Inlägg från: Anonym (HP lover) |Visa alla inlägg
  • Anonym (HP lover)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Är kvinna och hittade min partner på HP som jag varit tsm med i snart 3 år.
    Han hade en bra profil som jag råkade hitta. Han hade alltså inte varit inne på min profil, lajkat eller skrivit till mig. Det var jag som skrev först till honom. Vid det läget hade jag 0 bilder och inte ett ord i min profiltext. Ändå var han intresserad av att ha kontakt med mig.

    Ett par saker angående nätdejting:
    - Bilder på en själv som kvinna blir ofta extremt sexualiserade trots att man är fullt påklädd och inte visar något speciellt. Därav tog jag bort mina bilder. 

    - Saker man skriver i profilen antingen ignoreras eller misstolkas grovt, i vissa fall sexualiseras även den. Därav raderade jag all min text efter att ha ändrat den flera ggr.

    - Om man skriver först som kvinna blir man nästan alltid beskylld för att catfisha och blir inte tagen på allvar!!! 

    - Män vill sällan lära känna en ordentligt innan man ses. Helst vill många ses innan dom ens vet vad man heter. Sexfixerade eller extremt desperata? Jag skiter i vilket, jag har annat att göra än dejta massor random män. 

    -  Många män är rätt osexiga faktiskt. Frågade till och med en varför han såg ut som ett grottmänniska med sitt långa ovårdade skägg och hår och sunkiga kläder (jaa jag vet, lite taskigt, men han såg fan inte klok ut).. Hans svar: "hon jag kommer dejta får väl ta mig för den jag är.." 

    Allvarligt talat killar, klipp er och skaffa ett liv. Den där "ta mig för den jag är"-attityden kommer göra er till incels resten av livet. 

  • Anonym (HP lover)
    Anonym (Mandomsmannen) skrev 2024-10-10 17:59:06 följande:

    Trots att du hade vare sig bild eller profiltext så var din blivande man jätteintresserad av dig. För dig är det viktigt att framhålla att du är uppskattad trots att din profil var helt tom och bildlös.
     Men det är vanligt att tjejer får ca 50 meddelanden per dag av olika män. Detta gäller även fula kvinnor eller utan bilder. 
    Även gamla (över 30 år) och feta kvinnor får massor av meddelanden.


    Yes, så var det. Vi båda är relativt ointresserade av utseende utan bryr oss mer om det intellektuella. Jag personligen kräktes på hur det var/är inne på sånna där sidor.. IQ fiskmås, kort sagt. 
  • Anonym (HP lover)
    Anonym (Man2) skrev 2024-10-10 07:40:06 följande:
    Det där sista var samma uppfattning jag också fick om många kvinnor på HP. Dom få som inte var överviktiga eller fulla med tatueringar och piercingar var få. Match var en helt annan sak, där var det gott om vettiga kvinnor.
    Har faktiskt inte hört så gott om tjejer från många av killarna jag hade kontakt med genom åren. Åtminstone inte på senare tid. "Singelmammor på 25+ som tror dom är sexiga 18-åringar" var en vanlig fras
  • Anonym (HP lover)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-11 23:21:06 följande:
    Det är lätt att sitta på andra sidan och snacka. Men hur många kvinnor inom nätdejting har ens likat en man från början eller varit den första att skicka iväg ett meddelande? Har du någonsin varit drivande till det på nätet? 
    Jag har. Och ofta när jag gjort det har i princip 2 scenarios skett:

    1. Jag blir tagen för en lurendrejare som catfishar eller bara vill driva med folk. Eller att jag misstänks vara en man som låtsas vara kvinna......... 

    2. Snubben blir överexalterad och alldeles för på så att jag blir skrämd. 

    Sista gången jag gjorde det var med min nuvarande pojkvän som varken agerade som 1an eller 2an.
    Dessutom gav han mig en chans trots att jag saknade bilder och text i profilen. 

    Ett tips är att chansa på en sån där "bildlös" profil. Det kan dölja sig något värdefullt bakom den :) 
  • Anonym (HP lover)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-11 23:35:05 följande:
    Det är ju precis så här det fungerar. 

    Hitta fel på allt och alla. I det verkliga livet hade 90% av de kvinnor jag skickade till på Happy Pankace aldrig haft en chans på en man som mig. I en jämbördig miljö med tillräckligt många män som kvinnor eller killar och tjejer. 
    Det var just därför jag avslutade mitt konto där. Jag tänkte...... vad fan håller jag på med? Varför sitter jag här och lägger ner den här tiden på detta? Upphöjer kvinnor till skyarna som är flera nivåer under mig själv, både ekonomiskt och utseendemässigt. 
    Jag började granska alla de jag skickat till men inte fått svar på. Granskade även de jag hade långa konversationer med. Och tänkte, hade du och jag varit gymnasieelever och gått i samma klass så hade jag aldrig ens övervägt att ha ett förhållande med dig. 
    Då beslutade jag mig för att stänga ner det och aldrig mer befatta mig med nätdejting. 

    95% av alla män som nätdejtar kommer bara gå ner sig genom nätdejting. Hitta en partner som är långt under deras nivå och kapacitet, En man som har en stabil ekonomi och som är en 6a utseendemässigt kan ute i verkligheten hitta kvinnor som är 6-8 attraktionsmässigt. Men nätdejtar samma individ lär han bara hitta kvinnor som är 5 och nedåt. 
    Kvinnor som spelar flera divisioner under. Allsvenskan VS Div 3. 
    Nu vet inte jag hur gammal du är, men du låter ung, 20-ish. För dig är utseende-skalor och status såååå viktigt. Att du värdesätter detta mer än insida och känslomässig mognad säger mig att du kommer förbli singel ett tag. Alternativt hitta drömtjejen rent utseendemässigt som sedan visar sig vara ett riktigt psyko. 
  • Anonym (HP lover)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-11 23:44:37 följande:
    Precis. De flesta kvinnor behöver inte ens nätet. 
    Det finns ett mansöverskott även ute i samhället bland unga vuxna. Det är fler män än kvinnor i åldrarna 20-35 år. Dessutom är det oftare männen som tar kontakten med kvinnor ute i samhället, som är de drivande. De som bjuder upp bruden på dansgolvet, de som drar raggningsrepliker och de som överöser den andre med komplimanger. Män och killar är kontaktsökande. För en normal kvinna ute i samhället räcker det med att vara lite uppmärksam eller intresserad så dyker det förr eller senare upp någon kille som visar sitt intresse. 

    Just därför är det mest män som nätdejtar. En annan faktor till att fler män än kvinnor nätdejtar är att en stor del av de som nätdejtar bara vill ligga. Och män tenderar att vara kåtare och i större behov av sex än kvinnor, därför söker de sig ofta till nätet. 

    Förlorarna bli alla m än som är ute efter ett seriöst förhållande. Män som är bra och som inte bedrar folk åt alla håll och kanter. 
    Det spelar i slutändan ingen roll att männen är mer på och kontaktsökande eftersom det är kvinnorna som avgör om det kommer "bli något" av det hela eller ej.

    Och dom flesta män är rätt usla uppraggare så det är inte där din konkurrens finns.

    Din faktiska konkurrens finns i sättet du beter dig och vad du utstrålar. Vi märker direkt om du är osäker, men döljer det bra tack vare utseende och pengar. Eller om du är desperat.. Kvinnor HATAR desperata män. Vi gillar heller inte när ni inte anstränger er, inte förför oss eller visar intresse.
  • Anonym (HP lover)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-11 23:54:42 följande:
    1an hade jag utgått från förutsatt att du inte ser ut som stryk. De kvinnor som kontaktade mig utan att jag hade kontaktat de var inte fula som stryk, men ganska oattraktiva. Kanske fyror eller treor på en tiogradig skala. 

    Hade en kvinna som är åtta eller mer kontaktat mig så hade jag utgått från att det var en bedragare. 

    Och anledningen till att vi män ser det så är att det är så jäkla ovanligt att en kvinna tar initiativ och skickar till en. Till och med när man väl har konversationer med de/er så måste man dra ut info från er. Man kan skriva vad som helst, men får ofta bara en kort och ointresserad replik tillbaks. 

    Man kan skriva: 
    Igår kväll var jag på sta och då gick jag förbi Zlatan Ibrahimovic. Han stannade till och frågade mig om jag visste vägen till hotell blablabla. Jag som är fotbollsintresserad blev rätt paff när vi stötte på varandra, och han var precis så som man tänker sig. 

    Då händer följande: 
    -Inget svar

    Man skickar vidare: 
    Har du stött på någon kändis någon gång? 

    Då händer följande: 
    - Nä inte vad jag minns. 

    Så håller det på. 
    Jag vet att det är ovanligt. Men kanske liiite långsökt att per automatik tro något annat?

    Ok, en kort analys av en sådan konversation är:

    1. Du visar inte intresse för henne
    2. Du frågar inget
    3. Du säger inget av värde
    4. Du är inte personlig 
    5. Du yttrar inga känslor 

    Det finns inget för henne att svara på där mer än "jaha" 
  • Anonym (HP lover)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 00:20:41 följande:

    Hur ska man anstränga sig och försöka förföra någon utan att verka desperat då?'

    Jag fattar ju också att en man som framstår som osäker eller desperat är väldigt oattraktiv. De flesta vill väl ha den som är svårast att få. Och vill att den som är svårast att få ska börja visa intresse för en. 

    Jag försökte visa intresse genom att läsa deras profiler och utforma konversationer eller mitt första meddelande utefter deras profiler, deras intressen. Men kände inte att det gav nått. 

    Ena sekunden är det fel när man inte visar intresse och bara skriver kort. Då heter det att man är ointresserad och inte vill veta något om personen. 
    Andra sekunden skriver man och försöker intressera sig, men då är man desperat och för på. 

    Så vad ska man göra? 
    Är det hela egentligen bara undanflykter?
    Är det så att det för kvinnor är enklare att skylla på inledningsfraserna än för att säga sanningen, att man medvetet eller omedvetet letar fel på mannen? Att man tror att den rätte finns runt hörnet? 


     


    Jaa du.. Var kreativ ;)

    Nej, man vill inte ha den som är svårast att få. Anledningen till att det kan verka som så är för att en sådan person inte utstrålar någon desperation.

    Ja men det är bra. Dock tror/gissar jag att du inte är ett dugg flörtig/retsam av dig..? 
  • Anonym (HP lover)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 00:32:21 följande:
    Hon skulle kunna skriva massvis. Till exempel: 
    Shit vad udda. Blev du start starstrucked när du såg honom eller är du inget större fan? Jag älskar Tyler Swift, var på hennes konsert i Stockholm. Hade jag gått förbi henne så hade jag trott att jag hade vanföreställningar. 

    Det var bara ett exempel. Jag försökte skriva personligt också. Ställa intressanta frågor utefter vad de påstår sig ha för intressen. Eftersom jag är allmänbildad kunde jag skriva lite om något intresse de hade, berättade vad jag tyckte och gillade, ställde sedan frågor - men inget svar.
    Jag försökte också prata om känslor eller personligheter, vad man sökte - inget svar. 

    Tröttnade till sist. 
    Låter lite som en arbetsintervju, som rätt tråkiga konversationer. Det blir ofta tråkigt och extremt formellt när man inte klickar med en person. 

    När man hittar en person man klickar med blir det ALDRIG stelt, tråkigt eller svårt.
    Har du klickat med någon förut? 
  • Anonym (HP lover)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 01:06:37 följande:
    Jag har försökt alla möjliga metoder för att se om någon är bättre än den andra när man kontaktar folk, men det fungerar ungefär likadant och ger ett liknande utslag. Jag testa alla möjliga typer av sätt att approacha kvinnor på genom mina meddelanden, men det blev samma utslag. Försökte vara skämtsam, seriös, flörtige, rak, sliskig, intellektuell och intelligent, långa meddelanden och korta meddelanden. Men inget sätt var bättre än nått annat. Det gav ungefär samma utslag. 

    Det var rena slumpen som avgjorde när och vem som svarade. Fanns inga mönster. 
    Okej. 

    En faktor du måste ta med i beräkningen är att alla inte passar alla. Du kan alltså vara hur bra som helst på alla sätt och vis, men det kommer kvitta så länge du inte hittar en kvinna som söker en snubbe som är som dig. 

    Och det enda du bör göra tills dess är att vara 100% dig själv och genuin. 
  • Anonym (HP lover)

    Det stämmer att HP var betydligt bättre förr. Dom ändrade layouten för ca 3,5 år sen och då blev sidan full med reklam, seg, svår att navigera samt så blev det betydligt svårare att hitta nytt folk. Gå inte tillbaka till HP av den anledningen. 

  • Anonym (HP lover)

    Jag hittade "Mr Perfect" på Happy Pancake.

    Innan vi träffades hade han haft lika mycket "framgång" med nätdejting som du TS.

    Han är ingen svinrik fotomodell. Han är en helt vanlig knegare som varken gymmar eller har "David Beckham frisyr" och han klär sig rätt intetsägande och tråkigt. Men jag är ändå EXTREMT attraherad av honom. 

  • Anonym (HP lover)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-14 23:21:26 följande:
    Jag är en åtta, tro mig. 

    Men även om det hade varit så att jag överskattade min förmåga så borde jag rimligtvis i alla fall varit en sexa, vilket i så fall borde resulterat i fler matchningar eller konversationer. Om jag är dunderful eller ful så hade jag inte påstått att jag är en åtta. 

    Jag tillhör toppen, men är inte en 9a eller 10a. Det kan jag erkänna. Finns snyggare än mig och gånger då jag känt mig mindre attraktiv i en annans närvaro. Så är det. Men då har de männen varit 10or. 
    Bara jag som kräks på dessa utseende-skalor och dylikt? 
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man