• Anonym (?)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Förutom övervikten av män så är det ju stora massor i nätdejting. Man presenteras ett antal varje dag som man aldrig skulle hinna stöta ihop med irl.Därför ingår det att scrolla och sålla mycket. Även för kvinnor! Typ 500 matchningar blir 50 intressanta konversationer som blir 5 dejter som blir 1 potentiell partner (bara påhittade siffror för att visa poängen)

  • Anonym (?)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-06 13:10:02 följande:
    Konversationerna: 

    Kan även nämna att i samtlige konversationer utan 1 som jag hade med kvinnor så var jag den som behövde vara drivande och hålla igång samtalet. Men specifikt en kvinna, som för övrigt ville att vi skulle ses och ville ge sitt nummer, men som jag struntade i eftersom jag tröttnade på henne. Hon var en av de tre som nämns i trådstarten. 

    Jag hade en konversation med henne i 2 veckor, dagligen. Det var bara jag som ställde frågor. Varje gång jag ställde en fråga eller försökte prata om något så fick jag en motfråga om samma sa. Jag kunde skriva "Gillar du att resa och i så fall har du något favoritställe?"
    Då kunde hon svara "Jag gillar att besöka storstäder, du då?"

    Så höll det fan på i 2 veckor. Tappade totalt lusten som i början fanns för henne. 
    Tycker inte att du som man har hela ansvaret för en intressant konversation men det där låter ju skittråkigt. Fråga-svar-fråga-svar. Testa skriv mer fritt och prata på istället, som i verkliga livet. Låt det ena samtalet leda till det andra 
  • Anonym (?)
    Anonym (007) skrev 2024-10-06 14:08:52 följande:
    Tycker du ska sno några bilder från nätet på en man du upplever som genomsnittlig i sitt utseende och där han har ett fint leende och gör saker. Sedan kan du starta en profil på Tinder eller liknande och se hur det fungerar i verkligheten. När du gjort det kan du komma tillbaks. 
    Det är lätt att som kvinna sitta och ge tips, när det är helt andra spelregler. Tror inte du hade orkat nätdejta mer än en vecka som man innan du hade tröttnat. Utbudet på män är enormt och utbudet på kvinnor minimalt, därför råder andra spelregler. 

    Det har gjorts experiment med kvinnor som testat att utge sig för att vara män på Tinder för att se hur det fungerar. De flesta tröttnade direkt. Det blir bara patetiskt när du ska sitta och ge tips. Det är oerhört svårt att få igång en öppen diskussion och ett samtalsämne via nätet som man, i princip omöjligt. Man får vara glad om man ens får till något och det leder till en dejt. Då kan man under dejten dra igång något. 


    ">Tinder Experiment: 18 Yr Old Woman Tries Being A Man!!! (youtube.com)
    Fast det finns ju många män som lyckas också. Min man träffade mig efter endast 2 veckor på Tinder och nu är vi gifta. Är väl intressant att höra vad de som faktiskt lyckats har skrivit och gjort? Ställer man bara tråkiga frågor får man på sin höjd tråkiga svar och en trist konversation.
  • Anonym (?)
    Anonym (Jaja) skrev 2024-10-06 15:15:36 följande:

    Det är faktiskt helt uppenbart vad som är problemet här. 


    -ts har överskattat sin attraktionskraft.

    Sen att försöka vara ödmjuk är inte samma sak som att faktiskt vara det. Ja, ts är arrogant.

    Det är konstigt att försöka skylla på något annat trots att det faktiskt handlar om en överskattad attraktionskraft.


    Ja, sannolikheten finns att det är så. Jag har en kompis som skriker högst gällande orättvisorna i nätdejtingen. Jag vill inte säga det till honom men i mina ögon är han kanske en 4:a utseendemässigt. Då blir det såklart problem när han försöker med för snygga tjejer trots att han är rolig och har väldigt fina egenskaper i övrigt.
  • Anonym (?)
    Anonym (?) skrev 2024-10-06 15:30:21 följande:
    Ja, sannolikheten finns att det är så. Jag har en kompis som skriker högst gällande orättvisorna i nätdejtingen. Jag vill inte säga det till honom men i mina ögon är han kanske en 4:a utseendemässigt. Då blir det såklart problem när han försöker med för snygga tjejer trots att han är rolig och har väldigt fina egenskaper i övrigt.
    Fortsättningen på historien är att jag fick honom att sänka den utseendemässiga ribban (fokusera mer på andra egenskaper hos tjejerna). Nu har han varit på flera lyckade dejter och ät mindre bitter över tinder
  • Anonym (?)
    Anonym (M) skrev 2024-10-06 15:50:30 följande:

    Nätdejting suger. Ser bra ut, har högskoleutbildning men varit utmattad 6 mån. Får många mail men så fort man skriver att man just nu är sjukskriven så försvinner dom. Män är minst lika ytliga som kvinnor när det gäller status. Det låter nästan alltid så i sådana här trådar från alla incels-män att männen inte bryr sig om kvinnans status och jobb medan kvinnor är tvärtom och bara bryr sig om mannens jobb och pengar. Kunde inte vara mer fel. 


    Är väl inte det första man skriver utan något man berättar när man lärt känna en människa lite mer. Hur snabbt berättar du om sjukskrivningen?
  • Anonym (?)
    Anonym (Jaja) skrev 2024-10-06 15:58:50 följande:
    Fast det är inte ens sannolikt, det ÄR ju så. Ts resultat talar sitt tydliga språk. Det är ju en absolut faktor. (Visst, av dessa 150 tjejer han försökt kontakta så kanske alla råkade ut för en bilolycka)

    Skulle också gissa att med den arroganta attityden att ts anser sig ha så stark attraktionskraft att han kontaktat yngre tjejer dessutom. De vill sannolikt inte ha en äldre man heller.
    Utseende är viktigt på nätet men är ju inte allt ändå. Finns absolut en öppning för att han kan vara relativt snygg men skriva tråkiga meddelanden också. Särskilt om han får många matchningar som det inte blir något av
  • Anonym (?)
    Anonym (M) skrev 2024-10-06 16:48:10 följande:
    Nej, det gör jag inte men frågar dom vad jag jobbar med så skriver jag ju hur min situation är efter ett tag i alla fall. Men med vissa har jag inte skrivit det alls. Det får väl visa sig tänker jag. Samtidigt vill man ju vara ärlig om man känner att man vill gå vidare med den mannen.  Svårt o veta, svår situation. 
    Jag var också sjukskriven när jag dejtade men inte berättade jag det på tinder. Minns inte exakt hur länge jag väntade men det var på en dejt irl jag sa det till min man första gången. Tycker inte att det är oärligt att vänta med privata eller känsliga saker. Inget jag vill dela med vemsomhelst.
  • Anonym (?)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-06 17:17:34 följande:
    Skulle kanske vara svårt att undvika när de frågar vad man jobbar med, pratar tex helgledighet, ska du jobba i morgon osv. Jag jobbar inte heller på grund av sjukdom och har aldrig försökt dölja det eller undvika ämnet. Skulle de inte vilja ha mig pga det så är vi ju ändå fel för varandra
    Går ju att prata runt frågan utan att ljuga. Berätta vad man ska göra i helgen etc

    Du väljer ju själv såklart. Men får du nobben gång på gång kanske du helt enkelt berättat för tidigt. Visa din personlighet och identitet runt andra saker först. Klickar ni blir sjukskrivning ett mindre hinder sen, tror jag
  • Anonym (?)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-06 17:47:56 följande:
    Nej jag har inte fått nobben 
    Blandade ihop dig och M. Funkar det för dig så fortsätt. 
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man