Inlägg från: Anonym (Tjejen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjejen)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Anonym (Kelly) skrev 2024-10-06 23:48:43 följande:
    Det är nästan bara män som nätdejtar. Mycket få kvinnor.
    Nej, appar används av alla kvinnliga singlar jag känner. Mkt vanligt.
  • Anonym (Tjejen)

    TS, det jag undrar är varför du använder hp, varför inte tinder?

    Och det här med attraktionsgrad, hur många raggar på dig irl? Har du lätt för att skapa nya kontakter med båda könen? Är du en 8:a så skulle jag säga att det skulle gå mkt lätt för dig, gör det inte det så ligger du lägre, kanske mkt lägre.

    Det går inte att bedöma attraktivitet på sig själv, inte heller gå på vad nära vänner och familj säger. Hur attraktiv man är visar sig på om folk dras till en på alla platser.

  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Kelly) skrev 2024-10-07 13:11:51 följande:
    Och?

    Det betyder ingenting att dina vänner använder det. Det är fortfarande så att det är mest män som använder det, finns statistik som visar att nästan 4 av 5 användare är män. 
    Jag vet vad du menar men någonting betyder det.

    Länka gärna till den statistiken om du har lust, det är intressant. Jag tjejgissar att det är fler kvinnor som har seriösa motiv medans många fler män har mer rena sexsyften med sin appanvändning. Så det är troligt att antalet användare av respektive kön inte är den enda parametern.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-07 14:19:28 följande:
    Att det skulle bli bättre för att man betalar kan massvis med män understryka inte stämmer. Många jag känner och även en del i tråden, nämner att de slutat betala och bara använder gratisversionerna eftersom det inte ger så mycket att betala. Vad du inte förstår, eftersom du verkar ha låg iq, är att appar som tar betalt har en agenda och den är att behålla betalande medlemmar för att på så sätt tjäna mer pengar, Om folk hittade någon snabbt så hade de slutat betala vilket gör att apparna tjänar mindre pengar. De tjänar på att ha prenumeranter som inte hittar  någon. 

    Hade du haft lite innanför pannbenet hade du fattat det. Men logik är inte din starka sida ser jag.
    Ett första steg är väl att överge det sämsta sättet att söka dejter som finns i landet, hp. Gratistinder funkar fint för många, för en 8:a som dej så kommer det ju att rassla in tjejer. Men det kanske är nån sorts principsak för dig med hp, det ger lite fler ledtrådar om hur du är :)

    En snygg tidigare flickvän innebär inte att du är snygg. Om nästan alla varit det så hade läget varit annorlunda.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-07 15:39:41 följande:
    Gratistinder funkar. LOL. 

    Kanske om man är kvinna eftersom typ 25 av 30 användare där är män. Men inte om man är man. Tinder har numera tre olika betalversioner, den ena dyrare än den andra. 

    Tycker du ska göra ett fejkkonto på tinder och köra så ser du själv. Ta en snygg man och lägg till någon rolig profil., Kommer säkert rassla in brudar 
    Har manliga vänner som dejtar hela tiden mha gratistinder. Ingen av dom klagar. Vad tror du att det beror på? En av dom speciellt är ingen skönhet men han går hem bra hos kvinnor irl som på nätet. Varför tror du?

    Ja, hade jag haft för mkt fritid så kunde det faktiskt ha varit kul. Men nån rolig profil skulle jag aldrig lägga till, fi fan.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (?) skrev 2024-10-10 08:28:13 följande:

    Min slutsats efter att ha läst här i tråden är att HP inte är den bästa appen. Prova en annan, TS?


    Nej, det vill inte TS. Jag har frågat några ggr men det ignoreras. Antingen finns det ledtrådar där till att det inte går så bra för TS eller så är det en tråd skapad enbart för att gnälla över orättviiisan(!) hur svårt det är för defekta män att skaffa partner nu när kvinnor inte längre är beroende av deras pengar.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-11 13:42:42 följande:

    Hittar ingen statistik på hur många män och kvinnor det finns på HP


    Nä precis, det är nödvändigt ha en bra källa för t ex hp och tinder för att kunna förhålla sig. Att många män här säger att det är så räcker inte någonstans.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (HG) skrev 2024-10-11 16:32:42 följande:

    Det verkar finnas ca 230 000 aktiva medlemmar på HP.
    126500 är män.
    103000 är kvinnor.

    Skulle inte säga att skillnaden är BRUTAL.


    Inte alls brutal nej.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (?) skrev 2024-10-11 17:00:11 följande:
    Jo, sant. Fast några han har visat mig har uppenbart varit falska. Alldeles för snygga för honom
    Har några kompisar som swipar höger på väldigt många män, så sållar dom senare. Dom brukar få den där reaktionen från mindre attraktiva män, att dom undrar varför dom matchade.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-11 21:21:42 följande:
    Med tanke på att jag nästan på daglig basis får ihållande blickar från kvinnor i min ålder och yngre så tror jag inte det har att göra med det. Jag VET att jag är ganska attraktiv. 

    Däremot tänker jag att det kan finnas vissa anledningar. 

    Den ena är att jag uppfattats som ett fakekonto, en player/fuckboy eller någon utan liv. Jag hade inga bilder där jag var tillsammans med vänner, inga bilder från några aktiviteter. Samtliga bilder var typ porträtt på mig utan syfte. Jag tror även att vissa kan ha uppfattat mig som alldeles för snygg och bra för att vara sann. Så de kände att jag då antingen bara var ute efter ett ligg eller att jag inte var den jag utgav mig för att vara. Jag hade inga fotoverifierade bilder. 

    Den andra anledningen är att en väldigt stor andel av de jag skickade till bodde i andra delar av Sverige. Och anledningen till att jag gjorde det var att antalet kvinnliga profiler i min stad Malmö var mycket lågt. 
    Du hade hittat kvinnor på olika platser irl om du är ganska attraktiv. Det kan inte enbart vara bara män om du jobbar som ingenjör. Attraktiva människor blir kontaktade.

    Varför valde du inte andra bilder i så fall?

    Och varför inte byta från hp till någon app om det var så få kvinnor i Malmö?
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man