• Anonym (Jaja)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Det är faktiskt helt uppenbart vad som är problemet här. 


    -ts har överskattat sin attraktionskraft.

    Sen att försöka vara ödmjuk är inte samma sak som att faktiskt vara det. Ja, ts är arrogant.

    Det är konstigt att försöka skylla på något annat trots att det faktiskt handlar om en överskattad attraktionskraft.

  • Anonym (Jaja)
    Anonym (?) skrev 2024-10-06 15:30:21 följande:
    Ja, sannolikheten finns att det är så. Jag har en kompis som skriker högst gällande orättvisorna i nätdejtingen. Jag vill inte säga det till honom men i mina ögon är han kanske en 4:a utseendemässigt. Då blir det såklart problem när han försöker med för snygga tjejer trots att han är rolig och har väldigt fina egenskaper i övrigt.
    Fast det är inte ens sannolikt, det ÄR ju så. Ts resultat talar sitt tydliga språk. Det är ju en absolut faktor. (Visst, av dessa 150 tjejer han försökt kontakta så kanske alla råkade ut för en bilolycka)

    Skulle också gissa att med den arroganta attityden att ts anser sig ha så stark attraktionskraft att han kontaktat yngre tjejer dessutom. De vill sannolikt inte ha en äldre man heller.
  • Anonym (Jaja)
    Core skrev 2024-10-06 21:07:36 följande:

    Det kan inte vara så att du överskattar ditt utseende och siktar för högt? Jag får intrycket av att män har en tendens att göra så. Om du sänker din kravbild kanske marknaden är mer tillgänglig?

    För om man ska vara krass, så har de här kvinnorna uppenbarligen hittat någon de hellre väljer, som således kanske ser objektivt bättre ut eller har andra stärkande egenskaper, varför du blir bortvald. Och om det är så, så har du helt enkelt siktat för högt 


    Båda könen kan säkert överskatta sin egen attraktionskraft.

    Det är ju uppenbart att ts gör det. Det är något absolut. Man behöver inte ha särskilt mycket kunskaper inom statistik eller matematik för att förstå att 150 kvinnor inte kan ha fel. Ts är inte tillräckligt attraktiv.

    Vem har fel här? de 150 kvinnorna som inte var intresserade? Eller ts?

    (han ligger på en 8:a, kvinnorna på en 5:a, något som inte går ihop här, jojo)
  • Anonym (Jaja)
    Anonym (Kelly) skrev 2024-10-06 23:02:04 följande:
    Anonym (Jaja) skrev 2024-10-06 21:42:57 följande:
    Båda könen kan säkert överskatta sin egen attraktionskraft.

    Det är ju uppenbart att ts gör det. Det är något absolut. Man behöver inte ha särskilt mycket kunskaper inom statistik eller matematik för att förstå att 150 kvinnor inte kan ha fel. Ts är inte tillräckligt attraktiv.

    Vem har fel här? de 150 kvinnorna som inte var intresserade? Eller ts?

    (han ligger på en 8:a, kvinnorna på en 5:a, något som inte går ihop här, jojo)
    Antingen har ni inte följt tråden eller så har ni bristande läsförståelse. 

    Ts beskrev att han skickat till 15 stycken som väckte hans intressen och att resterande meddelanden bara var till för att få igång något. Han skickade mestadels till kvinnor han inte ens var intresserad av och som låg under hans egna nivå. Och HP är dessutom en sida, precis som ts är inne på, som har väldigt låg kvalitet. Man behöver inte vara en 8a, 9a eller 10a, det räcker att vara en 6a så ser man bättre ur än majoriteten där. HP och Badoo är de två nätdejting sidor med i särklass sämst utbud. Riktigt dåliga båda två. Både få användare och oattraktiva användare. 

    Vad man ska veta med HP är att det finns så få kvinnliga användare där att det nästan är omöjligt att hitta någon man tycker om på sin egen ort. Så ts har antagligen skickat till folk över hela landet och antagligen är det därför som de inte svarat eller varit intresserade. Majoriteten av kvinnorna på HP är mellan 30-45 år, så de flesta där har barn också och därför är det antagligen meningslöst för de att dejta någon i andra delar av Sverige. 
    15 personer? Du menar väl att han inte var tillräckligt attraktiv för 150 kvinnor? Det är ts själv som gör bedömningen att de ligger under hans egen nivå. Ts har uppenbarligen missuppfattat sin egen attraktionskraft. Det är ju en helt klar slutsats.
  • Anonym (Jaja)
    Anonym (Kelly) skrev 2024-10-07 12:17:10 följande:
    Om TS är lång och vältränad, tar hand om sig själv och inte drabbats av håravfall  samt är civilingenjör, då är han förmodligen redan minst en 6a bara bedömt efter det. Med den utgångspunkten skulle jag säga att han kan vara allt mellan en 6a och 10a. 

    HP är en värdelös sida eftersom du som attraktiv man bara har några stycken du kan skicka till i det närområde som är på din nivå, sen är det förbrukat. De går att hitta första dagen man loggar in, sen är det gjort. Resten av alla är kvinnor som bor utspritt över landet och som inte avser dejta någon i andra delar av Sverige, hur bra du än är. De flesta redogör det redan i sina profiler. Så har TS skickat runt till folk i Göteborg, Stockholm, Luleå, Örebro så är det naturligt att det inte lett till nått. Majoriteten av kvinnorna där har varken ekonomi eller möjlighet att dejta på avstånd. Dessutom har de barn i bagaget. Finns nästan inga kvinnor under 30 på HP. Majoriteten är medelåldersmorsor. 
    Det är ju din uppfattning att ts är så attraktiv. 150 kvinnor tyckte inte han var det. Har dom fel? Ts har missbedömt sin attraktionskraft. Det är en helt absolut slutsats baserat på ts egna försök. Hur många kvinnor ska han kontakta för att signifikansen ska landa på en acceptabel nivå?

    ts har två vägar att gå här, inse att han missuppfattat sin egen attraktionskraft, alternativt ignorera det totalt, ts kanske har ett känsligt ego och känner att han behöver lägga över någon slags skuld på dessa 150 kvinnor (eller kvinnor överlag)

    ts kan ha en realistisk syn på sin attraktionskraft samtidigt som han försöker ragga på tjejer ovan sin nivå och vara medveten om att det är en piss i Mississippi. Slipa på rizzet.
  • Anonym (Jaja)
    Anonym (Kelly) skrev 2024-10-07 12:43:12 följande:
    Finns inga kvinnor på HP som är över 8a så det argumentet fallerar tyvärr. 

    Jag tror mer på teorin att han skickat till folk som bor i andra delar av landet i brist på kvinnor i sitt närområde, detta då HP har få användare och majoriteten av de få som finns inte vill dejta på annan ort. 

    Det var ju inte så att han hade kontaktat 150 och fick noll svar. Han hade 3 stycken, varav två i sin stad, som han hade veckolånga konversationer med och som han bedömde vara värda att satsa på. Sen var det en del användare han hade kontakt med som mitt i konversationen försvann. Sen var det en del som det tidigt rann  ut i sanden med. 

    Vad han skrev i trådstarten var att 90% inte var intresserade. Men sannolikt bodde majoriteten av de i andra ständer och ville inte dejta på avstånd. Urvalet på HP är lågt då antalet användare är lägst av alla kända dejtingappar. De har färre än Mtach, färre än Tinder, färre än Hinge, färre än Mötesplatsen. 
    Så av de 150 (enligt dig fula) kvinnorna så blev resultatet 0. Ts attraktionskraft är inte så stor som han trodde initialt. Hur kan du få det till något annat? Basic math. Du försöker ursäkta det självklara faktiska faktumet med något som beror på kvinnorna. 150 kvinnor kan inte ha fel. Det är 1 mot 150.
  • Anonym (Jaja)

    Så ts har fått nobben trots att han är så snygg, snyggare än alla 150 tjejer han raggade på, kallar sig ödmjuk också, han läser faktiskt en presentation. 

    .....

  • Anonym (Jaja)
    Anonym (Mandomsmannen) skrev 2024-10-07 16:56:44 följande:

    Då har vi kommit fram till att det inte var något större fel på TS.


     


    Det behöver inte vara något "fel" med ts. Han är oattraktiv bara. Vad är mest sannolikt? Att ts är oattraktiv för 150 kvinnor, eller att det är 150 kvinnor som har "fel" (fel har dom naturligtvis inte, han lirar inte med deras preferenser)


  • Anonym (Jaja)
    Anonym (Mandomsmannen) skrev 2024-10-07 18:00:40 följande:
    Det vore mycket osannlikt att alla kvinnor har ett och samma fel, men att alla kvinnor har minst någon av ursäkterna är mycket, mycket sannolikt.

    Det är däremot extremt bekvämt att skylla på TS istället för att visa självinsikt om sin egna brister/ursäkter.
    Det finns inget "fel" på någon. Ingen "skyller" på honom. Ts är inte tillräckligt attraktiv för 150 kvinnor. Dvs han har överskattat sin attraktionskraft naturligtvis. Går inte att bortförklara bort det,
  • Anonym (Jaja)
    Anonym (Mandomsmannen) skrev 2024-10-07 20:57:09 följande:

    Hade inte de kvinnorna haft de egenskaper jag nämnde hade TS dejtat flera av dem.


     Det finns även hundratals liknande trådar där män skriver in om liknande problem som TS gör här. Det gör att det finns ett tydligt mönster där dom som svarar uteslutande letar efter felen hos en enskild man /trådskapare. Man verkar blunda helt att för kvinnor som grupp har gemensamma egenskaper som påverkar både enskilda män och män som grupp.


    I de fall en enskild kvinna skriver in om ett problem är det mycket vanligt att kvinnor anser att hennes problem kan kopplas till att män som grupp har vissa negativa egenskaper och inte att problemet ligger hos henne själv.


    Detta är mycket inkonsekvent.


    Enligt dig så har 150 kvinnor "fel" och att ts faktiskt är attraktiv minsann, för att han säger det. Mer attraktiv än kvinnorna han raggar på säger han. Ödmjuk säger han sig vara också. Det är tydligen samma sak som att läsa någons presentation. Du borde begripa att det inte är 150 kvinnors "fel" att ts fortfarande är singel. Han föll ingen i smaken. Dvs hans attraktionskraft räckte inte till. Dvs han överskattade den. 

    Det finns ju t om forskning på det här (och nej, jag orkar inte leta fram den) både på människor som överskattar sitt utseende och på att en 3:a blir tillsammans med en 3:a osv i slutändan. De som överskattar blir singlar. Vi vet inte om de 150 kvinnorna fortfarande är singlar, vi vet att ts är det.

    Ditt gnäll ger jag inte mycket för, finns så många offer på familjeliv.



Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man