Inlägg från: Anonym (Patania) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Patania)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Tow2Mater skrev 2024-10-05 15:58:44 följande:
    Låter tyvärr ganska... platt.... ointressant.... Lägg till något som väcker intresse.
    Om det inte räcker så känner jag inte att jag vill vara med. Det känns så jävla efterblivet att hålla på och spela det där spelet. Vad ska jag skriva?

    Hej, jag brukar flyga till månen, vill du hänga på? 

    Nätdejting är värdelöst för män, förmodligen för att det bara är män som sitter där. Problemet är inte repliker utan utbudet. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Agnes) skrev 2024-10-05 15:47:08 följande:

     


    Ja, de är väl där av samma skäl som du. 


    Nä det verkade inte som att de var där av samma anledning som mig. Jag var där för att dejta folk, försöka lära känna folk, testa konversera med olika individer i olika delar av landet för att kunna hitta någon passande. Jag angav att jag sökte seriöst. 

    De sa sig söka seriöst. De sa sig vara jättesnälla och empatiska, och påstod sig söka efter någon man kan bygga en långvarig och trygg relation med. Men sen när man skickade till de fick man inte ens ett svar eller blev blockad. 

    Jag såg samma profiler sitter där dagligen. Kvinnor som var medlemmar redan när jag startade mitt konto. De var där även när jag raderade mitt konto långt senare. Fortfarande sökandes. 

    Rena skräpet är vad det är. Vill verkligen rekommendera samtliga män eller killar som överväger att börja nätdejta att strunta i det. Det ger ingenting mer än desperation, irritation och bitterhet. Spelar ingen roll vem man är. Undvik skiten. Man hittar 10 gånger bättre brudar ute i verkligheten än det man hittar där. 
  • Anonym (Patania)
    Fjäril kär skrev 2024-10-05 16:14:03 följande:
    DEN meningen hade du garanterat fått napp på! 
    Det hade tagit dig 10 minuter första dagen så hade du haft din flickvän.
    Det ÄR inte svårare än så. 
    Nä det tror jag inte. För när jag hade skrivit till de så läste de på min profil, de gick in på den. Men efter att de tittat så konstaterades det att jag inte var värd att besvara eller skicka tillbaks till. Ibland kunde de till och med blocka en direkt. 

    Kändes skitbra verkligen.
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Alice) skrev 2024-10-05 16:17:31 följande:
    Med all respekt men snyggingar får aldrig svar från mig före tristare människor finns inte. Vill man ha mig på fall kräver det att du kan attrahera min hjärna med vettiga utmaningar.  
    Därför lyckas jag bättre IRL 
    Okej så nu är det senaste alltså att man ska vara ful. För är man snygg så är man också fel. 
    Och skriver man respektfullt och genuint så är det också fel, för då är man tråkig. 

    Du hör ju själv hur det låter. 
  • Anonym (Patania)
    Fjäril kär skrev 2024-10-05 16:18:59 följande:
    Fast du hade uppenbart skrivit något dom tyckte var tråkigt och då föll du bort. 
    De var ju inne på min sida. Varför går man in på en profil och läser, tittar på bilder för att sedan trots allt sålla bort personen för att den hade en tråkig replik? 

    Jag köper inte det. Jag tror bara många satt och väntade på att hitta någon bättre. Om man säger sig söka seriöst, säger sig vara trött på Tinder, säger sig vilja bilda familj. Inte fan dömer man ut någon för att den har en för tråkig inledningsfras. 

    Utan det handlar antagligen om att de sitter och hittar fel. Antingen bor jag för långt bort, eller så är jag inte snygg nog, eller så har jag fel hårfärg, eller så det ena och det andra. 

    Hur många jävla meddelanden fick jag ens själv? Hur många tog första steget och skickade till mig? Inte någon nästan. Och gjorde de det så var det bara ett "Hej" eller "Hej, läget". Självklart för att sen inte svara igen när man skickade tillbaks. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Alice) skrev 2024-10-05 16:22:13 följande:

    Hur gärna du inte vill höra det så räcker det inte med enbart utseende på nätdejting , du måste ha något att komma med också när du ska skriva .

    Om det inte är din grej så gå vidare och hitta nåt annat forum att hitta nån på oavsett om det är i träningslokalen eller annan plats 

    Du blir inte direkt mer attraktiv ju längre du spyr galla på folk som försöker muntra upp dig. 
    ..


    Men jag köper det inte. Det du pratar om gäller bara män. Hur många meddelandet fick jag själv där någon tog initiativet? Hur många kvinnor hade intressanta profiler, intressanta bilder m.m.? 

    Det beror ju på mansöverskottet och kvinnounderskottet. Det är hopplöst att sitta där. Man slösar bara sin tid. 

    När man skriver nått kort och lite annorlunda så heter det att man är oseriös, bara vill ligga, är ytlig, känns som en player. När man skriver seriöst och genuint så är man tråkig. Det är hela tiden bortförklaringar. Det funkar uselt eftersom de som sitter där är kräsna och tror att de kommer hitta nått som inte är på deras nivå, samt att det finns ett mansöverskott. 

    Sen kan man skylla på petitesser hur mycket man vill, men sanningen är en annan. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Alice) skrev 2024-10-05 16:26:46 följande:
    Nej men DU behöver inse att alla är olika och du kan omöjligt använda samma brist på engagemang på alla tjejer du tar kontakt med. Vi är alla olika med olika läggningar och behov. Och vi funkar olika. Vi tänder på olika saker.  Då funkar det inte att göra på samma sätt till 150 kvinnor och tro att det ska bli napp. 
    Nä men någon bör nappa eller? 

    Om man kontaktar 148 stycken och 75% av de är långt under ens egna nivå så borde det ju resultera i betydligt fler svar. Men det händer ingenting. Jag har testat att skriva mer utmanande och så, men det gav inget. Gjorde till och med om min profil till att likna en bad baoy i slutet, men det gav inget. Testade att byta ut bilder, skriva annorlunda men det gav inget. 

    Bara ett jävla tidsfördriv. Rekommenderar samtliga män att undvika skiten. För det finns inget mer själsdödande och större tidsfördriv än att sitta där. Speciellt om man betalar för det som många gör. 
  • Anonym (Patania)
    Fjäril kär skrev 2024-10-05 16:31:32 följande:
    Även kvinnor har rätt att ha preferenser.  Eller hur? 
    Eller ska dom känna sig kåt,glad och tacksam för att du bevärdigar dom med  ett meddelande?  Kvinnor du så uppenbart inte ville ha ändå? 
    Jag kan köpa att en och annan inte besvarar mig. Men jag skickade ut till hundaratals och det gav knappt nått alls. Den tid det tog att hitta alla de profilerna, läsa igenom deras profiler och att sedan skriva till de var mycket stor. Och till sist var det knappt någon alls som svarade. Bara ett jävla tidsfördriv. 

    Skulle inte förvåna mig om en stor andel av de kvinnliga användarna bara vill ha bekräftelse i form av beundran från män eller använder nätdejtandet som något socialt spel likt The Sims. 

    För om jag som tillhör övre skiktet av män hade så usel utdelning. Hur väl lyckas då alla andra? Män som är 175 cm långa, feta tappat håret på huvudet, lågavlönat yrke m.m.? 

     
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-05 16:38:41 följande:

    Du verkar anse dig sitta på alla svaren redan så vad är det du vill diskutera egentligen? Konstig tråd


    Jag vill veta hur andra lyckas. Hur andra har det som nätdejtar. 
    Jag vill veta vad andra har för erfarenheter av nätdejtandet och speciellt Happy pan..
  • Anonym (Patania)
    Tow2Mater skrev 2024-10-05 17:22:45 följande:
    Det finns det säkert de som gör.

    Men du använder här i traden ord och fraser som kanske lyser igenom ditt sätt att diskutera som visar en kanske inte riktigt så trevlig person som söker seriöst, fast du säkert är/gör det i verkligheten

    Ord som till exempel ?nivå?, ?chans att få någon som mig?, ?5-7 utseende?, ?spela i min liga? , ?lågt attraktionsvärde?, ?dras med någon annans unge?, ?vill knappt ens ha egna barn? (vad nu det betyder), ?bättre brudar, 'utdelning'. Alla dessa ord/fraser tillhör inte en relativt mogen seriöst sökande person anser jag. Om du inte är typ tonåring som letar första flickvännen.


    Det beror på två saker. Den ena är att jag blivit arg och bitter på grund av det usla resultatet och nätdejting i stort, det andra att jag försöker precisera mig och ge en klar bild kring förutsättningarna. Då kan jag säkert uppfattas som dryg, statusdriven och arrogant. Men jag är inte sån i vardagliga livet och jag var inte så när jag nätdejtade. Jag försökte ha en ödmjuk inställning och fokusera på personen och dennes intressen. Försökte hitta någon som verkade vettig, seriös, snäll och som såg någorlunda okej ut. 

    Men det gav inte ett skit. 
    Fick vara glad om någon överhuvudtaget ville svara. Och att någon kvinna skulle vara fört med att ta kontakt var nästintill otänkbart. Var några enstaka som tog kontakt först, men kände verkligen noll attraktion eller intresse i de fallen. 
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man