Inlägg från: Anonym (Patania) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Patania)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Ascendere skrev 2024-10-06 00:48:31 följande:
    Du skriver till kvinnor du inte är intresserad av och egentligen ser ner på, och tror att det inte ska märkas utan att de ska bli tacksamma enbart av att du visar intresse.
    Normala kvinnor känner av sånt på en mils avstånd. 
    Det där blir fel när du säger så. 

    De första 2 månaderna tog jag endast kontakt med kvinnor jag var intresserad av. Men ju längre tiden gick, ju fler började jag skicka till eftersom det gav uselt resultat. Och då slutade det med att jag skickade till folk mer eller mindre bara för att få nått att hända. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Tjejen) skrev 2024-10-06 10:27:55 följande:
    På vilket sätt är du berättigad till att nån svarar dig? Titta på din profil, vem tror du att du är? Vill folk ha kontakt med dig så skriver dom till dig, annars inte. Tål du inte det så var inte på dejtingsajter/tinder.
    Som jag sa tidigare, inte alls. Jag har aldrig fält en arg eller elak kommentar till någon som inte svarat mig. Men det var väldig uppenbart att profilen bara var där för att få bekräftelse och beundran. Kan ge mig fan på att hon är inloggad än idag om jag skulle skapa konto. 

    Ganska roligt det där. Att vissa kvinnor är så osäkra på sig själva att de bara sitter inne hela dagarna på en jävla loser site i jakt på lajks och komplimanger. Men förmodligen är det väl det där som många varit inne på, det handlar om kickar och ett beroende. 

    Dock tror jag att majoriteten av de jag skicka till var ute efter att träffa någon. Så jag sätter inte den stämpeln på kvinnor som grupp, utan nu pratar jag om enskilda individer där det var mycket uppenbart. 
  • Anonym (Patania)
    dearchicago skrev 2024-10-06 10:13:15 följande:

    Jag är 39 år man, småbarnsförälder och separerade från min fru förra året. Hade Tinder och Hinge i kanske tre månader. Tyckte det var mycket att hålla på med och det var många gånger som jag fick ångest över hela grejen. Men jag fick gå på dejter och fick ligga mer än vad jag någonsin gjort innan. Gick kanske på dejt med 12 kvinnor under den perioden och blev hembjuden och fick ligga med nästan alla. Vilket i sig var överraskande. 

    Jag är nog snyggare än genomsnittet, dock har jag massa nojjor kring mitt utseende (sne framtand, acneärr och dålig hållning), normalvikt utan att vara vältränad, har ett ?coolt? jobb inom kultur, är duktig på att bygga relationer och få kompisar. Allt sådant var nog till min fördel. Nu låter det nog mest som att jag skryter och det är väl delvis sant med. Men jag tycker killar i alla fall har så otroligt dåliga profiler, iallafall mina killkompisar som också har sådana appar. Profilerna visar inget av deras liv utan bara tråkiga profilbilder, sen är dom dåliga på att chatta och vara intresserade på riktigt och sådant. Det tror jag är ett genomgående problem för killar. Kanske samma med dig? Ett gott utseende och bra jobb är bara en del av allt. 


     


    Nä, du gör som mig. Försöker ge läsarna en faktiskt bild om vem du är och vilka förutsättningar som råder. Det handlar inte om att skryta utan du nämner att du ser bra ut för att det är en viktig parameter i nätdejting som är väldigt ytligt. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Agnes) skrev 2024-10-06 10:08:48 följande:

    Så lite tid för en kvinna i ditt liv med andra ord?

    Så på ditt universitet fanns bara din utbildning? 

    Eftersom du verkar ha stora problem med att attrahera en kvinna, så ligger nog svaret i ditt sätt att vara. Mkt har ju kommit fram i tråden, även om du tror att det inte märks när du kontaktar kvinnorna. Lägger man sedan till ditt bristfälliga sociala nätverk så är det nog många kvinnor som drar öronen åt sig. Ensamma män med taskig kvinnosyn står inte högt bland kvinnor idag. 


    Jag gick på KTH i Stockholm. Det var mestadels män på hela skolan och i min klass nästan enbart män. Och jag arbetade även vid sidan av för att slippa studielån, så tid för att leta kvinnor fanns det noll av. Jag har med andra ord varken haft mycket tid eller befunnit mig i miljöer där det fanns möjlighet att attrahera kvinnor. Hur ska jag attrahera någon som inte finns?? Ska jag jaga folk på gatan som springer med sina mobiltelefoner?  

    Sedan har jag ett ganska skralt socialt nätverk. Det beror inte på att jag saknar social kompetens eller är tråkig. Det beror på att jag inte är i behov av stora sociala nätverk. Jag är ganska mycket en ensamvarg som kör min grej. Men många som träffar mig tror det motsatta om mig, att jag har jättemycket vänner och är social hela tiden, bara för att jag är social när jag är med de i arbetet eller på skolan. Jag har som sagt mycket god social kompetens. Men jag har få vänner som är singlar och i min situation. 
    Jag har ingen att gå ut på krogen med i princip, jag är rätt ensam. Och när jag flyttade tillbaks till Skåne från Stockholm tappade jag kontakten med mina kursare som man kunde hitta på saker med. 

    Ungefär så är det. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Let's test) skrev 2024-10-06 12:36:06 följande:

    Ett tydligt drag hos män som grupp är att de gärna överskattar sånt som sin egen IQ, studieförmåga och attraktionskraft.

    Idag finns det appar som bedömer ens utseende.

    TS, vad får du om du testar med den här?

    attractivenesstest.com/


    Jag behöver inte göra nått test. Jag har tillräckligt god självkännedom och självkänsla för att veta vem jag är och hur jag ser ut.

    Sen håller jag med dig om att män och killar överlag överskattar sin förmåga, det är ett vanligt fenomen som jag känner igen redan från grundskolan. Men tro mig, jag har rätt bra koll på vem jag är. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Tjejen) skrev 2024-10-06 10:40:50 följande:
    Bra beskrivet, du verkar ha fattat grejen vad kvinnor intresseras av. Du låter som om du är intresserad av andra människor med, vilket är det normala för kvinnor.

    Det här med mäns dåliga profiler, har raljerat mycket över det med kompisar. Arga ansiktsuttryck, öl- och vinglas med på många bilder. Fiskar som hålls upp, män stolt ståendes framför bilar och båtar. När jag var aktiv på tinder så blev pekfingret uppvärmt av det nästan konstanta svajpandet vänster av allt det ovan. När man tagit bort det man inte gillar så kommer man till själva utseendet och utstrålningen. Blicken i ögonen.
    Jag var medveten om de där parametrarna du nämner redan innan jag skapade mitt konto. Att man inte ska se arg ut, att man ska se glad och välkomnande ut, tänka på klädseln, ta bilder i rätt ljus och vinkel för att höja sig själv. Jag tog även många bilder och valde sedan ut de som blev bäst. Allt det där gjorde jag. 

    Du nämner att man ska visa intresse för kvinnan. Precis det gjorde jag också och precis det var så extremt energikrävande och tidskrävande. Samtliga av de här 148 kvinnorna jag skickade till hade jag läst profilen noga på, försökt diskutera saker utifrån deras intressen eller deras bilder. Jag försökte göra det genuint. 

    Men det var bara tidskrävande och gav ingenting mer eller mindre. Det intressanta är att allt det du säger bara veka gälla åt ena hållet. Det är män som ska ha perfekta profiler, män som ska visa genuina intressen, män som ska tänka på sina öppningsrepliker, män som inte ska vara tråkiga och väcka intresse, män som ska ha rätt bilder. Jag köper det du säger om mäns profiler. Men det samma gäller kvinnors profiler. De är ofta inte ett dugg bättre utan till och med sämre. 
    Det är extremt sällan som en kvinna ens tar kontakt med en, utan det är männen som ska göra det. Och var det någon kvinna som skrev först så var det enbart ett "hej", "hej, läget", "hej, vad gör du". 

    Grejen är ju att det antagligen mestadels är män på de där sidorna och därför funkar det bra för kvinnor överlag där. 
  • Anonym (Patania)
    Konversationerna: 

    Kan även nämna att i samtlige konversationer utan 1 som jag hade med kvinnor så var jag den som behövde vara drivande och hålla igång samtalet. Men specifikt en kvinna, som för övrigt ville att vi skulle ses och ville ge sitt nummer, men som jag struntade i eftersom jag tröttnade på henne. Hon var en av de tre som nämns i trådstarten. 

    Jag hade en konversation med henne i 2 veckor, dagligen. Det var bara jag som ställde frågor. Varje gång jag ställde en fråga eller försökte prata om något så fick jag en motfråga om samma sa. Jag kunde skriva "Gillar du att resa och i så fall har du något favoritställe?"
    Då kunde hon svara "Jag gillar att besöka storstäder, du då?"

    Så höll det fan på i 2 veckor. Tappade totalt lusten som i början fanns för henne. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Jaja) skrev 2024-10-07 12:03:21 följande:
    15 personer? Du menar väl att han inte var tillräckligt attraktiv för 150 kvinnor? Det är ts själv som gör bedömningen att de ligger under hans egen nivå. Ts har uppenbarligen missuppfattat sin egen attraktionskraft. Det är ju en helt klar slutsats.
    Anonym (Agnes) skrev 2024-10-07 13:11:35 följande:
    Han skickade till 149. Spelar ingen roll om han var intresserad eller inte. Nästan alla av dessa 149 var inte intresserade av honom. 

    Under den här perioden skickade jag ut meddelande till 149 kvinnor. 
    Anonym (Kelly) skrev 2024-10-07 13:17:15 följande:
    Nej. Det är inte sanningen. 90% svarade inte. 10% svarade och var intresserade. 

    Av de 90% så bodde majoriteten i andra städer förmodligen och ville inte dejta på annan ort. Jag har själv haft konto där så jag vet att nästan ingen vill dejta i annan stad än sin egna. Av de 90% så fanns det antagligen också individer som inte ens var inloggade och hade gamla konton. Det finns även ett stort antal fejkprofiler som skapats för att få det att se ut att fler kvinnor är med än vad som faktiskt är fallet. 

    Med tanke på vad HP är för sida och hur svårt det är för män att nätdejta till följd av mansöverskottet, 4 av 5 är män, så finner jag det mycket troligt att TS kan vara en 8a. Många män som nätdejtar kan kontakta 1000 kvinnor och knappt ens få ett svar.

     
    Jag drar detta för sista gången nu. 

    1. Jag har inte dejtat ovanför min egna nivå. Majoriteten var under min nivå. Både om man ser till utseende, ekonomi och det faktum att jag inte har barn. Många hade barn, vilket är ett stort minus i min värld. Jag vill bara ha någon som ser okej ut och som verkar vettig. Jag är inte så jävla fixerad vid utseendet på kvinnor. 

    2. Beroende på vem du frågar skulle kvinnor bedöma mig som en 6a till 10a, beroende på vem du frågar. Själv säger jag 8a, för det är min individuella bedömning. Jag är nästan 190 cm, vältränad utan att för den skens skull vara en biff, klipper mig en gång i månaden och använder alltid hårvax, klär mig normalt, har ett ganska attraktivt ansikte utan att för den sakens skull vara någon modell, ser manlig ut, har ansiktsbehåring som ansas, mellanblond hårfärg. Jag vet att jag väcker ett intresse hos kvinnor irl som ofta kan dröja kvar med blicken på stan, som tittar på ett sätt som kvinnor bara gör när de tycker någon är snygg. Jag har haft flickvänner tidigare, speciellt under gymnasietiden. Jag säger inte att jag är supersnygg, jag säger att jag ser ganska bra ut. Jag har en realistisk syn på mig själv. Jag är ingen supermodell och ingen medelmåtta heller. 

    3. Jag är inte högfärdig eller överskattar mig själv. Jag vet att det finns massvis med snygga män. Jag vet att det finns kvinnor som inte faller för mig. Jag vet att det finns män som är hetare än mig och som de flesta kvinnor skulle prioritera framför mig. Men jag är fortfarande på den övre sidan. Detta baserar jag på vad jag ser i spegeln, på mina erfarenheter irl med kvinnor, på vilka skönhetsideal som råder i samhället. 




  • Anonym (Patania)
    Anonym (fdPåJakt) skrev 2024-10-07 13:41:42 följande:
    Det låter inte alls som att du har koll... som sagt var testa photofeeler... låt 50 anonyma tjejer tala om för dig hur du ser ut... sedan vet du säkert.
    Nej. Jag behöver inte göra det. Jag vet vilken nivå jag är på. Jag har god självkännedom och är inte beroende av vad ett c antal anonyma kvinnor tycker. Även om de skulle säga att jag är en 10a så tycker jag inte det själv. Jag bedömer mig som en stark 7a eller normal 8a. Det är min egna åsikt baserat på vad jag ser i spegeln, baserat på de skönhetsideal som råder i samhället, baserat på mina upplevelser från livet. Jag har haft brudar tidigare, varav en var riktigt het. Så jag vet att jag är rätt snygg. 

    Nu blir den här tråden och hela samtalsämnet väldigt utseendefixerat. En person är så mycket mer än sitt utseende. Det är bara en ytlig och liten del. Jag orkar inte snöa in på det. 

    Min erfarenhet av nätdejting är att det suger. Dock baseras den endast på Happy Pancake för jag har inte haft någon annan. Som vissa är inne på så kan det ha med avståndet att göra. Det var faktiskt en och annan som skrev att avståndet var för långt. Sedan kan jag även ha upplevts som oseriös eller player med tanke på mitt utseende. Men det störde mig att kvinnor som aldrig skulle haft en chans på mig i verkliga livet och kvinnor som var betydligt sämre än de jag haft förhållanden med, inte skrev tillbaks. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Toker) skrev 2024-10-07 13:40:59 följande:
    Okej, fattar. Du är snygg. Då är det din personlighet som är problemet! Du är tråkig, dryg eller en kombination?

    Öva på det!
    Jag försökte vara ödmjuk och trevlig. Var jag tråkig? Kanske
    Men inte dryg och inte ytlig. Jag försökte läsa på om varje kvinna, läsa deras profiler och skapa individuellt anpassade meddelandet för att visa på ett genuint intresse. Men min upplevelse var att det bara tog upp massa tid och energi att göra så. Hade varit bättre att ha färdigskrivna och bara klistrat in de. För i slutändan brydde sig de flesta inte. 
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man