Inlägg från: Anonym (Tjejen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjejen)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Anonym (Rob) skrev 2024-10-13 01:36:28 följande:
    Fyra följdfrågor hör.   
    Om kvinnan har ett stort nätverk. Varför behöver hon då en man med ett stort nätverk?
    Har mkt attraktiva kvinnor automatiskt ett stort nätverk?
    Eller finns det mkt attraktiva med rätt litet socialt nätverk?
    Och behöver man ett stort nätverk för att ha kul ?

    Något att begrunda över.
    Kaka söker maka. Om man är en person som gillar ett aktivt liv med stimulans så trivs man ofta bra med någon som matchar det. En partner som helst sitter hemma begränsar en mer aktiv person.

    Jag skulle säga att en del av att vara attraktiv är att ha en underhållande personlighet med en nyfikenhet för andra människor. För mig betyder det en dynamisk personlighet med många kontakter på olika nivåer.

    Det finns attraktiva med ett litet socialt nätverk, säg en tight skara vänner som man är nära. Känner några introverta attraktiva som inte trivs på t ex stora mingel men i små vängrupper. Dom gör dock mkt som dom tycker är roligt med vännerna, dom har haft styrka nog att skapa sig liv dom trivs med. Ts låter inte som att han är nöjd med sin livssituation.

    Människor är olika. Men har man inte förmåga att uppfylla dom önskningar man har så skulle jag inte säga att man är mkt attraktiv. 
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 12:07:23 följande:
    Ska jag vara helt ärlig med er så känner jag inte att jag behöver ett nätverk eller massa vänner, mer än att hitta en kvinna genom det eller vara attraktiv för en kvinna. För egen del klarar jag mig bra som ensamvarg. Jag gör vad jag vill och när jag vill. Jag behöver inte andra för att må bra. Jag gillar att verka i det tysta och göra det som faller mig in. Jag är inte i behov av andra på det sättet. Jag är fysiskt stark och intelligent. 

    Däremot vill jag ju ha en kvinna! 
    Då får du hitta en kvinna som trivs med din valda livsstil, det snävar ner utbudet en del skulle jag säga, kvinnor är mer sällan ensamvargar. Men att man passar ihop är ju ändå det allra viktigaste. Tror definitivt att hp är ännu sämre då, du låter som om du funkar bäst med en akademiker som är som du, det finns ju inte i överflöd på hp som är budgetalternativet nr1. Fattar inte överhuvudtaget varför hp väljs framför gratistinder om det ska vara billigt, men folk väljer ju olika.

    Jag tror på att visa vem man är vid dejting. Beskriver du din livsstil ärligt så kan rätt kvinna känna samhörighet och vilja lära känna dig. Autenticitet märks.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 12:24:15 följande:
    Ute i verkligheten hade nog majoriteten av de valt mig, det är jag övertygad om. Och jag har mycket att erbjuda. En god och stabil ekonomi, samt pålitlighet och ärlighet, och att jag är snäll och ställer upp mycket. Det är fullt med så mycket manliga skitstövlar där ute som antagligen lyckats mycket bättre än mig. Och de blir valda. 

    Visst, jag kanske inte kan erbjuda en fest varje helg med min bekantskapskrets, med jag har mycket annat att erbjuda. Och om de själva har ett socialt liv så varför måste de svansa efter mig? 
    Är du rolig och stimulerande att vara med?

    Mkt pengar är bra men du får räkna med att ambitiösa och klipska kvinnor redan har den biten själva. Det man vill ha från en partner är bonusen av ett roligare liv. Ett snällt och pålitligt sällskap, helt ointressant säger jag.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 12:52:31 följande:
    Du värderar du och jag nog saker olika skulle jag säga. Pålitlighet, ärlighet och att man är snäll är viktigt tycker jag. Speciellt med tanke på alla idioter som finns där ute, inte minst män. Män som är otrogna, slår sina kvinnor eller är skitstövlar på annat sätt, psykopater och kontrollerande män. 
    Men så är det, vi värderar saker olika helt enkelt. Vi kanske är väldigt olika du och jag. 

    Men jag skulle säga att jag är kul att vara med. Jag gillar att göra saker och hitta på grejer. Kultur, sport, resor och annat. 
    Jag uppskattas bland kollegor och gjorde även det när jag var student i Stockholm. Så jag är ingen tråkmåns direkt. Bara lite ensamvarg. 
    Det du räknar upp är självklara egenskaper. Utöver det så vill man vara med någon som gör vanligt tråkigt mathandlande till något kul just för att personen är med.

    Ja, vi verkar mkt olika ja :)
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 12:56:39 följande:
    Vad söker du för kille om man får fråga då? Hur ska han vara? Vilka egenskaper letar du efter utöver att han har ett socialt liv och omger sig med mycket folk? 
    Har precis avslutat min senaste relation och söker inget. Men när/om jag gör det så ska utseendet vara vackert, kemin strålande, hög ambitionsnivå på allt, underhållande personlighet som kan uttrycka sig mkt väl. Talför och nyfiken. Givetvis sympatisk och pålitlig. En person med hög självkänsla som kan självreflektera. Aktiv sund livsstil varvat med en vild sida. Något konservativ bakgrund.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 13:32:51 följande:
    Vi gör det i tråden. Jag kan vara den första att göra det också om någon är på. 
    Om ni är på och sedan inte gör det så är ni fega råttor och får betraktas som fula med dåligt självförtroende, alltså troll. 

    Är någon på? 
    Kommer givetvis inte att lägga upp en bild. Du som pratar om din attraktivitet så mkt får gärna göra det. Går att bedöma dig på några sekunder om du hade klarat den första utseendesållningen.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 14:02:02 följande:
    Jag vågar. Men jag vill att någon mer gör det. För det kommer bli lätt att sitta och kasta skit på mig sen. Kalla mig ful, ingen 8a, oattraktiv, överskattar mig själv. För det kommer ni säga antagligen, även om jag är en 10a. Så det är inte lönt att jag själv postar en bild. Svaret jag kommer få är givet med tanke på hur tråden sett ut. 

    Men om någon mer postar en bild, eller alla som ska tycka något postar en bild, så blir det mer rättvist. Då kanske man själv skriver saker man inte menar. 

    Lite så. 

    Men ingen vågar. Folk är för rädda. Möss. pip pip pip. 
    Om du hade haft någon sorts guts så hade du bara lagt upp en bild. Jag skulle säga exakt vad jag tycker, varför inte. Men du beter dig på ett sätt som förklarar din brist på framgång istället. Men lycka till med dejtandet, verkligen.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 14:06:12 följande:
    Låter som en ganska maffig kravlista. Kan du själv leva upp till den? 
    Japp :)
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 15:30:02 följande:
    Du kanske vill tro att du kan det, men frågan är om du verkligen kan det, 
    Det kan ju framstå som att du är attraktiv när du nätdejtar eftersom det mestadels är män där och varje kvinna översköljs med massvis med mail, nästan oavsett hur bristfällig hon är. Så du kanske fått en skev bild om dig själv som inte hör hemma med verkligheten. 

    För den kille du söker existerar inte. Och gör han det någonstans så nätdejtar han inte utan har redan familj och barn, samt gott ställt med sin familj. Antagligen en riktigt vacker brud. Förmodligen en brud som är lika snygg som hon är intelligent och framgångsrik, alltså noll tid för familjeliv. 

    Din kravlista är bisarr. Det är inte konstigt att män misslyckas på nätdejting, och så även de flesta kvinnor. För kvinnorna hittar inte sin drömkille även om de hittar en kille, och killarna hittar inga tjejer eftersom tjejerna har din kravlista och de flesta inte duger. När kvinnan hittat någon som hon tror är perfekt och passar in på kravlistan så visar han sig ghosta henne efter några ligg. Sen undrar hon varför, för att han inte var så perfekt trots allt. 

    De kvinnor som ,lyckas bäst inom nätdejting är antagligen de som sänker sina krav och har en rimlig utgångspunkt utifrån var som är realistiskt. De som drömmer om den perfekta mannen misslyckas lika stort som de flesta männen, men på ett annat sätt bara. Men slutprodukten är samma sak.
    Mina partners har uppfyllt den där kravlistan. Att du tycker den är bisarr...tja det är för att du är du :)
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 15:55:47 följande:
    Mina partners. Plural.. 

    Varför tog det slut då om de var perfekta? 
    De var inte perfekta eller så dumpade alla dig. 
    Den kravlista du har, det finns i princip ingen man som kan uppfylla den. 
    Perfektion existerar inte. Det borde du ha koll på.

    Det har varit olika mål i livet, geografisk placering b la som gjort att jag avslutat. För jag kan lika gärna vara singel, om jag ska vara i en relation ska den tillföra såpass mkt att jag inte har det bättre utan partner.

    Jodå, det gäller att ha tålamod och veta vad man vill ha. Som en överraskning för dig så hittar man partners på alla platser i livet, dejtappar är bara ett av sätten. Ett nätverk underlättar.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 16:02:34 följande:
    * Snygg och vacker
    *Talför och charmig
    *Underhållande och rolig
    *Pålitlig och sympatisk
    *Självreklekterande men även en vild sida
    * Sund livsstil
    *Ambitiös inom ALLT. 

    Utöver detta ska ni också ha en perfekt kemi

    Detta är en människa utan några som helst brister. Du kunde lika gärna lagt till att han skulle vara odödlig och inte åldras också. Den mannen existerar inte. Det finns män som kanske kan leva upp till 80% av punkterna i bästa fall, men även han skulle vara svår att få. De flesta av er får inte ens sån man. 

    Och att du skulle hittat en sån man flera gånger om och sedan gjort slut är ju bara löjligt. Vill du att jag ska tro på det? 
    Alla människor har brister. Jag får kontakt med och har ibland blivit tillsammans med den snyggaste och charmigaste i alla sammanhang jag varit i, men när man lär känna dom där personerna så är dom människor precis som alla andra med brister och fel. Du förstår inte det, det är rent ut sagt konstigt.

    Jag skulle aldrig placera mig i nån sorts skala eller fundera på om jag är snygg/attraktiv, jag ser inte på mig själv på det sättet. Jag lever mitt liv och ser mönstret som upprepar sig hela tiden, att jag står ut som en sorts fyr för dom här vackra roliga människorna. Men det är bara så det är och jag är väl tacksam över det om jag ägnar det en tanke. OM du verkligen hade varit en 8:a som helhet så hade du levt i liknande verklighet som min. Partners har ibland frågat mig varför jag inte ser mig själv som attraktiv och mitt svar blir då att jag bara är jag, men jag förstår att jag har något odefinierbart. Det tror jag inte du har, den där faktorn. Men ändå så antar du att du är väldigt attraktiv utan att ens ha bevis från omgivningen som visar på det.

    Du har inte en aning om vem som finns bakom tangentbordet på FL. Du gör grundlösa antaganden, ännu en märklig egenskap hos en ingenjör. FL är väldigt avkopplande för mig att hänga på ibland, tyvärr får jag väl säga att trainwrecks som denna tråden har ett stort underhållningsvärde på ett rättså tragiskt sätt i en vardag präglad av press och deadlines.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-15 22:02:55 följande:
    Jag kanske ser gay ut? Vet inte. Han trodde nog jag var gay, annars hade han inte sökt sig till mig så där. 
    Men jag är ju rätt vältränad och muskulös så jag har ju inget direkt kvinnligt eller pojkaktigt utseende, tvärt om. Jag är bastant och kraftfull. Väger över 100 i muskler, 
    Bland gaykillar står muskler jättehögt i kurs. Muskulös kropp+mkt fixad utsida är första signalen för mig att en man kan vara gay, ett kännetecken.
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man