• Anonym (Fia)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Har läst ganska många av sidorna men inte 100% alla. 

    Vi kan bortse från att du uppenbarligen har en attityd som gör dig till "bottenskiktet" för de flesta. Det är inte nödvändigtvis så väldigt relevant.

    Anledningen till varför det är sådant överskott på män på sidorna och att de få kvinnor som är där inte så benägna att svara är ganska enkelt. För att alltför många män gör som dig! Skickar ut massor av meddelanden till de de inte ens är intresserade av. Kvinnorna blir översvämmade av vad som inte är intressanta kontaktförsök (någon som egentligen inte ens är intresserad är inte intressant) och utmattade och orkar inte längre bemöta särskilt många även om de inte är direkt oförskämda (för de får du ju också, de som blir aggressiva om de får ett nej osv). 

    Du är helt enkelt en del av problemet med hur du gjorde. Naturligtvis är det inte skapat av EN person, utan av att de flesta gjort så under en lång tid. 
    Det kan teoretiseras hur mycket hit och dit hur som helst om att kvinnor blir så bortskämda av för mycket uppmärksamhet (i betydelsen positiv uppmärksamhet) - men det är betydligt mycket större problem med den uppmärksamhet som bara är ointressant och ett utmattande. I ett enormt brus där tid/energi/uppmärksamhet inte räcker till att sålla på ett rimligt sätt så kommer bara det som står ut att märkas. Inte för att det nödvändigtvis är kräset utan för att det måste sorteras på något sätt. 
    Hade män generellt bara skickat till de de faktiskt var intresserade (med någon slags rimlighet, skickar alla bara till fotomodellerna oavsett egna förutsättningar faller det på orimlighet)av så hade ALLA män fått mer svar. 

Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man