jag förstår att vissa män, som misslyckats på dejtingsajter, tycker det, för då slipper de ta tag i sina egna problem. 


    De fann helt enkelt inte TS tillräckligt attraktiv. 


    Med tanke på att jag nästan på daglig basis får ihållande blickar från kvinnor i min ålder och yngre så tror jag inte det har att göra med det. Jag VET att jag är ganska attraktiv. 

    Däremot tänker jag att det kan finnas vissa anledningar. 

    Den ena är att jag uppfattats som ett fakekonto, en player/fuckboy eller någon utan liv. Jag hade inga bilder där jag var tillsammans med vänner, inga bilder från några aktiviteter. Samtliga bilder var typ porträtt på mig utan syfte. Jag tror även att vissa kan ha uppfattat mig som alldeles för snygg och bra för att vara sann. Så de kände att jag då antingen bara var ute efter ett ligg eller att jag inte var den jag utgav mig för att vara. Jag hade inga fotoverifierade bilder. 

    Den andra anledningen är att en väldigt stor andel av de jag skickade till bodde i andra delar av Sverige. Och anledningen till att jag gjorde det var att antalet kvinnliga profiler i min stad Malmö var mycket lågt. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Jaja) skrev 2024-10-07 14:47:58 följande:

    Så ts har fått nobben trots att han är så snygg, snyggare än alla 150 tjejer han raggade på, kallar sig ödmjuk också, han läser faktiskt en presentation. 

    .....


    Nu var det förvisso 148 jag skickade meddelande till. Och jag blev inte dissad av samtliga. Det var kanske 15 av de som skrev tillbaks. Sen var det vissa få som skrev till mig utan att jag hade tagit kontakt med de, kanske 4-5 stycken. Bara en av de här skickade jag tillbaks till, och då svarade hon inte mer. Så allt som allt kanske jag hade 20 konversationer. Av de 20 var det 3 stycken jag hade långa konversationer under flera veckor. Och jag hade möjlighet att gå på fysisk dejt med samtliga 3 om jag ville, men jag ville inte.  

    Urdåligt, jag vet. Jag har ju skapat tråden, så jag medger att det är uselt. Men få det inte att låta som om INGEN VILLE HA KONTAKT MED MIG ELLER 150 STYCKEN DISSADE MIG. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (HG) skrev 2024-10-11 21:24:01 följande:
    Hur kan du inte hitta? Gjorde en sökning och det fanns flera ställen att läsa.
    Skulle bli förvånad om det ens finns 1000 aktiva kvinnor där. Inte en chans att det finns 100 000. 

    Om någon tror att jag pratar skit så rekommenderar jag att ni reggar ett konto där och utforskar själva. 

    Hade det funnits 100 000 aktiva kvinnor på HP så hade jag kunnat skickat till minst 500-1000 kvinnor i Malmö. Jag skickade till totalt 10 kvinnor i Malmö, och totalt kanske det fanns runt 30 kvinnor i Malmö. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (90-tal) skrev 2024-10-11 22:33:30 följande:
    Asså mannen du måste lära dig att bli mer chill. Svårt att förklara men du verkar alldeles för stiff, som att du har ett jobb att intervjua personer men inte är genuint intresserad. man frågar inte ?vad tycker du om att göra på fritiden??
    Vad frågar man då? 
    Har du själv nått bra förslag? Om vi leker att jag är en kvinna som får meddelandet från 10 personer samtidigt och du är en av de 10. Vad skulle du själv skriva? 

    Som någon annan i tråden skrev så måste man skicka till massvis med personer innan någon ens svarar. Det går inte att vara genuint intresserad av varje jävla person man försöker få kontakt med. Tiden finns inte. Jag var tillräckligt intresserad när jag läste igenom profilerna, tittade på deras foton och utefter det skrev till de. Det går inta att ha ett genuint intresse för folk man aldrig konverserat med, träffat eller pratat med. Jag ser bara en profil. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Tjejen) skrev 2024-10-11 22:44:39 följande:
    Du hade hittat kvinnor på olika platser irl om du är ganska attraktiv. Det kan inte enbart vara bara män om du jobbar som ingenjör. Attraktiva människor blir kontaktade.

    Varför valde du inte andra bilder i så fall?

    Och varför inte byta från hp till någon app om det var så få kvinnor i Malmö?
    Jag är attraktiv. Det är inget jag fått för mig på grund av att jag har dålig självinsikt eller överskattar mig själv, jag VET att många män gör det. Jag är uppväxt med killar så jag VET att killar ofta kan överskatta sina förmågor. Tvärt om gentemot de så brukar jag tendera att nedvärdera mig själv mer än jag upphöjer mig, det gäller allt i livet. Jag har inget bra självförtroende alls utan utgår från att jag är dålig och kommer misslyckas. Jag bara vet att jag är ganska attraktiv. Jag har som sagt haft brudar förr, haft ett förhållande med gymnasiets sötaste tjej och får på daglig basis blickar från brudar. Jag VET att jag är attraktiv. Jag skulle kunna droppa en bild som visar det. Men jag vet att det inte är någon mening eftersom ni intagit en roll här där ni valt att hata på mig och dissa mig. Så ni kommer köra med konfirmeringsbias och påstå att jag antingen är alldaglig eller till och med ful. Fast sanningen är det motsatta. Trust me, jag tillhör topp 20% av männen när det gäller utseende och skönhetsideal. Vissa av de kvinnor jag hade  konversationerna till och med uttryckligen skrev att jag var snygg och attraktiv. 

    Men för att svara på din fråga. 

    Jag har inte många vänner. Jag har inte många (bra) bilder från aktiviteter tillsammans med andra. Jag har bilder från det som är väldigt gamla och dessutom dåliga. Så när jag skapade min profil nu så tog jag nya bilder. Jag tog bilder som bara är porträtt av mig själv. Sittandes, ståendes. 
    Jag har egentligen ingen bra profil. Inga vänner att visa upp, inga aktiviteter att visa upp. Bilderna på mig är vackra. Jag är välklädd, har fixat nyklippt hår och bra vinklar, bra ljus. Men bilderna kanske ser konstlade ut, jag kanske till och med upplevdes som en fakeprofil eller oseriös fuckboy. 

    På min arbetsplats arbetar två kvinnor. Båda är gifta och har barnfamilj, är 15 år äldre än mig. Resten är män. Jag arbetar inom teknik, finns knappt kvinnor här. 

     
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Tjejen) skrev 2024-10-11 23:13:34 följande:
    Om du blir blockad sådär så är du inte tillräckligt intressant eller tom irriterande.

    Minns den jättekorta period jag hade en profil på hp, dom som skrev upprepade ggr utan att jag svarade blockade jag. Eftersom vissa aldrig gav sig var det det enda sättet.

    Har aldrig fått frågan vad jag gillar att göra på fritiden. Inte irl heller vad jag minns, enbart på jobbintervjuer. Håller bara liv i intressanta konversationer som är som stimulerande samtal. Har fått jobbiga frågor ibland dock som första meddelande, som vad jag skulle ta med mig till en öde ö som om jag var på en jobbkonferens med nån lära-känna-lek. Sånt går helt bort för mig.

    Att du blir så ilsk när du får svar här du inte gillar är besynnerligt. Rimligt hade varit att ta till dig dom svar som är konstruktiva. Du har ju ändå stuckit ut hakan när du skapade tråden.
    Men om vi vänder på det. Låtsas att du är man och att jag är en kvinna som har 10 konversationer samtidigt. Hur skulle du väcka mitt intressen? 
    Hur ska man komma till en stimulerande diskussion utan att ställa en fråga? Hur ska man ens ha en diskussion med någon som svarar med ja, nej eller kanske? 

    Det är lätt att sitta på andra sidan och snacka. Men hur många kvinnor inom nätdejting har ens likat en man från början eller varit den första att skicka iväg ett meddelande? Har du någonsin varit drivande till det på nätet? 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Mandomsmannen) skrev 2024-10-11 23:04:40 följande:

    TS, som jag skrev redan tidigt i tråden så har många tjejer inga andra intressen än att leta fel på män. Detta är ett typexempel på detta.


    Hon gör också ett tankefel; eftersom hon inte hört dig prata kan hon inte veta att du pratar skånska. Ur hennes perspektiv kunde du vara ur-stockholmare som nyligen flyttat till skåne?


    Det är ju precis så här det fungerar. 

    Hitta fel på allt och alla. I det verkliga livet hade 90% av de kvinnor jag skickade till på Happy Pankace aldrig haft en chans på en man som mig. I en jämbördig miljö med tillräckligt många män som kvinnor eller killar och tjejer. 
    Det var just därför jag avslutade mitt konto där. Jag tänkte...... vad fan håller jag på med? Varför sitter jag här och lägger ner den här tiden på detta? Upphöjer kvinnor till skyarna som är flera nivåer under mig själv, både ekonomiskt och utseendemässigt. 
    Jag började granska alla de jag skickat till men inte fått svar på. Granskade även de jag hade långa konversationer med. Och tänkte, hade du och jag varit gymnasieelever och gått i samma klass så hade jag aldrig ens övervägt att ha ett förhållande med dig. 
    Då beslutade jag mig för att stänga ner det och aldrig mer befatta mig med nätdejting. 

    95% av alla män som nätdejtar kommer bara gå ner sig genom nätdejting. Hitta en partner som är långt under deras nivå och kapacitet, En man som har en stabil ekonomi och som är en 6a utseendemässigt kan ute i verkligheten hitta kvinnor som är 6-8 attraktionsmässigt. Men nätdejtar samma individ lär han bara hitta kvinnor som är 5 och nedåt. 
    Kvinnor som spelar flera divisioner under. Allsvenskan VS Div 3. 
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man