Inlägg från: Anonym (Toker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Toker)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Anonym (Kelly) skrev 2024-10-07 14:26:14 följande:
    Anonym (Agnes) skrev 2024-10-07 14:13:59 följande:
    Precis, du sitter mest hemma. Skriver du det i din presentation också? Eller får du det att låta som att du har massor av intressen och aktiviteter? En kille som bara rör sig i manliga kretsar och sedan är mest hemma är ju inte så attraktivt. Så vitt jag vet från de jag känner som läst samma utbildning som dig är att det fanns ett rikt socialt liv under studietiden. 

    Fast du kan ju inte jämföra en gratisapp med en betalapp och tro att en gratisapp ska spegla hur en betalapp är. Förstår du inte det? Det är ju som att köpa en billig burgare på Donken för att testa och se om den dyra burgaren på finrestauran är värd sitt pris. För att ha läst i 5 år, så verkar logik inte vara din starka sida.

    Om där inte fanns några du var intresserad av så är väl det rimliga att inte skicka något alls. Dvs samma beteende som du har IRL. Inte heller särskilt logiskt.

    Börjar undra om du bara driver med oss.
    Ts har helt rätt. Du Agnes vet inte vad du yrar om.

    Vad man kan lägga till med de betalande apparna är att de allra flesta dessutom har en stor andel ickebetalande medlemmar. Match är ett bra exempel. Där måste man betala för att kunna skicka meddelanden till folk. Men det är inte säkert att den du skickar till betalar, och då är det som att kasta ett meddelande i sjön. För du vet inte vilka som betalar och vilka som inte gör det. Samma med Tinder. De har för övrigt samma ägare. 

    När det gäller match har jag för mig att statistik visade att bara 30% av medlemmarna betalar. 



    Det är ju ni som yrar... Säkert oskulder också. Match har jag ingen aning om.

    Men Tinder fungerar ju så att den prioriterar betalande medlemmar i hur de visas för tjejerna. Sen kan du lika hur många du vill.

    Min bild finns längst fram, din längst bak i kortleken. Gissa vem som får mest likes. Brukar ha en dejt på någon dag när jag använder.

    Snåla jävlar. Slår vad om att tjejerna får hålla upp dörren och betala när ni bjuder ut dem också.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (fdPåJakt) skrev 2024-10-07 15:29:57 följande:

    Om du får råd av män som har lyckats väl i dejting-svängen, tycker jag att du borde vara lite ödmjuk och lyssna istället för att förkasta alla råd du får.


    När det gäller utseende, har de flesta inte en aning om var de ligger på skalan. Du kanske tror att du har koll, men det är föga troligt om du bara går på dina enga intryck eller lyssnar på "kompisar". Det var därför jag rekommenderade photofeeler... tänkte att det skulle ge dig en sann bild av dig själv och hur du ser ut istället för att du ska leva i någon fantasivärld om dig själv.

    Att du inte lyckas på HP innebär att du förmodligen inte lockar kvinnor; det kanske är fel på din annons, eller du kanske har något fel på din utstrålning när du kommunicerar... något är det i alla fall som är fel på dig eller din annons. Tjejerna där (precis som på de flesta andra appar/siter) får en enormt massa meddelanden från män. Det går inte att copy+pastea meddelanden hur som helst till x antal kvinnor i tron om att du är någon cyber-hunk som alla ska falla för. Du behöver sticka ut i mängden. Du behöver närma dig varje kvinna och se henne för den hon är, hennes intressen och se till vad hon söker. Skriv ett personligt brev till varje tjej, där det verkligen syns att du har läst deras annons, och vet vad dem söker (gäller ofta de flesta siter).

    Och om dina principer gör att du vägrar betala för dig så är det bara att önska dig lycka till. Skrattande


    Precis, alla tjejer vill ha betalt.

    Eller var det prenumerationen du menade?
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Agnes) skrev 2024-10-08 06:31:15 följande:

    Lägg bara ner. Det är inte fel på en kvinna bara för att hon inte vill dejta en viss man. 


    Jag förstår att vissa män, som misslyckats på dejtingsajter, tycker det, för då slipper de ta tag i sina egna problem. 


    De fann helt enkelt inte TS tillräckligt attraktiv. 


    Nej då, han har helt rätt. Det är fel på kvinnor som grupp, känslosamma och hopplösa att förstå sig på. Men... Det är ändå enklare att ändra på sig själv än resten av mänskligheten. Ur praktisk synvinkel.

    Efter att ha skrivit/läst lite med TS så tror jag mig dessutom förstå vart problemet ligger. Tror inte att det har med utseendet att göra.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-08 11:03:16 följande:

    Det är inget fel med att vara vare sig känslosam eller om någon annan anser sig ha problem att förstå sig på en. 


    Märkligt förresten att män söker kontakt med andra människor för att ha relationer om de inte är känslosamma eller att de ens bryr sig om de förblir ensamma. De är ju ändå inte känslosamma så det borde inte påverka dem. 


    Några exempel från mannen TS:

    desperation, irritation och bitterhet


    Det känns så jävla efterblivet


    Kändes skitbra verkligen

    Jag började känna mig som en fågelskrämma

    jag blivit arg och bitter på grund av det usla resultatet och nätdejting i stort


    men nejdå män är aldrig känslosamma eller känslostyrda


    Självklart vill vi ha en relation. Vem ska städa och tvätta hemma? Ta hand om barnen? Laga mat? Vem ska vi ha sex med?

    Vilka konstiga frågor...
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-08 11:36:35 följande:
    TS tjänar ju så bra så han kan ju köpa de tjänsterna. Så om det är det han är ute efter så är HP fel ställe att leta bland alla känslosamma kvinnor.
    Tycker jag också, att han borde köpa tjänsterna som fungerar. HP är fel ställe. Tinder m f är mycket bättre.

    Men TS är för snål för att betala för de tjänsterna. Börjar snacka om principer, vem som tjänar pengar, moral, etik hur han tycker att saker och ting ska fungera. Sen somnade jag nog. Han får knulla högerhanden tills han dör. Eller du menar att han ska köpa in tjänsten? Låter klokt, säkert billigare också. I förlängningen.

  • Anonym (Toker)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-08 11:59:16 följande:
    Så på tex Tinder hänger de känslolösa kvinnorna som männen förstår sig på och som vill städa diska och tillhandahålla sex utan ett känslosamt utbyte i en relation?
    Nä, jag tror att nästan alla kvinnor vill ha ett känslosamt utbyte. Det är ju ett pris du får betala. Köpa lite blommor, skriva ett gulligt vykort osv.
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-08 12:03:15 följande:
    Och beträffande sexdelen så är ju TS så attraktiv IRL dessutom. Så är det städ och sex han vill ha och inte en känslosam relation så kan han nog lösa det 

    Tydligen något fel på TS, personligen tror jag inte det är utseendet. Upplever inte heller tjejer så utseendefixerade. Tror det har TS personlighet som är problemet. Så som TS håller på så kommer säkert högerhanden att begära besöksförbud snart.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-08 13:14:25 följande:
    Fast om du har rätt i det då gör det ju inget att kvinnorna är känslosamma och du förstår ju visst hur de funkar. Inget fel alls, bara köpa lite blommor och skriva kort, så löser männen problemet.
    Lite mer avancerat. Men ungefär så.

    Ett ex som lurade mig en gång. Hon skapade en falsk tinderprofil och matchade med mig. Hon upptäckte att jag drog samma program enligt samma schema som hon fallit för och blev skitsur.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-08 15:48:08 följande:
    Om det stämmer så förstår du dig ju faktiskt på kvinnor trots allt.
    Det är TS som har det problemet. Inte jag. Försökte ge honom råd, men han lyssnar inte och är envis.

    Jag vet hur man träffar tjejer. Jag vet bara inte hur man behåller dem. Efteråt så sitter de och gråter ut hos terapeuterna och påstår hemska saker om mig som från början till slut är absolut sanna.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-08 17:40:22 följande:
    Du skrev dock att kvinnor går inte att förstå sig på men ska man tro ditt narrativ så torde det vara ganska simpelt för en man som det inte är något fel på.
    Stön! Det var ett skämt! Du är torrare än den heliga skrift!

    Men det stämmer ändå. Jag förstår er inte. Jag har bara märkt vad som fungerar. Provat mig fram.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-08 19:39:53 följande:
    Du får bestämma dig för om du vill man tar det du skriver i tråden på allvar eller inte. TS skapade knappast tråden för att du ska roa dig med att skämta.Och att har svårigheter att förstå andra betyder inte att det är DE som det är fel på.
    Det går att framföra ett budskap utan att hålla ett begravningstal samtidigt.

    TS fick massor av bra råd från mig och andra. TS valde att skita i dem för att fokusera på den metod som inte fungerade.

    Nä, det är mig det är fel på. Jag är psykopaten som alla vill undvika. Men jag jobbar på saken.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-09 10:40:58 följande:
    Och det var det budskapet jag svarade på. Men då säger du att det var ett skämt. Så antingen menade du allvar med det eller inte. Du kan inte ha både och
    Det går att skämta och mena allvar på samma gång. Men har du inställningen att det inte går, då missar du ju det.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Gräv) skrev 2024-10-09 10:47:11 följande:

    Jag tycker det är oerhört tråkigt att bli kontaktad av män som hela tiden ställer frågor på löpande band. 

    "Vilken musik gillar du?"
    "Var gillar du att resa?"
    "Hur många syskon har du?"

    Om du får korta svar med ett "själv då?" så är diskussionen helt enkelt för tråkig och desperat och framförallt YTLIG.

    Nu kan jag bara tala för mig själv, men diskussionerna måste snabbt bli djupare. Om du skriver till någon att du sett att hon gillar 90-talsmusik och att du också gör det så måste du göra det på ett intressantare sätt. 

    "Hallå! Ser att du också gillar 90-talsmusik precis som jag! Det får mig att känna mig gammal och ung samtidigt. Det blev uppenbart när jag var på en konsert med xxx och insåg att alla i publiken var gamla - och att jag också blivit äldre :O"

    Det är ett exempel på en öppning som är lite roligare och mer utvecklat än ditt exempel. Gå inte vidare till nästa ämne, gräv lite. Fråga om hon hänger med dig på den perfekta konserten i framtiden. Fråga om hon också får flashbacks till tonåren när hon hör vissa låtar. Reflektera.

    Tror du att det vara en av grejerna att göra annorlunda?


    *ler* Det var ju någon tjej som träffat en kille som gjort sin hemläxa och grävt. Han visste allt om henne, vart hon bodde, hennes föräldrar, vad hon tjänade och vad hon körde för bil. En tiopoängare med andra ord?

    Skoja, förstår vad du menar och håller med dig.

    Det värsta som finns är även när man skriver genomtänkta långa svar och så får man enstaviga svar tillbaka. Då tror man ju att hon inte är intresserad, och slutar skriva. Sen får man ytterligare ett meddelande: "försvann du"?
  • Anonym (Toker)
    Anonym (90-tal) skrev 2024-10-09 13:00:20 följande:
    Såhär skulle jag ha skrivit, feedback?  
    "
    Hej Ser att du också gillar 90-talsmusik precis som jag! 

    Jag satt faktiskt precis och tänkte på vilken fascinerande utveckling det var, det som började under sent 80-tal i England med Acid House, för att sedan utvecklas parallellt i USA och Europa, med Detroit och Berlin som epicenter på varsin sida om Atlanten, där Detroit stod för ett råare, mer artificiellt elektroniskt sound medan den europesika varianten var mer radiovänlig med poppigare inslag och vände sig till en bredare publik, för att några år senare återigen fusioneras i Big Beat med artister som Fatboy Slim och Prodigy. 

    Minns inte om det var Snap! eller 2 Unlimited som var först med att blanda melodiös sång med rap och snabba syntslinger, men det var ett stilgrepp som verkligen satte sin prägel på epoken. 

    Jag minns tydligt hur basgångarna mellan 1992 och 1998 genomgick en förändring från enkla, raka rytmer baserade på vanlig fyrtakt till betydligt mer komplexa och grooviga mönster, vilket även gav upphov till nya stilar baserade på detta som tex djungle och drum'n'bass. 

    "The Power" med Snap! från 1990 betecknar jag som startskottet till den spännande dynamiska utveckling som dansmusiken genomgick under 90-talet, och ska jag säga en slutpunkt så blir det nog "Firestarter" med Prodigy som på ett värdigt sätt markerar slutet på en era och början på något nytt. 

    Har du några favoritartister från den tiden? Jag har dem antagligen på vinyl, om du vil kan du ju komma över och lyssna och chilla! 
    Du måste skämta? Lät du chatgpt skriva det där?

    Tror den du adresserar snarare menade att du skulle skriva något om dig själv som associerar till ämnet. Inte någon jävla uppsats om 90-tals -musik.

    Du älskar 90-tals musik, det får dig att tänka på din ungdom, du växte upp på 90-talet. Du minns en gång när du var på en konsert med Eddie Medusa och tappade bort bilen. Du hittade den igen i ett träsk. I bagageluckan låg en golfbag, du är fortfarande osäker på hur den kom dit. Något sådant.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (90-tal) skrev 2024-10-09 13:28:08 följande:
    Vänta bara tills vi kommer in på rommariket...
    🤪

    Eddie Meduza (med z) gick varm i bandaren på kompisens morsas gamla 240 på skidresan till Sälen, inte enbart baserat på hans musikaliska kvaliteter utan även för att bandaren gått sönder och det inte gick att varken få ut kasseten eller sänka volymen.
    Det var för övrigt samma resa där vi lärde oss åka snowboard, vi var för ekonomiskt sinnade (läs: snåla) för att ta lektioner så vi fick betala med blåslagna aschlen istället, ett billigt pris med tanke på allt kul vi skulle komma att ha med våra brädor de kommande åren! 
    Mycket bättre!

    Det var den enda artist jag kom på som var aktiv på 90-talet. Kunde inte ens stava namnet rätt.

    En av mina döttrar har starkt avrått mig från att spela upp musik för den tjej jag dejtar. Om jag vill fortsätta träffa henne dvs.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 10:42:18 följande:
    Jag har ju använt sidan och vet hur det är där. Glööööööömmmm 100 000 aktiva kvinnor på HP. Jag tror inte ens Tinder som är 10 gånger större kan påvisa 100 000 aktiva kvinnor. Jag skulle säga att det som mest fanns kanske 100 aktiva kvinnor om dagen på Happy. Och under en månad så kanske det allt som allt var runt 250-500 kvinnor som hade loggat in någon gång under dagen. Man kunde faktiskt se vilka som var online hela tiden. Oftast var det samma kvinnor. Ett 30 tal som var inne dag efter dag, som man såg hela tiden. Resten loggade bara in sporadiskt. 

    i Bästa fall finns det 1000 aktiva kvinnor på Happy, om ens det. 

    Siffrorna är manipulerade och går inte att kontrollera. Finns ingen instans som kontrollerar Tinders eller någon annan dejtingsidas uppgifter. De kan bolla hur de vill med sina siffror. 
    Provade HP idag. Startade på eftermiddagen. Har redan en dejt och pratar med några andra. Det var inte särskilt svårt att få kontakt med tjejerna där.

    Även om jag föredrar Tinder.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 22:14:36 följande:
    Så såg det ut för mig de första dagarna också. HP har så få användare och de flesta som är aktiva där har antagligen redan sett dig. Det kommer succesivt  minska. 

    Sen kan det ju vara så att du har bättre bilder än mig där du visar aktiviteter och ett socialt liv, eller att du helt enkelt är snyggare än mig. I så fall tillhör du toppskiktet när det kommer till utseende. 
    Ja, jag visar upp bilder med ett aktivt liv. Kanske inte socialt. Men jag är driven som människa.

    Ja, vi får ju se hur de utvecklar sig. Men hittar jag inte rätt och det slutar nappa så går jag och fiskar på ett annat ställe.

    Tror du fokuserar för mycket på utseendet. Jag har raggat tjejer som inte alls tittat på mina bilder, utan bara vad jag skrivit.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 22:30:41 följande:
    Första veckan på Happy tyckte jag själv att jag hade hittat den bästa sidan, tyckte nätdejting var kung. 2 av de 3 jag kunde fått fysiska dejter med och som jag hade veckolånga konversationer med hittade jag första veckan. Men det avtog på grund av det skrala antalet medlemmar. Men det kan ju vara annorlunda för dig. Det var nästan 1 år sedan jag använde det. 

    Har några frågor till dig. 

    1. Vart är du ifrån? Stad? Och vart bor de kvinnor som du får till det med?

    2. Vad för aktiviteter är det du har bilder på? Vad gör du? 
    Sökte bara nära där jag bor. Bor nära en mellanstor stad. Åker inom länet. Tjejerna jag pratar med bor typ någon stad bort bara.

    Öhh vill inte säga exakt vad jag gör på bilderna. För då kan du leta reda på mig. Men du ser ingen alkohol eller sådant på någon av dem.

    Det är en typ av bilder som tilltalar en viss typ av tjejer. Sådana som vill ungefär samma sak som jag i livet. Det är dem jag vänder mig till.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 12:36:40 följande:
    Stabil ekonomi = bo bra, fina resor, fina bilar m.m. Kunna göra roliga grejer och unna sig. 

    Sex med en attraktiv man.

    Eventuell framtida familj. 

    Lojalitet och pålitlighet

    Det jag inte kan erbjuda är en stor bekantskapskrets eller någon stor släkt eller familj. 
    Dyra resor, bilar osv. Men du har inte råd med ett par hundringar för att bli prioriterad på dejtingsidorna?

    Just ja... principer....

    Du är ju mer envis än en hel farm av åsnor.
  • Anonym (Toker)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 22:50:57 följande:
    Vad gör det om jag hittar dig då? Vad hade du tänkt att jag skulle göra eller skulle kunna göra? 

    Vi kan droppa var sina bilder på varandra här i tråden för skoj skull, vågar du det? 
    Vill inte få det här nic kopplat till riktiga bilder.

    Du fokuserar för mycket på utseendet. Är det inget större fel på dig så hittar du tjejer ändå om du klarar av att tala för dig.
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man