Inlägg från: Anonym (90-tal) |Visa alla inlägg
  • Anonym (90-tal)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Anonym (Gräv) skrev 2024-10-09 10:47:11 följande:

    Jag tycker det är oerhört tråkigt att bli kontaktad av män som hela tiden ställer frågor på löpande band. 

    "Vilken musik gillar du?"
    "Var gillar du att resa?"
    "Hur många syskon har du?"

    Om du får korta svar med ett "själv då?" så är diskussionen helt enkelt för tråkig och desperat och framförallt YTLIG.

    Nu kan jag bara tala för mig själv, men diskussionerna måste snabbt bli djupare. Om du skriver till någon att du sett att hon gillar 90-talsmusik och att du också gör det så måste du göra det på ett intressantare sätt. 

    "Hallå! Ser att du också gillar 90-talsmusik precis som jag! Det får mig att känna mig gammal och ung samtidigt. Det blev uppenbart när jag var på en konsert med xxx och insåg att alla i publiken var gamla - och att jag också blivit äldre :O"

    Det är ett exempel på en öppning som är lite roligare och mer utvecklat än ditt exempel. Gå inte vidare till nästa ämne, gräv lite. Fråga om hon hänger med dig på den perfekta konserten i framtiden. Fråga om hon också får flashbacks till tonåren när hon hör vissa låtar. Reflektera.

    Tror du att det vara en av grejerna att göra annorlunda?


    Såhär skulle jag ha skrivit, feedback?  
    "
    Hej Ser att du också gillar 90-talsmusik precis som jag! 

    Jag satt faktiskt precis och tänkte på vilken fascinerande utveckling det var, det som började under sent 80-tal i England med Acid House, för att sedan utvecklas parallellt i USA och Europa, med Detroit och Berlin som epicenter på varsin sida om Atlanten, där Detroit stod för ett råare, mer artificiellt elektroniskt sound medan den europesika varianten var mer radiovänlig med poppigare inslag och vände sig till en bredare publik, för att några år senare återigen fusioneras i Big Beat med artister som Fatboy Slim och Prodigy. 

    Minns inte om det var Snap! eller 2 Unlimited som var först med att blanda melodiös sång med rap och snabba syntslinger, men det var ett stilgrepp som verkligen satte sin prägel på epoken. 

    Jag minns tydligt hur basgångarna mellan 1992 och 1998 genomgick en förändring från enkla, raka rytmer baserade på vanlig fyrtakt till betydligt mer komplexa och grooviga mönster, vilket även gav upphov till nya stilar baserade på detta som tex djungle och drum'n'bass. 

    "The Power" med Snap! från 1990 betecknar jag som startskottet till den spännande dynamiska utveckling som dansmusiken genomgick under 90-talet, och ska jag säga en slutpunkt så blir det nog "Firestarter" med Prodigy som på ett värdigt sätt markerar slutet på en era och början på något nytt. 

    Har du några favoritartister från den tiden? Jag har dem antagligen på vinyl, om du vil kan du ju komma över och lyssna och chilla! 
  • Anonym (90-tal)
    Anonym (Toker) skrev 2024-10-09 13:13:45 följande:
    Du måste skämta? Lät du chatgpt skriva det där?

    Tror den du adresserar snarare menade att du skulle skriva något om dig själv som associerar till ämnet. Inte någon jävla uppsats om 90-tals -musik.

    Du älskar 90-tals musik, det får dig att tänka på din ungdom, du växte upp på 90-talet. Du minns en gång när du var på en konsert med Eddie Medusa och tappade bort bilen. Du hittade den igen i ett träsk. I bagageluckan låg en golfbag, du är fortfarande osäker på hur den kom dit. Något sådant.
    Vänta bara tills vi kommer in på rommariket...
    🤪

    Eddie Meduza (med z) gick varm i bandaren på kompisens morsas gamla 240 på skidresan till Sälen, inte enbart baserat på hans musikaliska kvaliteter utan även för att bandaren gått sönder och det inte gick att varken få ut kasseten eller sänka volymen.
    Det var för övrigt samma resa där vi lärde oss åka snowboard, vi var för ekonomiskt sinnade (läs: snåla) för att ta lektioner så vi fick betala med blåslagna aschlen istället, ett billigt pris med tanke på allt kul vi skulle komma att ha med våra brädor de kommande åren! 
  • Anonym (90-tal)
    Anonym (Toker) skrev 2024-10-09 13:39:11 följande:
    Mycket bättre!

    Det var den enda artist jag kom på som var aktiv på 90-talet. Kunde inte ens stava namnet rätt.

    En av mina döttrar har starkt avrått mig från att spela upp musik för den tjej jag dejtar. Om jag vill fortsätta träffa henne dvs.
    Haha ja det gäller att veta när man ska lyssna på ungdomarna och inte. 

    Jag kan bara konstatera att 90% av musiken min 17-åriga dotter hör på TikTok verkar vara remakes på gamla 90-talslåtar 😁
  • Anonym (90-tal)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-09 14:12:54 följande:
    Han kanske körde samma strategi med 10 andra. Det är sånt där man aldrig vet, om det verkligen är just mig han är intresserad av
    Jag lovar, det är inga som helst problem att vara genuint intresserad av 10 personer samtidigt. 

    En extrovert personlighet  är hos män den största samvariablen när det gäller antal sexpartners. 
  • Anonym (90-tal)
    Anonym (Mandomsmannen) skrev 2024-10-09 14:51:09 följande:

    Som alla killar med erfarenhet redan vet?.


    Att skriva ett långt personligt meddelande till kvinnan som innehåller värme, humor och ett genuint intresse för kvinnan leder egentligen bara till en enda sak (bortsett från tidslöseriet) : Att hon letar upp felen i mannens profil istället och undviker att svara likväl.


     Det som verkligen hjälper är att skippa svenska dejtingsidor helt och hållet om du är man. Alla andra metoder är effektivare än dejtingsidor.


    Nej man skriver typ "Hej! Hur mår du idag? :)" 
    Om hon svarar skriver man tex
    "Är i stan på onsdag, har du lust att ta en kaffe?" 

    Så snabbt som möjligt sålla bort de som bara vill hålla på att messa och lyfta fram dem som är intresserade av att träffas IRL för det är där det faktiskt händer. 
  • Anonym (90-tal)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-09 15:08:10 följande:
    Teoretiskt så nej inga problem, kan ju teoretiskt vara så att han kommer vilja ha just mig när vi sen lär känna varandra. Men att han han fortsätter med just mig kan ju vara för att det bara var jag som svarade. Han kanske hade föredragit någon av de andra egentligen 

    Det sista stycket förstod jag inte faktiskt
    Att vara utgående, socialt kompetent och har lätt att ta kontakt med nya människor är det som mest ökar chanserna att få ligga, rent statistiskt sett.
  • Anonym (90-tal)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-09 15:36:39 följande:
    och ha många sexpartners samtidigt eller menade du antal sexpartners totalt?
    Jag menade totalt sett under ens livstid, men kan nog för all del gälla båda delarna 
  • Anonym (90-tal)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-09 15:58:26 följande:
    Och kan nog vara hade han flera kvinnor som han charmade samtidigt på samma sätt, tänker jag då. Att han hamnade med henne i slutändan kan bero på ren tur och hur omständigheterna, vilka av tjejerna som svarade osv

    Jamen precis, om man ska kunna få en kvinna känna sig utvald då måste man ha ett urval att kunna välja mellan, annars är man bara desperat och tar det man får. 


    om en kvinna inte uppfattar en man som attraktiv och med valmöjligheter så kommer hon inte att känna sig utvald, oavsett vilka tricks han drar fram ur rockärmen. 

  • Anonym (90-tal)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-09 16:38:21 följande:
    Ja en sån man kan säkert uppfattas attraktiv men det är ju en annan sak än om det i själva verket var så att nummer 1,2 och 3 på hans önskelista inte svarade eller senare tappade intresset samtidigt som han hade kontakt med henne som uppenbarligen var intresserad hela vägen 
    Män tänker inte så, om jag åker ut och fiskar så inte sitter jag och längtar efter lax om jag får en öring liksom, jag lever i nuet och blir glad åt den fina fisken 

    Vad jag försöker säga är att alla människor är olika och har olika kvaliteer, det innebär inte att man sätter dem i ordning på någon sorts lista.
    Sedan kanske man inte passar i en relation med alla men det är en annan femma. 
  • Anonym (90-tal)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-09 16:59:27 följande:
    Åtminstone TS tänker så då han hellre ville ha de mer attraktiva och i andra hand de han tyckte var på en lägre nivå enligt något slags siffersystem som även andra män i tråden pratar om
    Ja, och jag tror det är exakt det tankesättet som ger honom problem.
  • Anonym (90-tal)
    Anonym (Man2) skrev 2024-10-09 20:58:57 följande:
    Vad räknas som att ha fått lega mycket va lite på tex års basis för en man?
    Ingen aning, det jag menade var att det finns en stark statistisk koppling mellan att vara extrovert och att ha haft många sexpartners 
    Och den kopplingen är starkare än tex utseende eller pengar.
    Kort sagt ju mer utgående och social du är, desto större chans att få ligga 
  • Anonym (90-tal)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-11 21:10:32 följande:
    Så här var det ungefär: 

    De som blockade mig gjorde det i olika skeden. Jag skrev aldrig något elakt eller personangrepp. Jag blev ibland blockad mitt i konversationerna helt utan anledning. Tre kvinnor hade skrivit till mig och visat intresse genom att skicka minst 4 meddelanden. Jag ställd kunde ställa en helt vanligt fråga så som "vad gillar du att göra på fritiden" eller "hur gammal är din dotter" om någon nämnde att hon hade en dotter. Och då vart man direkt blockad helt utan anledning. 

    I vissa fall, kanske 2 stycken blev jag blockad om jag skickade 2 meddelanden efter varandra utan att hon hade svarat på det första. Till exempel vecka 1 skrev jag något. Sedan fick jag inget svar på några veckor och då testade jag att skicka ett kort meddelande igen, så som "vad händer, haft en trevlig helg?" Då vart jag blockad efter det andra meddelandet utan att hon skrivit något tillbaks. Anledningen till det andra meddelandet var att jag tänkte att det första inte hade kommit fram eller att hon bara missat läsa det. Detta var ingen jag gjorde ofta, skickade 2 meddelanden till samma person som inte svarat på det första. 

    I 3 fall blev jag blockad efter att jag skickat ett trevligt första meddelande. Hon läste det, blockade mig sedan. 

    I två fall blev jag blockad efter att jag inte hört av mig på länge eller om jag hade ställt någon lite mer ifrågasättande eller kritisk fråga. Så som exempelvis "tror du att vi kommer kunna träffas ofta om du har 2 hundar du ska ta hand om?, vi bor ju trots allt på långt avstånd emellan oss."
    Asså mannen du måste lära dig att bli mer chill. Svårt att förklara men du verkar alldeles för stiff, som att du har ett jobb att intervjua personer men inte är genuint intresserad. man frågar inte ?vad tycker du om att göra på fritiden??
  • Anonym (90-tal)

    TS vad tar du i bänk?
    Borde vara minst 100 med tanke på din längd 

  • Anonym (90-tal)
    Anonym (Agnes) skrev 2024-10-13 14:29:53 följande:
    Ja om du gör det. 
    Tack för underhållningen mina damer och herrar, den här tråden fortsätter leverera! 
    Sluta inte! 👍
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man