Inlägg från: Anonym (Mandomsmannen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mandomsmannen)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Anonym (Patania) skrev 2024-10-05 14:43:14 följande:
    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Från Maj 2023 till Januari 2024 var jag medlem på Happy pancake. Jag bor i Skåne och är drygt 30 år. När jag var medlem pluggade jag på högskolan och jag arbeta vid sidan av. Idag är jag färdigutbildad och jobbar heltid. Mitt utseende: Lång, i form och vältränad, utseendemässigt kanske 8 av 10, om man tänker ögon och ansikte. Finns absolut snyggare män än mig, men jag tillhör övre skiktet. Jag är ingen skitstövel utan försöker vara respektfull och snäll. 

    För er som inte vet vad Happy pancake är så är det en svensk dejtingsida som är gratis, dvs alla funktioner ingår och är gratis. Du kan kontakta hur många du vill. Du kan kontakta folk antingen genom att skriva till de eller genom att lajka de, dvs trycka på en symbol som visar att du är intresserad av de och de får då ett hjärta skickat till sig. Du kan också se när någon varit inne på din profil och läst. Så funktionerna är bra. 

    Under den här perioden skickade jag ut meddelande till 149 kvinnor. Samtliga av de jag skrev till hade jag även lajkat. Jag hade även lajkat en hel del kvinnor som jag aldrig skrev till. 
    90% av de jag skrev till skrev aldrig tillbaks. Vissa blockade mig direkt. 
    Av de som skrev tillbaks så raderade vissa sina konton mitt i konversationen eller slutade helt att logga in. Andra slutade svara mitt i konversationen och när jag sedan skrev igen till de så blev jag blockad. 
    Det var 3 kvinnor av alla de här som jag lajkat eller skickat meddelande till som jag skrev till i ca 2 veckors tid och konverserade med utan att de blockade mig eller försvann. En av de bodde i norra Sverige så det blev inget med henne, den andra kände jag inte riktigt att vi hade samma intressen så det rann ut i sanden. 

    När jag skrev till folk hade jag tagit mig tid till att läsa deras profiler och försöka prata om nått utifrån deras intressen. Jag var aldrig otrevlig eller oartig. Jag hade 3 profilbilder, både ansikte och helkropp. Innan jag startade konto tog jag massvis med bilder tillsammans med en vän och valde sedan ut de 3 som blev
    överlägset bäst. 


     


    Ja, det är tyvärr så här det ser ut för i princip alla män.


     Den i särklass vanligaste reaktionen bland damerna här på Familjeliv är "hitta" * vilka fel den manliga skribenten har eller hade.


    Men nu skriver jag det i klartext : DET ÄR INGET FEL PÅ DIG!   ATT DU INTE KAN ETABLERA KONTAKT BEROR PÅ ATT DET ÄR FEL PÅ SVENSKA KVINNOR.


    Om nästan 150 kvinnor presterar så oerhört dåligt kommer ältande här inte att göra saken bättre eftersom det är samma tvärsnitt här som där (på HappyPankake)


    Jag skulle därför starkt rekommendera att vi istället diskuterar från vilka länder det är bäst att importera en fru och hur man gör

  • Anonym (Mandomsmannen)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-05 16:36:58 följande:
    Jag kan köpa att en och annan inte besvarar mig. Men jag skickade ut till hundaratals och det gav knappt nått alls. Den tid det tog att hitta alla de profilerna, läsa igenom deras profiler och att sedan skriva till de var mycket stor. Och till sist var det knappt någon alls som svarade. Bara ett jävla tidsfördriv. 

    Skulle inte förvåna mig om en stor andel av de kvinnliga användarna bara vill ha bekräftelse i form av beundran från män eller använder nätdejtandet som något socialt spel likt The Sims. 

    För om jag som tillhör övre skiktet av män hade så usel utdelning. Hur väl lyckas då alla andra? Män som är 175 cm långa, feta tappat håret på huvudet, lågavlönat yrke m.m.? 

     

    Du har naturligtvis 100% rätt när du skriver att kvinnor i huvudsak är ute efter bekräftelse på nätdejtsidor.


    Många kvinnor har inga intressen bortsett från att hitta fel och brister hos de som skickar meddelanden. (Om jag har fel varför fokar då alla kvinnor i tråden på dig?)


    Men även om kvinnor inte svarar på meddelanden så innebär det inte att dom inte vill få meddelanden. I själva verket är många kvinnor helt beroende (typ drogberoende) av den uppskattning de får nätsidorna. En dag utan bekräftelser är en katastrof för snygga kvinnor. Många kvinnor bryter samman om det går 3-4 dagar utan bekräftelser från män.


    Om män systematiskt undviker nätdejtingsidor kommer det därför att få stor effekt.
  • Anonym (Mandomsmannen)
    Anonym (Rob) skrev 2024-10-05 23:03:56 följande:
    Killen är lång och vältränad.  Bara de gör honom en bra bit över 5-6.

    Jo, men nu glömde du ju FL´s huvudregel : Det är alltid fel på killen. Oavsett.


    Om det t.ex. finns 150 kvinnor är alla dom perfekta. Alltid.

  • Anonym (Mandomsmannen)

    Bästa TS


    Jag tycker du skall tro på dig själv. Du är intelligent.


    Du har studerat kanske 5 år på universitetsnivå. Hur många procent av befolkning har gjort det? Du har lagt ner mycket tid på nätdejting. Du vet att 150 kvinnor är ett statistiskt säkert underlag. Tror du själv att du totalt har missförstått marknaden, att du har missat de mest fundamentala kraven? 
    De råd som du får av kvinnor här i tråden, hur många av dessa råd är helt nya för dig?
    När kvinnor beskriver andra mäns imbecilla försök här, tycker du att dessa beskrivningar passar bra in på dig?


    När du besvarar dessa frågor finns det bara en given slutsats.

  • Anonym (Mandomsmannen)

    Då har vi kommit fram till att det inte var något större fel på TS.


    Men kan det verkligen vara fel på 150 tjejer?


    Det kan det absolut, dock inte samma fel.


     


    Här 12 skäl som tjejer gärna använder som ursäkter för att inte dejta män :


    Hon måste förbereda sig inför en dejt, kläder, smink, etc


    Hon ser risken att hon blir sårad av en kille, det var ju det som hände förra gången?


    Det finns en risk att hon råkar illa ut fysiskt. Media rapporterar om mäns våld hela tiden. Undermedvetet tänker hon att alla män är våldsamma (eftersom dessa är de enda hon läser om)


    Hon anser sig vara överviktig och orkar inte banta.


    Hon lider av obehandlad psykisk ohälsa


    Hon saknar pengar, lågavlönad.


    Eftersom det råder mansöverskott tror hon alltid att det finns någon bättre om hon väntar lite till.


    Om hon träffar en kille, kan hon inte få bekräftelser av flera män.


    Om hon träffar en kille så kan hon inte längre förbli ett offer.


    Hon har allmänt dåligt självförtroende, tycker att hon är ful, gammal, tjock etc.


    Hon tycker att det är jobbigt/tidskrävande/dyrt att resa.


    Hon inbillar sig att hennes eget värde ökar om hon framstår som kräsen.


     


    Och ja, några av dessa kan även killar använda som ursäkter.

  • Anonym (Mandomsmannen)
    Anonym (Jaja) skrev 2024-10-07 17:44:05 följande:
    Det vore mycket osannlikt att alla kvinnor har ett och samma fel, men att alla kvinnor har minst någon av ursäkterna är mycket, mycket sannolikt.

    Det är däremot extremt bekvämt att skylla på TS istället för att visa självinsikt om sin egna brister/ursäkter.
  • Anonym (Mandomsmannen)
    Anonym (Jaja) skrev 2024-10-07 19:11:42 följande:
    Det finns inget "fel" på någon. Ingen "skyller" på honom. Ts är inte tillräckligt attraktiv för 150 kvinnor. Dvs han har överskattat sin attraktionskraft naturligtvis. Går inte att bortförklara bort det,

    Hade inte de kvinnorna haft de egenskaper jag nämnde hade TS dejtat flera av dem.


     Det finns även hundratals liknande trådar där män skriver in om liknande problem som TS gör här. Det gör att det finns ett tydligt mönster där dom som svarar uteslutande letar efter felen hos en enskild man /trådskapare. Man verkar blunda helt att för kvinnor som grupp har gemensamma egenskaper som påverkar både enskilda män och män som grupp.


    I de fall en enskild kvinna skriver in om ett problem är det mycket vanligt att kvinnor anser att hennes problem kan kopplas till att män som grupp har vissa negativa egenskaper och inte att problemet ligger hos henne själv.


    Detta är mycket inkonsekvent.

  • Anonym (Mandomsmannen)

    Som alla killar med erfarenhet redan vet?.


    Att skriva ett långt personligt meddelande till kvinnan som innehåller värme, humor och ett genuint intresse för kvinnan leder egentligen bara till en enda sak (bortsett från tidslöseriet) : Att hon letar upp felen i mannens profil istället och undviker att svara likväl.


     Det som verkligen hjälper är att skippa svenska dejtingsidor helt och hållet om du är man. Alla andra metoder är effektivare än dejtingsidor.

  • Anonym (Mandomsmannen)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-09 14:59:10 följande:
    Ja, hittar man något fel på mannen eller något som man tycker signalerar ett fel så läser man ofta inte ens. Det gäller dock oavsett om han skriver långt eller kort

    Exakt.


    Så att kvinnor klagar på korta meddelanden typ "Hej, läget?"  eller för den delen "Knulla?" är egentligen bara spel för galleriet eftersom attraktivare långa meddelanden har samma svarsfrekvens som korta dvs. 0%

  • Anonym (Mandomsmannen)
    Anonym (Loppan) skrev 2024-10-09 18:32:36 följande:

    Tyvärr kan man som kvinna gå på en massa dejter varje vecka (oavsett ålder och utseende), men det betyder inte att det är kvalitetsdejter med män som är genuint intresserade av en. Detta lär man sig snabbt (att man bara är en erövring eller utmaning för de flesta eller en nödlösning) och att det krävs mer sålla de bland de som vill för att inte drunkna och tappa hoppet.


    De få män som förstår vad kvinnor önskar och går igång på, är de som själva har hundratals möjligheter och därför svåra att hitta. att dejta någon man inte har något gemensamt med eller som inte förstår en är destruktivt.


    Ja.


    Om det är så att "kvalitets-mannen" har hundratals alternativ så innebär det ju att de allra flesta kvinnor blir utan man eller i bästa fall blir ett ONS till kvalitet-mannen.

  • Anonym (Mandomsmannen)
    Anonym (Jaja) skrev 2024-10-09 20:47:58 följande:
    Du låter liiiite bitter. Jag fattar varför gnällspikarna som du inte får doppa heller. I den normala världen så existerar normala män med normala värderingar som har normala relationer med människor, spännande och attraktiva. Typ den absoluta majoriteten av män.
    Så du tycker att Loppans inlägg #336 är helt fel  då (att det finns SÅ få bra män) ?

    Eller var det så att när du insåg konsekvenserna av hennes beskriving så ändrar du dig till att nu är, trots allt, de flesta män normala?
  • Anonym (Mandomsmannen)
    Anonym (Jaja) skrev 2024-10-09 21:54:02 följande:
    Anser du att en persons åsikt ska representera en hel grupp människor? Tror du att kvinnor är en homogen grupp så förstår jag att du inte får doppa.
    Det var ju därför jag frågade. Såklart.
    Du slingrar dig men det verkar som du anser att Loppan hade fel då. 
  • Anonym (Mandomsmannen)
    Anonym (HP lover) skrev 2024-10-09 23:46:46 följande:

    Är kvinna och hittade min partner på HP som jag varit tsm med i snart 3 år.
    Han hade en bra profil som jag råkade hitta. Han hade alltså inte varit inne på min profil, lajkat eller skrivit till mig. Det var jag som skrev först till honom. Vid det läget hade jag 0 bilder och inte ett ord i min profiltext. Ändå var han intresserad av att ha kontakt med mig.


    Trots att du hade vare sig bild eller profiltext så var din blivande man jätteintresserad av dig. För dig är det viktigt att framhålla att du är uppskattad trots att din profil var helt tom och bildlös.
     
    Men det är vanligt att tjejer får ca 50 meddelanden per dag av olika män. Detta gäller även fula kvinnor eller utan bilder. 
    Även gamla (över 30 år) och feta kvinnor får massor av meddelanden.

  • Anonym (Mandomsmannen)
    Anonym (HG) skrev 2024-10-10 18:05:04 följande:
    Hur vet du det?
    För att jag har testat.
  • Anonym (Mandomsmannen)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-11 22:27:37 följande:

    Kom på en sak till, har mycket svårt för skånska hos en man, det känns faktiskt otänkbart för mig. Och jag vet att jag absolut inte är ensam om den preferensen. Kan ju vara en del-förklaring 


    TS, som jag skrev redan tidigt i tråden så har många tjejer inga andra intressen än att leta fel på män. Detta är ett typexempel på detta.


    Hon gör också ett tankefel; eftersom hon inte hört dig prata kan hon inte veta att du pratar skånska. Ur hennes perspektiv kunde du vara ur-stockholmare som nyligen flyttat till skåne?

  • Anonym (Mandomsmannen)

    Det verkligen pinsamt att folk i Sverige är avundsjuka som man kan se i denna tråden. Trots att TS utsätts för MASSIVA attacker av äkta svensk avundsjuka så får att aldrig tvivlet på sig själv fäste i honom. Det innebär ett stabilt och orubbligt självförtroende.


     Men ni kanske föredrar feminiserade sojapojkar så att ni kan känna er som starka dominanta kvinnor?

  • Anonym (Mandomsmannen)
    Anonym (2024) skrev 2024-10-13 15:32:21 följande:

    Ännu en tråd från en man som inte förstått.

    män är överrepresenterade på dejtingappar. fler män än kvinnor. Vilket leder till att kvinnor får otroligt mycket uppmärksamhet; såväl önskad som oönskad.

    önskad uppmärksamhet: från vettiga män med vettiga värderingar.
    oönskad uppmärksamhet: från män som ser kvinnor som objekt, från män som anser att kvinnor ska vara tacksamma för (oönskad) kontakt, och från män som ser sig stå högre i rang än kvinnor.

    att vara tjej betyder att man får x antal meddelanden från olika män. Och lycka till att sålla i smeten vilka män som är guldkornen i den stora sörja med inkommande meddelanden. Och lycka till att själv försöka matcha med en man och starta dialog, när det både finns guldkorn men också en hel del dynga att välja mellan. Det blir överväldigande.

    och slutligen: det är dags att män förstår att kvinnor klarar sig själva, kvinnor kan utbilda sig, få välbetalda jobb och kan till och med få barn på egen hand. Tror ni verkligen att dessa kvinnor skulle nöja sig med en OK man, när de istället kan vänta tills de stöter på mannen som är perfekt för dom?

    män verkar vara mer beroende av en kvinna, än var kvinnor är beroende av män. otroligt spännande utveckling!


    TS,


    Det är förbannat svårt att komma runt att nätdejting är kvinnornas marknad i Sverige. Du nämnde tidigare fotbollslag. Malmö FF är Sveriges i särklass bästa lag, helt korrekt.


     Att nätdejta på HP som kille är lite som när MFF spelar bortamatch mot ett div 3-lag med 6 mff-are (orättvist) utvisade. Det blir mycket svårt att vinna matchen, trots att är du bäst just därför att man spelar på helt olika villkor. I bägge fallen kanske man lyckas få till ett stolpskott, men är det det man vill?


     Jag föreslår istället att vi träffas och snackar ihop oss i syfte hitta kvinnor IRL. Har mycket kunskap att ge. Är 100% heterosexuell. 100% Himmelsblå.

  • Anonym (Mandomsmannen)

    Beklagar, men det kommer inte att hjälpa att TS jobbar på sin personlighet, sin attityd, att han blir en bättre människa eller att han går i terapi.


    Det som hjälper är om man förstår hur man skapar kemi med en kvinna. Hur man skapar känslor i en kvinna. Alltså, exakt hur man skapar känslor. Skapar förälskelse. Många män förstår inte detta. Många kvinnor förstår inte detta. TS verkar inte heller förstå detta.


    Man behöver dock inte vara smart eller begåvad för att förstå detta. Jag utger mig inte för att vara särskilt intelligent.


    Man måste bara lära sig det. Svårare än så är det inte.

Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man